Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség
  • BIOENERGETIC Kiadó Kft
  • 236 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9789632911038
  • Tömeg: 230 g
  • Megjelenés éve: 2010
  • Fordító: Urbán Valéria
40%
2600 Ft
1560 Ft
Hűségprogrammal elérhető ár: 1950 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-3 munkanap
Kívánságlistára

Ezt ajánljuk hozzá

Nyersen és egyszerűen
Nyersen és egyszerűen
3990 Ft
1995 Ft
Kosárba
Nyersreceptek ínyenceknek
Nyersreceptek ínyenceknek
3600 Ft
1440 Ft
Kosárba

A nyers étel csodája

Victoria Boutenko

Számtalan betegség abból fakad, hogy eltértünk a természetes életmódtól. Étrendünk nagy részét olyan ételek teszik ki, amelyek nem találhatók meg a természetben. Az ember az egyetlen élőlény a Földön, amely tönkreteszi a táplálékát, mielőtt elfogyasztaná.

A sütés és a főzés emberi találmány, amelynek elsősorban kulturális és gasztronómiai szempontból van jelentősége, de a testünk továbbra is a friss, élő és átalakítatlan növényi ételeknek örül a legjobban. A hőkezelés sok értékes anyagot vitaminokat, enzimeket stb. elpusztít az ételben. Ha törekszünk arra, hogy étrendünk minél nagyobb részét a nyersen fogyasztott növényi ételek tegyék ki, azzal jelentős lépést teszünk az egészségünk megtartása és a betegségek megelőzése terén.

Ne feledjük azonban, hogy az egészséges táplálkozás nem a cél, hanem értékes eszköz a szabadság és a szeretet útján.

Váradi Tibor

Olvasson bele: Victoria Boutenko  - A nyers étel csodája

A nyers étel csodája értékelése

Az értékeléshez jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet!

A nyers étel csodája

Victoria Boutenko

  • 236 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9789632911038
  • Tömeg: 230 g
  • Megjelenés éve: 2010
  • Fordító: Urbán Valéria

Számtalan betegség abból fakad, hogy eltértünk a természetes életmódtól. Étrendünk nagy részét olyan ételek teszik ki, amelyek nem találhatók meg a természetben. Az ember az egyetlen élőlény a Földön, amely tönkreteszi a táplálékát, mielőtt elfogyasztaná.

A sütés és a főzés emberi találmány, amelynek elsősorban kulturális és gasztronómiai szempontból van jelentősége, de a testünk továbbra is a friss, élő és átalakítatlan növényi ételeknek örül a legjobban. A hőkezelés sok értékes anyagot vitaminokat, enzimeket stb. elpusztít az ételben. Ha törekszünk arra, hogy étrendünk minél nagyobb részét a nyersen fogyasztott növényi ételek tegyék ki, azzal jelentős lépést teszünk az egészségünk megtartása és a betegségek megelőzése terén.

Ne feledjük azonban, hogy az egészséges táplálkozás nem a cél, hanem értékes eszköz a szabadság és a szeretet útján.

Váradi Tibor

A nyers étel csodája értékelése

Az értékeléshez jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet!

Olvasson bele: Victoria Boutenko  - A nyers étel csodája

40%
2600 Ft
1560 Ft
Hűségprogrammal elérhető ár: 1950 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-4 munkanap

Ezt ajánljuk hozzá

Nyersen és egyszerűen
Nyersen és egyszerűen
3990 Ft
1995 Ft
Kosárba
Nyersreceptek ínyenceknek
Nyersreceptek ínyenceknek
3600 Ft
1440 Ft
Kosárba

Bestsellerek

Varázsolj az ingával!
Varázsolj az ingával!
1600 Ft
1520 Ft
Kosárba
A ragyogó Nap jóslatai
A ragyogó Nap jóslatai
5990 Ft
5691 Ft
Kosárba
Kétszer élsz?
Kétszer élsz?
2990 Ft
2841 Ft
Kosárba

Kategória ajánlatai

Ünnepi Akció Lénárt Gitta könyvcsomag!
Ünnepi Akció Lénárt Gitta könyvcsomag!
4990 Ft
4741 Ft
Kosárba
Élő italok könyve E-KÖNYV
Élő italok könyve E-KÖNYV
1890 Ft
1796 Ft
Kosárba

TOVÁBBI AJÁNLATOK

A harmadik kívánság
A harmadik kívánság
1800 Ft
1710 Ft
Kosárba
Gabriel-módszer - letölthető mp3-melléklettel
Gabriel-módszer - letölthető mp3-melléklettel
2700 Ft
2565 Ft
Kosárba
Agytorna
Agytorna
4400 Ft
4180 Ft
Kosárba
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem