Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Sarkadi Ágnes

Sarkadi Ágnes

 

 

 

Tizenéves voltam, amikor az első mesék kipattantak a fejemből. Emlékszem, ültünk a kisszobában, és az unokaöcsémmel meg az unokahúgommal dőltünk a nevetéstől.

Eltelt sok-sok év, mire újra megtaláltam a mesék fonalát. Nem kellett sokat keresgélni, ott volt, ahol valamikor leejtettem.

Próbáljátok ki! Egy hosszú autós utazás mennyivel gyorsabban elrepül, csak legyen kéznél a fantáziánk. De ezzel a módszerrel egy zsúfolt orvosi rendelőből is büntetlenül elillanhatunk.

Nagy levegőt vettem, és kísérletet tettem arra, hogy fülön csípjem a fantáziámban megelevenedett világot. Nagy szeretetben élünk, bevallom, sokszor nevetek együtt a figuráimmal, de van úgy is, hogy a könnyeim potyognak.

Ezúton is köszönetet mondok Fekete Hajnalnak, aki varázslatos színeivel és finom vonalaival új életet adott a történeteknek.

Forrás: http://mesemalom.hu

Szűrő

Az elveszett tárgyak országa

Sarkadi Ágnes

Ne bánkódjatok az elveszett tárgyak miatt, csoda jó dolguk van! Valamennyien új életet kezdenek Glejminben, az elveszett tárgyak országában, ahol a király gyermekeiként szereti őket. Velük népesíti be a földjét, sőt, még az őslakosok is nekik szolgálnak. Ha elég sok összegyűlt egy-egy fajtából, saját várost alapíthatnak. Persze, van néhány oktondi köztük, aki viszzavágyik ide, hozzánk. Igaz, csak...

Eredeti ár: 2850 Ft
Kiadói ár: 2280 Ft Kosárba
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem