Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Sarah Taylor

Sarah Taylor

 

 

 

Sarah Taylor John Robbins Diet for a New America (Étrend egy új Amerikáért) című könyve hatására, 2002 óta él vegán étrenden. A veganizmus mögött meghúzódó filozófia, valamint a mellette szóló tudományos érvek meggyőzték a szerzőnőt arról, hogy át kell térnie erre az életmódra, és ő azóta is töretlenül kitart mellette, illetve elvei mellett.

Sarah 2006-ban saját társaságot alapított The Vegan Next Door néven, azzal a céllal, hogy minél szélesebb körben népszerűsítse a veganizmust, továbbá motivációs előadóként, trénerként és szerzőként is tevékenykedik.

Szabadidejében a washingtoni nők elhelyezkedését és oktatását segítő szervezet (Washington Women’s Employment and Education) igazgatóságának munkáját segíti, versenyszerűen teniszezik, búvárkodik, valamint szeret olvasni és kalandtúrákon részt venni. A Washington állambeli Gig Harborban él boldog házasságban férjével, akivel rengeteg állatot tartanak.

Szűrő
5%

Hogyan legyek vegán? - Átállás 30 nap alatt

Sarah Taylor

-Szeretne lefogyni, meggyógyulni vagy egyszerűen csak tele lenni energiával?-Szeretné megelőzni a betegségek kialakulását?-Szeretné megmenteni állatok ezreit a szenvedéstől és a haláltól, valamint radikálisan csökkenteni az ökológiai lábnyom Földünkre gyakorolt hatását?Ha igen, mindezt most egyszerűen megteheti! Ön is áttérhet a vegán életmódra... mindössze harminc nap alat...

1450 Ft
1378 Ft Kosárba
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem