Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Misztikus indiai utazás!

2018-09-07

Régi vágyad, hogy gyógyítsd magad, harmonizáld a csakráidat, légzőgyakorlatokat végezz szent helyeken, ahol ezek a gyakorlatok évezredekkel ezelőtt megszülettek? Szívesen elmennél olyan helyszínekre, megtapasztalnál olyan dolgokat, átélnél olyan élményeket, amelyeket eddig csak újságokból vagy filmekből láttál?

Kedves Barátunk!

Most itt a lehetőség rá, hogy mindezeket egyszerre átéld és megtapasztald! Tisztítsd meg a tested, lelked, szellemed, meditálj, mantrázz, gyógyulj velünk Indiában, töltődj fel erővel és energiával, majd végül pihenj meg az Indiai-óceán partján egy **** Beach Resortban!


Talán benned is felmerülnek most ezek a gondolatok:”Hű, nagyon jó lenne! De megérdemlem én ezt? Tényleg megengedhetek magamnak egy ilyen utazást?”

IGEN! Az élet rövid, az évek peregnek, és most van itt az idő, hogy kimondd magadnak végre: Igen! Én ezt most megérdemlem! Utazom a misztikus Indiába!

 

Egy kis ízelítő arról, hogy hova is készülünk:

All-in-One 17 napos misztikus utazás Dél-Indiába a templomok, szentélyek, jógaközpontok és ashramok földjére egy Swami (hindu mester) vezetésével.

Minden egyben a szállástól, az utazáson át az étkezésig; zarándokút kísérőkkel, belépők, meditációk, fesztiválok, tisztító gyakorlatok és szertartások, mangrove erdei hajóút, idegenvezetők, transzferek, étkezések között frissítő italok, gyümölcsök, továbbá személyes tanácsok, tanítások egy Swamitól. A testet, lelket, szellemet megérintő, tartalmas, felejthetelen körút végén 4 napos pihenés egy **** Beach Resortban Mahabalipuramban, az Indiai Óceán partján. Napozunk, strandolunk, hallgatjuk a hullámok hangját, és a lágy óceáni szellő simogatása búcsúztat majd bennünket a csodálatos Indiától.

 

Helyek csak korlátozott számban és ideig érhetők el, a lenti linkre kattintva biztosíthatod a helyedet és most 30% kedvezményben is részesülsz!

 

http://misztikusindia.hu/?pid=bnrg55

 

Jelentkezz szeptember 15-ig, amíg van hely!

 

Mi ott leszünk, Te is velünk jössz?

 

Szeretettel,

Bioenergetic.hu csapata

További cikkek

Mire is jó a rendterápia?

Ezt a könyvet két dolog miatt szerettem volna elolvasni. Egyrészt egy kicsit nyugatibb rendrakós megközelítést kerestem, illetve a terápia szó megfogott. Rengeteg olyan rossz emlékem van, amitől szabadulnék, új lapot kezdenék, és reméltem, hogy a könyv egy kicsit segít.

Tovább
Drága Szerelmem - Könyvbemutató!

2018.10.17. szerdán, este 19:30-tól David Deida új könyvének bemutatóját tartják az Anahita Jóga és Szellemi Központban. Cím: Budapest, XIII. Ker. Kádár utca 10.

Szilasi Márta, aki személyesen David Deidától tanult az USA-ban, előadást tart az író gondolatiságáról. Könyvvásár is lesz a helyszínen, 30%-kal kedvezményesebben tudod megvásárolni a Drága Szerelmem című újdonságot!

https://www.facebook.com/events/607315456332548/

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem