Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Dr. Diethard Stelzl

Dr. Diethard Stelzl

 

 

Dr. oec. publ. Diethard Stelzl Neuhaus/Sudetengauban született. 1984-ben egy ritka, súlyos szembetegség érte, amely hónapokig a teljes megvakulás rémével fenyegette. Ekkortól alakított ki különösen intenzív viszonyt a fénnyel, a színekkel és a formákkal. Ebben az időszakban kezdte meg kutatásait, illetve a fénnyel és a színekkel, s azoknak az ember különféle energiasíkjaira kifejtett hatásával végzett gyakorlati munkáját.

Sokat utazott. Így ismerkedett meg 1980-ban a Hawaii-szigeteken gyakorolt huna-tannal is, s azóta dolgozik elméleti és gyakorlati szinten is aktívan hunával. A náluk kahunáknak (a titkok őrzőinek) nevezett hawaii sámánok, többek között Moona Simeona, Mona K. Kahele és „Auntie” Margaret K. Machado képezték őt tovább. Kauai kertekkel borított szigetén az ismert szerző és kahuna, dr. Serge Kahili King, és a növények kahunája, Levon Ohai munkatársa volt.
Az amerikai nyelvkutató, Max Freedom Long zseniális munkájára visszavezethető, inkább tudományos-teoretikus huna-interpretációt Diethard Stelzl a Huna-Research Inc., USA egykori vezetőjénél, Otha Wingo professzornál, valamint az európai Huna Kutatótársaság (Zürich) vezetőjénél, Henry Krotoschinnál ismerte meg.
1994 óta német nyelvterületeken, valamint Balin és Ibizán tart előadásokat a hunáról, vezet huna-szemináriumokat és képzéseket huna-gyakorlat, hunatanácsadó és huna-sámán tárgykörökben.

Szűrő
%

Ho'oponopono

Gyógyítás szeretettel

Dr. Diethard Stelzl

"Szeretetet érdemelsz másoktól is, de legfőképpen saját magadtól!" Bőséget, egészséget és békét teremthetsz az életedben a hawaii ho'oponopono módszerrel, amely szeretettel gyógyít. Legyen szó akár betegségről, testi és lelki problémákról, családi viszályról, vagy munkahelyi összetűzésről - határtalan és feltétlen szeretettel, szeretetben a ho'oponopono szertartásával minden megoldható. A m...

Eredeti ár: 4490 Ft
Kiadói ár: 3143 Ft Kosárba
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem