Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Szvámi Ambikananda Saraswati

Szvámi Ambikananda Saraswati


Szvámi Ambikananda Saraswati hindu szerzetes több mint 25 éve oktat jógát és védikus filozófiát. Emellett akupunktőr, masszázsterapeuta és gyógynövényszakértő. A két nagy keleti gyógyító és filozófiai rendszer megértése ösztönözte arra, hogy keleti módszereket alkalmazzon a kezelések során. Readingi magánklinikáján lehetőség szerint kombinálja a jógát és a kínai orvoslást a tökéletes gyógyulás érdekében.

Szvámi Ambikananda a hőn szeretett himalájai szerzetes, Szvámi Venkateszananda tanítványa. Workshopokat vezet a jóga fizikai és filozófiai aspektusáról, a védikus asztrológiáról és légzésterápiáról. Oktat az Egyesült Királyságban és külföldön, az angliai székhelyű Traditional Yoga Association egyik alapítója, nagy sikerű jógaoktatókurzusokat vezet.
Az éveken át tartó tanulmányozás és gyakorlás során a szvámi számára a jóga az önfegyelemmel lett egyenlő, amelyet, paradox módon, teljesen felszabadult intuíció mellett kell gyakorolni, nem veszítve el a döntéshozó képességet. Úgy gondolja, hogy a tanítvány számára két dolog létfontosságú: a shraddha – az isteni lényünkbe vetett hit – és a szád guru, a tökéletes tanító irányítása.
Ő a szerzője a Principles of Breathwork (A légzés alapelvei) és a First Directions: Breathwork (Első utasítások: Légzés) című műveknek. Két jelentős szanszkrit szöveget, a The Uddhava Gitát (Uddhava-gíta) és a The Katha Upanishadot (Katha-upanisád) fordított le, fordításában az összetett filozófiai fogalmak könnyen olvashatók és jól érthetők.

Szűrő

A gyógyító jóga kézikönyve

Használd a csakrák energiáit, fokozd az életerődet!

Szvámi Ambikananda Saraswati

AZ ÉLETERŐ ÉS AZ EGÉSZSÉG JÓGÁJA A jóga igazi kincset nyújt át: az önmagunkhoz vezető térképet, amely a testen és az elmén túlra vezet. Ez az út nehéz, az önmagunkkal való találkozásra kényszerít, megkerülni nem, csak keresztülmenni lehet rajta. Könyvünk bemutatja a pancsatattvákat, vagyis az öt elsődleges elemet, és elhelyezi őket a jógatérképen. Segítségükkel megértjük és elfogadjuk magunkat ol...

Eredeti ár: 3990 Ft
Kiadói ár: 3192 Ft Készletfigyelés
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem