Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Egy és oszthatatlan: Lélektárs-szerelem a ThetaHealing segítségével

2017-02-10

Ha nem is állíthatjuk, hogy mindenki hisz a nagy Ő, a tökéletes kapcsolat létezésében, az biztos, hogy nincs olyan ember, aki legalább a lelke mélyén ne vágyna rá. Hiszen ki ne szeretné, hogy végtelen szerelemben élhessen a számára ideális társsal? Ez a vágy sokakban inkább álmodozásként él, mások vakon hisznek lélektársuk létezésében. Csak azt nem tudják, hogyan is kéne megtalálniuk.

Vianna Stibal könyve, a Találd meg lélektársadat a ThetaHealing® segítségével, azoknak íródott, akik nem veszítették el hitüket abban, hogy valahol kint a nagyvilágban van egy olyan ember, egy különleges személy, akit csak nekik szánt az ég. Valaki, aki ugyanabban az isteni természetű szenvedélyben osztozik, akivel olyan kapcsolatot lehet teremteni vagy újrateremteni, amely a lelkünk mélyére hatol, vagy olyan intenzitással születik újjá, amelyben mindkét fél úgy érzi, hogy ketten alkotnak egyet. Egyszóval olyan embereknek, akik lélektársukat keresik.

Az emberi lélek természeténél fogva, ösztönösen misztikus és romantikus – mégha ezt nem is mindenki mutatja ki, vagy talán nem is tudja magáról. Ősidők óta arra vágyunk, hogy megtaláljuk isteni párunkat, akivel egyszerre lélegezve új életet hozunk létre, egy olyan életet, amely túlmutat a fizikai szinteken. A lélektárssal való egyesülés a rendkívüli energiák létrehozásáról szól, amelyet olykor a bölcsek kövének neveznek, s amely a mélyen bennünk pihenő és beteljesülésre váró szenvedélyből fakad. Ez a beteljesülés pedig csak két összeillő lélek egyesülése által jöhet létre, a belőle kiáramló inspiráció létezésünk többi aspektusát is meghatározza.

Mesterfokon szeretni
A legtöbben úgy születünk erre a világra, hogy tudjuk, hogy milyen érzés az, ha szeret minket valaki, de nem tudjuk, miként teljesíthetjük ezt be a legfelsőbb és legjobb szinteken. Ahhoz, hogy felismerjük szívünk óhaját és megtaláljuk azt, aki mellett jól érezzük magunkat, először magunkat kell megszeretnünk. A következő lépés megtételére csak ezután szánhatjuk rá magunkat, ez azonban nem olyan könnyű, mint hinnénk. A szeretethez bátorság kell. Sokan ösztönösen tudják, hogy a másik iránt táplált érzések már-már veszélyesen erősek lehetnek, szinte bekebelezik az embert. Ettől nagyon sokan félnek, ezért igyekeznek elkerülni azokat a kapcsolatokat, amelyek során igazán közel kerülhetnek a másikhoz. Egyesek annyira tartanak ettől, hogy inkább nem is hisznek az ideális partnerkapcsolat létezésében, pedig ez elengedhetetlen a tökéletes társ megtalálásához.

Ez a könyv Vianna Stibal előző két, ThetaHealinggel foglalkozó munkájához, a ThetaHealing® és a ThetaHealing haladóknak® című könyvhöz kapcsolódik. Előbbiben a leolvasás folyamatát, a gyógyítást, a hitmunkát, az érzelemmunkát, az ún. ásás módszerét és a génmunkát mutatta be, továbbá hasznos információval szolgált a létezés síkjairól kezdők számára is. A ThetaHealing haladóknak® című könyv pedig már mélységeiben foglalkozott e módszerekkel. Épp ezért ez a mostani könyv nem tartalmazza ugyanilyen részletességben e folyamatokat, de mivel ismeretük elengedhetetlen a megértéséhez, az első fejezetben röviden ismerteti őket.

Az alap: hinni kell
A ThetaHealing® technika a meditáció során – a théta-agyhullámok által – elhozza a gyógyulást, legyen szó fizikai, lelki vagy spirituális gyógyulásról. Összpontosított imánk által, tiszta théta-állapotban képesek vagyunk kapcsolódni a mindenség Teremtőjéhez. Ezt a csodálatos képességet maga a Teremtő adta nekünk. A módszerrel képessé válunk saját életünk megváltoztatására. Ennek azonban van egy előfeltétele: hinni kell a Teremtőben, a mindenség Teremtőjében, akárhogy hívjuk – Istennek, Buddhának, Sivának, Istennőnek, Jézusnak, Forrásnak vagy Jahvénak. Ez a technika sok tanulással és gyakorlással mindenki számára elérhetővé válik – ha hisz a mindenben jelen lévő és áramló Mindenségben!

A ThetaHealing gyakorlása nem függ nemtől vagy életkortól, bőrszíntől vagy vallási hovatartozástól. Bárki, aki hisz Istenben vagy a Mindenségben, bekapcsolódhat a ThetaHealing folyamatába. Vianna Stibal célja, hogy gyakorlati és spirituális útmutatót adjon, amelynek segítségével könnyebben kiigazodhatunk a szerelem, a párkapcsolat és elsősorban a lélektársi kapcsolatok útvesztőjében.

Lehet, hogy most is éppen a szerelmet – az isteni szerelmet – keresed. Lehet, hogy még sosem voltál szerelmes, de már nagyon vágysz arra, hogy végre melletted legyen az igazi. Lehet, hogy éppen magányos vagy – annyi magányos ember él a világon! Ez a könyv segíthet nekik, hogy végre ők is társra találjanak. Nemcsak arról lesz benne szó, hogy miként találhatjuk meg a lélektársunkat, hanem arról is, hogyan tarthatjuk meg, így annak is hasznos olvasmány lehet, aki már a nagy Ővel él boldog szerelemben.

Ajánlott olvasmány

További cikkek

A légzés gyógyít!

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, hogy van valamid, ami gyógyító erővel bír, mindig nálad van, ráadásul sosem fogy el? Ez a gyógyító lehetőség a légzésed, és felfedezetlen lehetőségeket tartogat számodra.

Tovább
Interjú Szalay Ádámmal, a most megjelent Itt a te időd! szerzőjével

"Igazából kalandra hívom az olvasót. Egy olyan utazásra, amelyiknek az elején megismeri a valódi önmagát, a közepén megismeri az erőforrásait, a végére pedig megkapja az erőt, hogy belevágjon a munkába. Mit értek munka alatt? Hogy új gondolkodásmóddal új önképet építsen ki. Hogy új célok kitűzésével és elérésével kitágítsa a korábbi komfortzónája határait. Hogy megértse, miről szól az élet nevű játék valójában: akkor játsszuk jól, ha megtanuljuk szeretni és elfogadni magunkat. Minden más csak köret a tányéron."

Tovább
Az azték Ce Malinalli időszak október 9-től 13 napon át - Új trecena gyakorlat
A mai napon kezdődik a Ce Malinalli időszaka és 13 napon át tart. 
A mostani 13 napos időszakát az Azték naptárnak - trecena - nagyon ellentétes energiák uralják. Malinalli (mára kipusztult borostyán, repkény szerű növény) az elsődleges gyógyító növény volt az ősi Mexikóban. Ezekben a napokban tehát, nap-hullámok energiáin át, nagyon jó gyógyító erők hatnak. Különösen a női módszerekkel lehet eredményesen dolgozni. Igyekezz a legtöbbet kihozni ebből a 13 napból a női energiák segítségével, lágyságával és bocsáss meg mindazoknak akik tettek ellened!
 
Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem