Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Eljött a változások ideje!

2021-07-20

Ez a könyv nagyszerű lehetőségeket kínál arra, hogy gyorsabban, könnyebben és kevesebb stresszel jusson el az egyén a vágyott élethez. A szerző azt szeretné, hogy nyerj, ezért olyan tapasztalatokat, bölcsességeket oszt meg veled ahhoz, hogy képes légy saját életed irányítására. Ritkán írok ilyet önsegítő könyvről, hogy bárhol is ütöttem fel a Dean Graziosi Szokások leendő milliomosoknak c. művét, mindenütt hasznos, saját képemre formálható tanácsokat olvastam. Pedig ha valakitől, tőlem nagyon messze áll, hogy elsődleges célom legyen a meggazdagodás. 

 

Ahogy a bevezetőben is írtam, nem kell feltétlenül csak és kizárólag üzleti, meggazdagodási vetületből szemlélni a művet, és akár lemondani az olvasásáról, mert alkalmazott vagy valahol, közszolga, kőműves, bolti eladó, tanár: neked is remekül beváló tanácsokkal szolgál(hat) életminőséged javítására. Olyan módszerekről és tudnivalókról lehet olvasni benne, amely bármely, saját életét minél eredményesebb, minél kevesebb stresszel irányíthatóvá tudja tenni.

Dean Graziosi leggyakrabban csak apró változtatásokat javasol az egyén szokásaiban: te válogasd meg azokat a céljaidnak megfelelően, mert az erkölcsösen megszerzett és elegendőnek ítélt javak igenis boldogítanak. Ehhez nem kellenek újévi fogadalmak, vagy holnaptól teljesen új rutinok szerint cselekedni, mert nincs olyan csodaszer, amely holnaptól pénzt fog termelni a számládra, amíg te koktélt szürcsölgetsz, de olyan van, hogy alapos áttekintés után fél fokot tekersz az életed kormánykerekén, hogy innentől akkor így, és nézzük meg, helyesen gondoltam-e, eredményesebb, hatékonyabb-e az új, de mégsem rettenetesen drasztikus lépés? 
 
A szerző, Dean Graziosi a kisfiával 
(A kép Dean Graziosi üzleti Facebook oldaláról származik.)

Ehhez a cél meghatározása nagyon fontos. Ne csak azt tudd, hogy mit nem akarsz csinálni az életedben, hanem arra helyezz hangsúlyt, hogy mi az, amit viszont akarsz? Kell egy saját, biztos alapokon álló miértednek lenni, hogy ezekre a kérdésekre választ adhass:

- Miért akarod a következő szintre emelni a jövedelmed?
- Miért tervezed, hogy saját céget indítasz be?
- Miért akarsz magasabb pozíciót a munkahelyeden?
- Miért akarsz lefogyni?

A kérdéseket a végtelenségig lehet folytatni.

Nem akarok csak még egy reklámügynök lenni, tartja a szerző, többet szeretne ennél adni az olvasóinak, akik mankót és segítséget keresve vesznek kézbe önsegítő könyveket. Fel akarja nyitni az emberek szemét, hogy módszereivel új ízt adhassanak az életüknek. (Nemes cél, tiszteletre méltó törekvés.) Tévhiteket próbál eloszlatni, pl. abszolút káros iránynak véli a dolgozz a gyengeségeiden. Frászt! - csak a lecsóba az író, ha nem érdekel a történelem, mi a fenének is kellene foglalkoznod vele? Ha van egy jo sztorid, kit érdekel, hogy gyatra a helyesírásod? Azért fizetik a szerkesztőket, hogy odafigyeljenek erre, meg a központozásra is. 

Egyszerű szavakkal, közérthetően megfogalmazott gyakorlati tapasztalatokkal operálva segíti a szerző az egyént a siker és a saját magába vetett hit elégedettségére: rámutat idő, tervezés, motiváció, cél, kitartás, erősségek, önbizalom, ötletek, stb. fontosságára, és azokra az apró, de lényeges változtatásokra, amelyek jó irányba vihetik el az embereket.

Szerintem nagyon hasznos kiadvány tétovázó, sorsukban magukat elveszve érző embereknek - és nemcsak kényszervállalkozóknak, üzletembereknek. Próbáld ki! Az első nagylelkű lépés mások (de akár önmagad) felé sokkal nagyobb hatású lehet, mint azt laikusként bárki gondolhatná. Visszahat rád, energiával és lehetőségekkel hálálja meg a bizalmat. Tudom, hogy így van, mert magam is gyakorlom. Vedd kézbe a könyvet és profitálj belőle! Még csak milliomosnak sem muszáj lenned miatta... csak ha te is szeretnéd, úgy mellékesen. Az más, nem?

Még valami: ne akard egyszerre lenyelni a kötet tartalmát! Érdemes az ágyad mellett tartani és apránként, mindig csak egy-egy címet áttanulmányozni és saját képedre formálni. Igaz, hogy az üzleti élet hatékonyságáról és erkölcsösségéről tárgyal, de megítélésem szerint tökéletesen alkalmazható vonalakról ejt szót, amelyek a magánélet területein is használható, működtethető ismérveket tartalmaz. Csak figyelmesen olvasd és hagyj időt magadnak az olvasottak megemésztéséhez. Rajta: írd felül berögzött szokásaidat!

 
Forrás:

További cikkek

Interjú dr. Iller Barbarával

Az interjúból kiderül, hogy orvosként miért ajánlja a növényi étrendet; mit jelent az életmód orvoslás és a fenntarthatóság egy étrenddel kapcsolatban; hogyan és miért főzzünk olaj nélkül; mit együnk egy nap ha a teljes értékű növényi étrendet követjük; mit jelent a "béke tányér"; mi a célja az életmódprogramjával; mit jelent a kálcium paradox; mi az a telomer kutatás, milyen hatással van az élethossz kilátásainkra és mennyire fiatalít a teljes értékű növényi étrend.

Tovább
Mit tud a növényi étrend?

"Nehéz szavakba önteni, mekkora öröm egy ilyen hiánypótló magyar könyvhöz előszót írni" - olvashatjuk dr. Iller Barbara Növényi étrend a teljes életért című művéhez írt előszóban dr. Márky Ádám tollából. Megítélése szerint az emberiség előtt két nagy kihívás feszül: az éghajlatváltozás és az egyre öregedő társadalmak által jelentett, szinte kezelhetetlen egészségügyi igény. A könyv ez utóbbi megoldásához nyújt segítséget.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem