Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Victoria Boutenko

Victoria Boutenko
 
 
 
 
 
 
"1989-ben jöttünk az USA-ba Oroszországból, amikor meghívást kaptam a Denveri Főiskolától, hogy tanítsak a diákoknak Gorbacsovrólés a peresztrojkáról. Először hatalmas kulturális sokkot éltünk át. Emlékszem, egyszerre éreztük magunkat megilletődve és reményt vesztve.
Amikor megérkeztünk Oroszországból, nem voltam túl kövér. 81kilót nyomtam, akárcsak egy „normális” orosz nő. Amikor először jártam amerikai bevásárlóközpontban, és megláttam azokat a színes dobozokat, azt mondtam a férjemnek: „Mindegyiket meg akarom kóstolni!” Azt hiszem, valamennyire sor is került... Két rövid év alatt 45 kilót híztam!
Elmentem a könyvesboltba, ahol találtam néhány, nyers táplálékról szóló könyvet. Örömmel vetettem rájuk magamat. Ezekben a könyvekben többet találtam, mint csupán egészséggel kapcsolatos információt. A szerzőik szabad és boldog embereknek tűntek. Én is szabaddá és boldoggá akartam válni!"
 
 
Szűrő

A nyers étel csodája

Victoria Boutenko

Számtalan betegség abból fakad, hogy eltértünk a természetes életmódtól. Étrendünk nagy részét olyan ételek teszik ki, amelyek nem találhatók meg a természetben. Az ember az egyetlen élőlény a Földön, amely tönkreteszi a táplálékát, mielőtt elfogyasztaná. A sütés és a főzés emberi találmány, amelynek elsősorban kulturális és gasztronómiai szempontból van jelentősége, de a testünk továbbra is a fri...

Eredeti ár: 2600 Ft
Kiadói ár: 2470 Ft Kosárba

A nyerskonyha legjobb receptjei

A legfontosabb élőétel-receptek lépésről lépésre - Lúgosítás természetesen

Victoria Boutenko

Fedezzük fel a nyersétel-készítés örömeit Victoria Boutenko, az élő ételek úttörőjének új, egyszerű és ízletes recepteket felvonultató könyve segítségével! A szerzőnő ezúttal családja legféltettebb kincseként őrzött receptjeit adja közre könnyen érthető módon, fotók százainak kíséretében, miközben az ételkészítés minden egyes lépésénél érezhető lelkesedése, a kezdő szakácsokat bátorító hozzáállása...

Eredeti ár: 3200 Ft
Kiadói ár: 3040 Ft Készletfigyelés
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem