Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

John Assaraf szerzői oldala

John Assaraf

John Assaraf szerzői oldala 

John Assaraf a világ egyik vezető gondolkodás- és viselkedéstan szakértője, aki millióknak segített, hogy megváltoztassák gondolkodásmódjukat, fejlesszék mentális és érzelmi képességeiket, elérjék életük legmerészebb céljait és álmait. A New York Times bestseller szerzője jelenleg a NeuroGym vezérigazgatója. A cég az idegtudomány legújabb vívmányaira alapozott élenjáró tréningprogramjaival támogat mindenkit a maximális teljesítmény elérésében.

 

 

John Assaraf rövid önéletrajza

John Assaraf 1961. január 1-jén született Tel Avivban, Izraelben, majd hatéves korában családjával Kanadába költözött. Gyermekkorában több nehézséggel is szembesült, hiszen egyszerre kellett megküzdenie a francia és angol nyelv tanulásával, gyenge volt az egészsége, valamint magatartásbeli problémákkal is küszködött.

Szülei annak érdekében, hogy távol tartsák fiukat a bajtól, a helyi zsidó közösségi központba küldték dolgozni. John Assaraf esténként a gazdag, sikeres emberek történeteit hallgatta egészségi állapotukról, anyagi sikereikről és veszteségeikről, arról, hogy hogyan lehet pénzt keresni. A történetekből hallottakat John kamatoztatni tudta később az életében. Elszántsága vezette egészen addig, hogy önfejlesztő könyvek és mentorok segítségével tizenkilenc éves korára elsajátította, hogyan kell sikereket elérni az üzleti és a magánéletben egyaránt.

John Assaraf a NeuroGym alapítója és vezérigazgatója, egy olyan vállalaté, amely a legfejlettebb technológiákat és bizonyítékokon alapuló agytréning módszereket alkalmazza, hogy segítsen az embereknek kibontakoztatni a bennük rejlő lehetőségeket és maximalizálni az eredményeiket. Ezen kívül különböző előadásokat tart a világ minden pontján az idegtudományok témakörében, amely segítségével sikereket és személyes csúcsteljesítményeket érhetünk el.

John Assaraf könyvek

John Assaraf legutóbbi bestseller kötete Elmetréning: Az új tudomány, melynek segítségével előhívhatod elméd rejtett erejét címmel jelent meg. Könyvében segít az embereknek felismerni és feloldani azokat a mentális és érzelmi blokkokat, amelyek megakadályozzák őket életük legnagyobb céljainak és álmainak elérésében. A kötetben többek között gyakorlati útmutatást ad, hogyan „szabadulj meg az önmagadban való kételkedéstől, és növeld a magabiztosságodat”.

Szűrő

Elmetréning

Az új tudomány, melynek segítségével előhívhatod elméd rejtett erejét

John Assaraf

Tényleg olyan sok rejtőzik benned... akkor miért nem használod ki teljesen? Készen állsz, hogy régi korlátaidból kitörve kiaknázd tudatalattid rejtett erejét, hogy többet keress, jobb életet élj és megtapasztald életedben a csúcshatás élményét? A legújabb technikák és tréningmódszerek alkalmazásával elengedheted a hosszú évek során kialakult berögződéseidet, korlátozó hiedelmeidet és szokásaidat, ...

Eredeti ár: 3490 Ft
Kiadói ár: 3316 Ft Kosárba
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem