Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Darsho M. Willing

Darsho M. Willing

 

 

 

Darsho M. Willing építészeti, művészeti és fotográfiai tanulmányait követően a holisztikus munkának szentelte magát. A ’80-as évektől olyan lélekgyógyászati módszerekkel dolgozik, amelyek célja, hogy az embert visszavezessék saját életútjára. 1993-ban auraszóma tanácsadó, később e színterápia oktatója lett. E témában ez idáig három könyve jelent meg.
Nevéhez fűződik két kártyaszett (Farben der Engel és Farben der Naturengel), egy könyv az angyalokról, valamint egy meditációs CD, szintén Farben der Engel címmel.
Mind íróként, mind tanácsadóként arra tanítja az embereket, miként alakíthatnák hatékonyabban és bölcsebben életüket, hogyan ismerhetik fel és aknázhatják ki szakmai és magánéletükben egyéni képességeiket. Darsho M. Willing Kölnben él és dolgozik mint természetgyógyász.

 

Szűrő

Csokoládé orákulum - Díszdobozban - 44 db kártyalap kézikönyvvel

Darsho M. Willing

Az édes íz szeretete velünk született tulajdonság. Képzeljük csak el, ahogy kedvenc csokink egy darabja szétolvad a szánkban. A boldogsághormont tartalmazó ínyencség ősidők óta ismert vágykeltő. A csokoládé sokat elárul rólunk, titkos vágyainkról, gondolatainkról. Minden csokoládé egy külön kaland, kedvencünk a ránk leginkább jellemző személyiségjegyekről árulkodik. A Csokoládé orákulum kártyalapj...

Eredeti ár: 2950 Ft
Kiadói ár: 2360 Ft Kosárba
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem