Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Michael James Wong

Michael James Wong
 
 
 
"Helló! Michael James Wong vagyok. Világjáró jógi, wellnessvitéz és a BOYS OF YOGA alapítója. Előtte azonban csak egy új-zélandi fiú voltam, aki a kaliforniai Santa Monica strandjain cseperedett fel. 
A jóga megtisztított, átformált és ösztönzést adott. Az ászana (a fizikai gyakorlás) révén rászoktam az erő, a rugalmasság és a mozgékonyságnapi adagjaira. A jóga által olyan békére leltem, amelyről azt sem tudtam, hogy szükségem van rá; olyanra,amely segített legyőzni a fenntartásaimat. Mi több, a jóga segített lecsillapítani a káoszt a fejemben, kezelni a szorongásaimat és napról napra jobbszemszögből nézni a világot."
Szűrő
%

Jógás srácok

Ülj le, és befelé figyelj!

Michael James Wong

„Egyesek úgy gondolják, hogy a jógától kevésbé leszel férfi. Az igazság az, hogy sokkal inkább az leszel!” Nem könnyű manapság férfinak lenni. Rengeteg kimondatlan szabály határozza meg, hogyan is kell viselkednie egy igazi férfinak. Légy kemény, győztes típus, ne sírj, ne mutass érzelmeket, ne köss kompromisszumokat! Generációkon keresztül ez a felfogás uralkodott, ám a világ szerencsére...

Eredeti ár: 3990 Ft
Kiadói ár: 1197 Ft Kosárba
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem