Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Steve Nobel

Steve Nobel

 

 

"Jómagam a harmincas éveim elején, wiccatanulmányaim kezdetén találkoztam a szimbólumokkal való munka lenyűgöző erejével. Ez a spirituális-mágikus út mutatta meg számomra, többek között, a meditáció előnyeit és erejét. Arra is megtanított, hogy miként lehet egyszerű szertartásokkal és szimbólumokkal gyógyítani és a személyes fejlődést támogatni. Elég hamar rájöttem arra, hogy a szimbólumokra fókuszálás különböző módokon hat pszichés állapotomra. Például elég nehéz lett volna levertséget vagy zaklatottságot érezni, miközben egy olyan képre koncentráltam, melyen aranyló napraforgók ragyogtak a déli napsütésben. Menet közben azt is felfedeztem, hogy a szimbólumok segítségével aktiválhatom tudatalattim erőforrásait.
Évekkel ezelőtt tanultam meg meditálni a csakrákkal, a képeken különböző színekkel ábrázolt ragyogó virágokkal, melyek a gerinc tövétől a fejtetőig emelkednek bennünk. Ez az egyik leghatékonyabb módszer, amit a mai napig használok."

Szűrő

Gyógyító Mandalameditációk

30 gyógyító mandala a testi-lelki egészségért

Mike Annesley Steve Nobel

Mike Annesley és Steve Nobel közös műve egyedülálló gyűjteménye annak a 30 gyönyörű, színes mandalának, melyek középpontjában az emberi test áll. Bár a mandalameditációk a hét csakra köré szerveződnek, a mandalák izgalmas és újszerű képi világa annak köszönhető, hogy az adott csakrához kapcsolódó testrészre vagy szervre fókuszálnak. A meditációk segítenek, hogy kiegyensúlyozzuk él...

Eredeti ár: 3990 Ft
Kiadói ár: 2793 Ft Kosárba
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem