Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Bob Roth

Bob Roth

 

 

 

BOB ROTH a világ egyik legtapasztaltabb és legkeresettebb meditációtanára. Az elmúlt negyvenöt évben Bob több ezer embert tanított meg a Transzcendentális Meditációra, köztük milliárdos vállalatvezetőket, hollywoodi szupersztárokat, harctéri sebesüléseket szenvedett veteránokat és szegénynegyedekben élő gyermekeket.
Jelenleg ő a David Lynch Alapítvány elnöke, valamint a Center for Leadership Performance (a TM-et az üzleti vezetőknek tanító szervezet) igazgatója. Bob vezeti a SiriusXM rádióadó Siker stressz nélkül című műsorát, és gyakran tart előadásokat a meditációról a gazdasági és a társadalmi élet vezetői számára olyan találkozókon, mint a Google Zeitgeist, az Aspen Ideas Festival, a Wisdom 2.0 és a Summit.

Szűrő

A belső csend ereje

A Transzcendentális Meditáció

Bob Roth

Mindennap szembe kell néznünk az egyre jobban terjedő stresszjárvánnyal, amely rombolja az egészségünket. Noha nincs egyetlen varázslatos gyógyír, létezik egy egyszerű gyakorlat, amely gyökeresen megváltoztatja, miként reagálunk a stresszre. Ez a Transzcendentális Meditáció. Ez a módszer, melynek számos tudományosan igazolt jótékony hatása van – mint a koncentráció, a pihentető alvás, a memória és...

Eredeti ár: 3200 Ft
Kiadói ár: 2560 Ft Kosárba
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem