Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Ismerd meg, hogyan gyógyíthatod akár önmagadat!

2014-05-09

Erich Körbler módszere iránt érdeklődők számára "INFORMÁCIÓS GYÓGYÍTÁS" tanfolyam indul június hetedikán a TIT Stúdió székházában, Budapesten.
Tanfolyam vezető: Dr. Csiszár Róbert
INFORMÁCIÓS GYÓGYÍTÁS

ERICH KÖRBLER tanfolyam 2014. jún. 7.

 

vezeti;  Dr. Csiszár Róbert

helyszín; TIT STÚDIÓ EGYESÜLET

1113 Budapest, Zsombolyai u. 6. (a Kosztolányi Dezső tértől 1 percre)

Időpont: 10:00-17:30h, érkezés: 9:30-tól

tanfolyam részvételi díj; 15.000.-Ft / nap

Tanfolyam részvétel csak előzetes regisztrációval;

bejelentkezés: 0630-711-4610 és info@biodent.hu

 

Az egy napos képzés alatt a résztvevők elsajátíthatják mindazokat a tesztelési, diagnosztikai módszereket, melyek nemcsak a normál hétköznapokon, hanem a kritikus helyzetekben is létfontosságúak lehetnek.

 

Erich Körbler (1939-1994) a XX. század végének egyik legnagyobb alakja. Elméleti és gyakorlati munkásságával új alapokra helyezte a homeopátiás- és az orvosi gondolkodásmódot. Az általa feltalált inga, az un. bioindikátor, sajnos még nem minden háztartás része. Munkásságának elismerései; Bruxelles; Eureka Gold Medal (a Közös Piac kutatási bázis tudományos díja) / Római Tudományos Akadémia - Guglielmo Marconi érdemérem - 1993. / Belgium; Belga király; Arany Lovagkereszt.

 

Ki volt ő? A Titkos Tudás újra felfedezője? Gyógyító? Sámán? Tudós? Varázsló? Vajon a módszerei; orvoslás a fehér- és fekete mágia határán, mit jelentenek a gyakorlati életben?

A tanfolyamon választ kapunk ezekre a kérdésekre és megismerjük az ÚJ HOMEOPÁTIÁT, vagyis az energetikai gondolkodásmódot. Megismerhetjük, láthatjuk a tér láthatatlan részeit. Az energiákat, melyek életünk állandó részei, egészségünk alapjai.

A tanfolyamon a résztvevők elsajátíthatják a Körbler-féle bioindikátor használatát a mindennapi életben.

 

részletek: Dr. Sági Mária - Sági István:  „Információs gyógyítás - A Körbler módszer” c. könyvének lektori ajánlásaiból:

„Egy tudományos felfedezés, mely alapjaiban változtatja meg a korábbi "közmegegyezést", paradigmaváltásnak nevezünk. Minden paradigmaváltás hatása forradalmi. Az új ismeretek alapján többé már nem lehet a régi, megszokott módon gondolkodni. Az addig általánosan uralkodó szemlélet és képviselői túlhaladottá, ortodoxá válnak. Az átmenet sohasem egyszerű és nem zökkenőmentes.

Erich Körbler, az általa "Új homeopátiának" (Neue Homöopathie) nevezett tudományterülettel, az energetikai, informatikai, hullámelméleti fizikai fogalmakat illeszti be nemcsak az orvosi-, hanem a hétköznapok gondolkodásmódjába is.”- Dr. Csiszár Róbert

További cikkek

Piliscsaba gondnoki állás

Piliscsabai természetgyógyász oktatóközpontunkba kertészkedéshez, karbantartáshoz értő gondnokot keresünk teljes állásba, akár ottlakással is. Aktív nyugdíjasok jelentkezését is várjuk. Jelentkezését és fényképes önéletrajzát a gschneider@bioenergetic.hu címen várjuk.

Tovább
Misztikus indiai utazás!

14 napos misztikus körutazás Dél-Indiába a templomok, szentélyek, jógaközpontok és ashramok földjére zarándokúttal, ősi szertartásokkal, beavatásokkal, szent helyekkel, karma tisztító gyakorlatokkal, kényelmes szállodákkal, egy igazi csapattal, a körút végén pedig 3 napos pihenéssel egy resortban az Indiai-óceán partján.

Mindezt egy helyi Swami (Mester) vezetésével

Tovább
Te mire használod a tűzpiros Ferraridat?

Legutóbb a Joy Magazin írt Lantos Mihályról, a Villámolvasás, a Tanulj meg tanulni, és a nemrég megjelent Tanítsd meg tanulni c. sikerkönyveink szerzőjéről. Olvasd el a cikket, ha Te is jobban ki szeretnéd használni a tűzpiros Ferrarid erejét, amit úgy hívunk, hogy elme.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem