Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Victoria Boutenko

Victoria Boutenko
 
 
 
 
 
 
"1989-ben jöttünk az USA-ba Oroszországból, amikor meghívást kaptam a Denveri Főiskolától, hogy tanítsak a diákoknak Gorbacsovrólés a peresztrojkáról. Először hatalmas kulturális sokkot éltünk át. Emlékszem, egyszerre éreztük magunkat megilletődve és reményt vesztve.
Amikor megérkeztünk Oroszországból, nem voltam túl kövér. 81kilót nyomtam, akárcsak egy „normális” orosz nő. Amikor először jártam amerikai bevásárlóközpontban, és megláttam azokat a színes dobozokat, azt mondtam a férjemnek: „Mindegyiket meg akarom kóstolni!” Azt hiszem, valamennyire sor is került... Két rövid év alatt 45 kilót híztam!
Elmentem a könyvesboltba, ahol találtam néhány, nyers táplálékról szóló könyvet. Örömmel vetettem rájuk magamat. Ezekben a könyvekben többet találtam, mint csupán egészséggel kapcsolatos információt. A szerzőik szabad és boldog embereknek tűntek. Én is szabaddá és boldoggá akartam válni!"
 
 
Szűrő
5%

12 lépés a nyers étrendig - Lúgosítás természetesen

Victoria Boutenko

A nyers étel csodája és A nyerskonyha legjobb receptjei c. könyvek nagysikerű szerzője, Victoria Boutenko legújabb könyvében felvázolja azt a sokféle előnyt, amellyel a főtt ételekkel szemben a nyers és friss ételek fogyasztása jár. Bemutatva a tudományos kutatások legfrissebb eredményeit, Victoria a nyers ételeken alapuló életmód fizikai, lelki és spirituális fázisain keresztül kivezeti olvasóit ...

2800 Ft
2660 Ft Készletfigyelés
40%

A nyers étel csodája

Victoria Boutenko

Számtalan betegség abból fakad, hogy eltértünk a természetes életmódtól. Étrendünk nagy részét olyan ételek teszik ki, amelyek nem találhatók meg a természetben. Az ember az egyetlen élőlény a Földön, amely tönkreteszi a táplálékát, mielőtt elfogyasztaná. A sütés és a főzés emberi találmány, amelynek elsősorban kulturális és gasztronómiai szempontból van jelentősége, de a testünk továbbra is a fri...

2600 Ft
1560 Ft Kosárba
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem