Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Ismerd meg, hogyan gyógyíthatod akár önmagadat!

2014-05-09

Erich Körbler módszere iránt érdeklődők számára "INFORMÁCIÓS GYÓGYÍTÁS" tanfolyam indul június hetedikán a TIT Stúdió székházában, Budapesten.
Tanfolyam vezető: Dr. Csiszár Róbert
INFORMÁCIÓS GYÓGYÍTÁS

ERICH KÖRBLER tanfolyam 2014. jún. 7.

 

vezeti;  Dr. Csiszár Róbert

helyszín; TIT STÚDIÓ EGYESÜLET

1113 Budapest, Zsombolyai u. 6. (a Kosztolányi Dezső tértől 1 percre)

Időpont: 10:00-17:30h, érkezés: 9:30-tól

tanfolyam részvételi díj; 15.000.-Ft / nap

Tanfolyam részvétel csak előzetes regisztrációval;

bejelentkezés: 0630-711-4610 és info@biodent.hu

 

Az egy napos képzés alatt a résztvevők elsajátíthatják mindazokat a tesztelési, diagnosztikai módszereket, melyek nemcsak a normál hétköznapokon, hanem a kritikus helyzetekben is létfontosságúak lehetnek.

 

Erich Körbler (1939-1994) a XX. század végének egyik legnagyobb alakja. Elméleti és gyakorlati munkásságával új alapokra helyezte a homeopátiás- és az orvosi gondolkodásmódot. Az általa feltalált inga, az un. bioindikátor, sajnos még nem minden háztartás része. Munkásságának elismerései; Bruxelles; Eureka Gold Medal (a Közös Piac kutatási bázis tudományos díja) / Római Tudományos Akadémia - Guglielmo Marconi érdemérem - 1993. / Belgium; Belga király; Arany Lovagkereszt.

 

Ki volt ő? A Titkos Tudás újra felfedezője? Gyógyító? Sámán? Tudós? Varázsló? Vajon a módszerei; orvoslás a fehér- és fekete mágia határán, mit jelentenek a gyakorlati életben?

A tanfolyamon választ kapunk ezekre a kérdésekre és megismerjük az ÚJ HOMEOPÁTIÁT, vagyis az energetikai gondolkodásmódot. Megismerhetjük, láthatjuk a tér láthatatlan részeit. Az energiákat, melyek életünk állandó részei, egészségünk alapjai.

A tanfolyamon a résztvevők elsajátíthatják a Körbler-féle bioindikátor használatát a mindennapi életben.

 

részletek: Dr. Sági Mária - Sági István:  „Információs gyógyítás - A Körbler módszer” c. könyvének lektori ajánlásaiból:

„Egy tudományos felfedezés, mely alapjaiban változtatja meg a korábbi "közmegegyezést", paradigmaváltásnak nevezünk. Minden paradigmaváltás hatása forradalmi. Az új ismeretek alapján többé már nem lehet a régi, megszokott módon gondolkodni. Az addig általánosan uralkodó szemlélet és képviselői túlhaladottá, ortodoxá válnak. Az átmenet sohasem egyszerű és nem zökkenőmentes.

Erich Körbler, az általa "Új homeopátiának" (Neue Homöopathie) nevezett tudományterülettel, az energetikai, informatikai, hullámelméleti fizikai fogalmakat illeszti be nemcsak az orvosi-, hanem a hétköznapok gondolkodásmódjába is.”- Dr. Csiszár Róbert

További cikkek

Fashion designerből vénuszi nagykövet és beavató papnő: Anaiya Sophia

Hogyan lesz Björk, Madonna, Prodigy és az All Saints megasztárok ruhatervezőjéből a Rózsa vonal beavató papnője, elismert író, a nőiesség és a szakralitás témájának vezető kutatója, tanár, 6 könyv szerzője, többszáz workshop és konferencia előadója? A Sacred Body Awakening - A Test Szentségének Felébresztése Workshop megalkotója, Anaiya Sophia hamarosan Magyarországra érkezik.

Tovább
A placebo Te magad légy!

Egy szép nyári napon megkerestek a Bioenergetic kiadótól, hogy szeretnének megajándékozni Dr. Joe Dispenza legújabb könyvével, ami a Placebo Te Magad Légy! címet viseli, mivel észrevették, hogy gyakran ajánlom a weboldalamon a munkásságát. Mondanom sem kell nagyon megörültem ennek a megtisztelő gesztusnak, hiszen én magam is nagy rajongója vagyok Joe Dispensa életművének. 

Tovább
A kineziológiai alapjai

Az öt elemet átalakulási fázisnak is nevezhetjük. A kínai orvoslásban: Tűz, Föld, Fém, Víz és Fa. Az elemek kört alkotnak, amelyben támogatják egymást, mindegyik elem a következőt látja el energiával. A kínai orvoslás ezt erősítő ciklusnak nevezi.

Tovább
100 nap a jobb egészségért, a jó szexért és a hosszú életért

Mi a legdrágább kincsed a világon? Talán azt hiszed, hogy a házad, a kocsid vagy az ékszereid? Vagy talán a gyönyörű bélyeggyűjteményed, a ritka pénzérméid vagy a befektetéseid? Ha ezek közül akár egy is megvan – vagy akár mind ezek közül –, akkor ez javíthat az életszínvonaladon. De nevezhető-e bármelyik is a legdrágább kincsednek?

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem