Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Misztikus indiai utazás!

2018-09-07

Régi vágyad, hogy gyógyítsd magad, harmonizáld a csakráidat, légzőgyakorlatokat végezz szent helyeken, ahol ezek a gyakorlatok évezredekkel ezelőtt megszülettek? Szívesen elmennél olyan helyszínekre, megtapasztalnál olyan dolgokat, átélnél olyan élményeket, amelyeket eddig csak újságokból vagy filmekből láttál?

Kedves Barátunk!

Most itt a lehetőség rá, hogy mindezeket egyszerre átéld és megtapasztald! Tisztítsd meg a tested, lelked, szellemed, meditálj, mantrázz, gyógyulj velünk Indiában, töltődj fel erővel és energiával, majd végül pihenj meg az Indiai-óceán partján egy **** Beach Resortban!


Talán benned is felmerülnek most ezek a gondolatok:”Hű, nagyon jó lenne! De megérdemlem én ezt? Tényleg megengedhetek magamnak egy ilyen utazást?”

IGEN! Az élet rövid, az évek peregnek, és most van itt az idő, hogy kimondd magadnak végre: Igen! Én ezt most megérdemlem! Utazom a misztikus Indiába!

 

Egy kis ízelítő arról, hogy hova is készülünk:

All-in-One 17 napos misztikus utazás Dél-Indiába a templomok, szentélyek, jógaközpontok és ashramok földjére egy Swami (hindu mester) vezetésével.

Minden egyben a szállástól, az utazáson át az étkezésig; zarándokút kísérőkkel, belépők, meditációk, fesztiválok, tisztító gyakorlatok és szertartások, mangrove erdei hajóút, idegenvezetők, transzferek, étkezések között frissítő italok, gyümölcsök, továbbá személyes tanácsok, tanítások egy Swamitól. A testet, lelket, szellemet megérintő, tartalmas, felejthetelen körút végén 4 napos pihenés egy **** Beach Resortban Mahabalipuramban, az Indiai Óceán partján. Napozunk, strandolunk, hallgatjuk a hullámok hangját, és a lágy óceáni szellő simogatása búcsúztat majd bennünket a csodálatos Indiától.

 

Helyek csak korlátozott számban és ideig érhetők el, a lenti linkre kattintva biztosíthatod a helyedet és most 30% kedvezményben is részesülsz!

 

http://misztikusindia.hu/?pid=bnrg55

 

Jelentkezz szeptember 15-ig, amíg van hely!

 

Mi ott leszünk, Te is velünk jössz?

 

Szeretettel,

Bioenergetic.hu csapata

További cikkek

Felhatalmazás és kudarc

Bizonyos élettapasztalat birtokában már minden könyvből önmagunkat olvassuk ki. 

Sok évvel ezelőtt, egy nagy karrierváltás küszöbén egy barátom figyelmembe ajánlott valakit, aki egy neves kommunikációs ügynökség tulajdonosa volt. Éppen az ügynökségek felé tájékozódtam a média világából.

Mivel ekkor még nem rendelkeztem semmilyen gyakorlattal a PR-szakmában, de bő egy évtizedes munkatapasztalattal nem akartam kezdőként indulni még egy új területen sem, így vettem egy nagy levegőt és blöfföltem.

Felhívtam.

„-Jó napot, András, azért hívom, hogy megbeszéljünk egy találkozót.

-Jó napot, Judit, azt hiszem, nem ismerjük még egymást. Miért kellene találkoznunk?

-Mert talán még nem tudja, de Önnek rám van szüksége. Mivel a következő években együtt fogunk dolgozni, ideje megbeszélnünk ennek részleteit.”

András annyira meglepődött, hogy azonnal ráállt a találkozóra.

Aznap kávéztunk, és másnap már nála dolgoztam szenior tanácsadóként és - ma már elárulhatom - a korábbi fizetésem kétszereséért.

 

Tovább
Bárcsak 20 évesen tudtam volna mindezt!

“Be kell vallanom valamit - az összes fejezetnek adhattam volna azt a címet, hogy “Adj esélyt magadnak!”

 

Az idézet remekül kifejezi a könyv mondanivalóját! Az emberek sokszor önmaguk ellenségei, és önmaguk építenek falakat maguk köré. A falak megakadályozzák azt, hogy kiteljesedhessenek, és esélyt adjanak valami sokkal jobbnak.

Tovább
Anthony Robbins Londonban 2019 április 11-14

Ébreszd fel végtelen erőforrásaidat, engedd szabadon a belső erőd Anthony Robbinsszal! 

EGY SORSFORDÍTÓ ESEMÉNY, AMIRŐL “A-LISTÁS” HÍRESSÉGEK ÁRADOZNAK, ÚGY MINT OPRAH, USHER, HUGH JACKMAN, GERARD BUTLER, KANYE WEST…

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem