Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Deva Premal

Deva Premal

 

 

 

DEVA PREMAL a mantrák és a spirituális gyakorlat által áthatott atmoszférában nőtt fel. Deva Németországban, Nürnbergben született 1970-ben. Édesapja misztikus hajlamokkal bíró művészember volt, édesanyja pedig maga is zenei tehetséggel megáldott lélek, így Deva korán elkezdett hegedülni, zongorázni és énekelni tanulni. Ötéves korában már naponta énekelte a Gayatri mantrát, és a meditáció szinte azóta az élete részét képezi.
Ezen kívül tanult shiatsut, reflexológiát, kranioszakrális terápiát és masszázst, de a zene mindvégig élete első számú szerelme maradt. Az indiai klasszikus zene hatása egyértelműen tükröződik dalaiban, bár valójában sosem másolta a tradicionális indiai zenét. (http://www.devapremalmiten.hu)

Szűrő
%

Mantra

A szeretet üzenete ajándék CD-vel

Deva Premal Miten

A mantraéneklés koronázatlan királynője és királya, Deva Premal és Miten, egy egyedülálló és gyönyörű kiadvány segítségével vezet be minket a mantra misztikus és varázslatos birodalmába. Érzékletes leírások, emberi történetek, csodálatos képek és idézetek, és nem utolsósorban lélekemelő mantrameditációk kalauzolnak minket abba a világba, ahol rátalálhatunk önmagunkra, belső békénkre, és a min...

Eredeti ár: 5990 Ft
Kiadói ár: 2995 Ft Kosárba
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem