Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Jim Kwik

Jim Kwik

JIM KWIK (ez a valódi neve) a világon széles körben elismert szakértője a memória javításának, az agy optimalizálásának és a felgyorsított tanulásnak. Miután egy gyermekkori agysérülésből adódóan tanulási nehézségekkel küszködött, Kwik stratégiákat dolgozott ki, amelyek segítségével hatalmas mértékben növelni tudta szellemi teljesítményét. Ettől kezdődően életét az a cél vezérli, hogy segítséget nyújtson másoknak agyuk valódi lehetőségeinek kibontakoztatásához.

Memóriacoachként tevékenykedik több mint két évtizede, tanulók, idősek, vállalkozók és nevelők körében. Munkája kiterjed Hollywood elit köreire, professzionális sportolókra, politikai vezetőkre és az üzleti élet mágnásaira, továbbá olyan céges ügyfelekre, mint a Google, Virgin, Nike, Zappos, SpaceX, GE, 20th Century Fox, Cleveland Clinic, WordPress, és olyan intézményekre, mint az Egyesült Nemzetek Szervezete, a Caltech, a Harvard Egyetem és a Szingularitás Egyetem.

Bevezető programbeszédjein keresztül személyesen évente összesen több mint 200 ezer fős élő hallgatóságot ér el; internetes videóinak a megtekintési száma eléri a több száz milliót. Kwik többek között a Forbes magazin, a HuffPost, a Fast Company, Inc. és a CBS tévécsatorna rendszeres szereplője, továbbá a rendkívül népszerű Kwik Brain-podcast házigazdája, amely hosszú ideje a legjobb oktatóműsor az iTunes-on. A KwikLearning.com online tanfolyamait 195 ország tanulói használják.

Az agy egészségének és a globális oktatás szószólójaként Kwik emberbaráti tevékenységet is folytat, pénzbeli támogatást nyújtva a legkülönfélébb olyan projektekhez, mint az Alzheimer-betegség kutatása, iskolák létrehozása Guatemalától egészen Kenyáig, egészségügyi gondozás, tiszta ivóvíz biztosítása, és a tanulás feltételeinek megteremtése rászoruló gyermekek számára.

Küldetésének jelszava: „Ne maradjon le egyetlen agy se!”

Jim Kwikkel az alábbi címeken lehet kapcsolatba lépni:
JimKwik.com (előadások, coaching, podcast)
KwikLearning.com (online programok)
Twitter: @JimKwik
Facebook: @JimKwik
Instagram: @JimKwik
SMS: 310-299-9362

Szűrő

Bontsd le a korlátaidat!

Fokozd agyad teljesítményét, tanulj gyorsabban, és szabadítsd fel képességeidet

Jim Kwik

Agyunk a világ leghatékonyabb szerkezete, de használati utasítást még soha nem kaptunk hozzá. Egészen mostanáig. Nincsenek korlátaid. Bármit mondtak is mások, a lehetőségeid végtelenek – persze, ha tudod, hogyan használd az agyadat. JIM KWIK a memória javításának világszerte elismert szakértője. Miután egy gyermekkori agysérülésből adódóan tanulási nehézségekkel küzdött, stratégiákat dolgozott ki...

Eredeti ár: 3690 Ft
Kiadói ár: 2952 Ft Kosárba
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem