Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Ajándékozz személyre szabott pszichológiai horoszkópelemzést karácsonyra!

2016-12-14

Ajándékozd meg szeretteidet karácsonyra egy személyre szabott pszichológiai horoszkópelemzéssel! Az elemzés hasznos tanácsokat ad, hogyan tehetsz tudatos lépéseket belső harmóniád megteremtése érdekében. 

 Az elemzés segítségével megtudhatod, hogy

  • milyen a személyiség típusod
  • a személyiséged és árnyék-társa
  • a családi háttered
  • apa- és anyaképed
  • kapcsolatmintáid
  • az integráció felé vezető utad.

 

 

Szükséges adatok az elemzés elkészítéséhez: 

  • Lánykori név
  • Születési dátum
  • Születési idő (óra, perc)
  • Születési hely

Az elemzés 16-20 oldal, melynek az ára 5000 Ft. Annak érdekében, hogy karácsonyra a fa alá kerülhessen, mi elküldjük Neked PDF-dokumentumban, így csak nyomtatnod és csomagolnod kell.

Az alábbi linkre kattintva megtekinthetsz egy mintahoroszkópot: Mintahoroszkóp 

Fizetés: átutalással

Bioenergetic Kiadó Kft

10300002-10595369-49020010

MKB Bank

A rendelést az info@bioenergetic.hu e-mail-címen tudod leadni december 20.-ig

 

További cikkek

Betegség mint szimbólum? - Érzelmek és betegségek

A szomatikus (testi) betegedésekkel kapcsolatban a köztudatban sokszor szélsőséges, általában „egyfaktoros” megközelítések élnek: vagy mindent valamilyen patológiás testi folyamatra (biomedikális modell), vagy mindent pszichológiai folyamatokra (pszichológiai modell) vezetnek vissza. A köztudatban a pszichológiai folyamatok szerepére vonatkozóan ráadásul sokszor egymással gyökeresen ellentétes elképzelések is felfedezhetők. Egyes elképzelések szerint a negatív érzelmek – például a harag, a szorongás, a szomorúság – túlzott jelenléte vezethet különböző testi akár daganatos – megbetegedések kialakulásához. Más megközelítések éppen ennek az ellenkezőjét hirdetik, azaz a negatív érzelmek tagadását vagy tudattalanba szorítását (vagyis elfojtását) hangsúlyozzák.

Tovább
A jóga előnyei álltak fókuszban a kardiológiai konferencián

Az indiai Kardiológiai Társaság nemrégiben a jóga hatásait vizsgálta. A jóga népszerűsége is megköveteli az egészségügyi szakemberektől, hogy következményeinek alaposan járjanak utána. Nem ez az első tudományos munka, és nem is csak Indiában végeznek kutatást a jóga előnyei témában. A jó hír az, hogy minden esetben megerősítik a jóga gyógyító hatásának tényét.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem