Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Dinah Rodrigues

Dinah Rodrigues

"1927. május 13-án születtem São Paulóban. A São Pauló-i egyetem bölcsészés természettudományi karán végeztem filozófiai és pszichológiai diplomával. Fiatalkorom óta szívesen sportoltam, és különböző típusú tornákat próbáltam ki, mindig azt a formát keresve, amelyik a legjobban illik az egyéniségemhez. Egy nap aztán, mintegy negyven évvel ezelőtt, inkább kíváncsiságból,
beiratkoztam egy hatha-jóga tanfolyamra. 
Abbéli törekvésemben, hogy ismereteimet szélesítsem, sok nemzeti és nemzetközi konferenciát látogattam, nagy jógamesterek beszámolóit hallgattam a tapasztalataikról, azonkívül ritka és kelendő könyvek után kutattam különböző országok könyvkereskedéseiben és antikváriumaiban. Miután hosszú évekig jógáztam, a nőgyógyászom egy nap elejtett egy megjegyzést, hogy kitűnő a hormonszintem. Ekkor 65 éves voltam. Egészen spontán jegyeztem meg erre, hogy ez biztosan a jógázásra vezethető vissza. Elcsodálkozott, mert nem tudta, hogy a jóga hatással van a hormonháztartásra. Utaltam neki arra, hogy még egy speciálisan női hormonokra irányuló gyakorlatsort is össze lehetne állítani, ugyanúgy, ahogy vannak gyakorlatok a cukorbetegségre is.
Erre dr. Luciano Marcondes Nardozza biztatni kezdett, hogy állítsam össze ezt a gyakorlatsort, és ez adott később lökést ahhoz, hogy kifejlesszem az én speciális hormonális jógaterápiás technikámat, és végül megírjam ezt a könyvet."

Szűrő
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem