Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Válassz egy maszkot, hogy megtudd, ki vagy valójában!

2017-03-14

A maszkok eltakarják valódi énünket mások elől. Aki folytonosan álarcot visel, még önmagát is képes becsapni, mert elhiszi, hogy tényleg ilyen, és végül valóban azonosul a maszkkal.

Válassz egy maszkot, ami szerinted a legjobban illik hozzád, és nézd meg mit az, amit talán még saját magad előtt is titkolsz.

 1. A be nem teljesült álmok maszkja
  Valami, amire nagyon vágytál, amiről úgy érzed, már sosem teljesülhet. Kifogytál az időből vagy az energiából, és a hétköznapi élet nehézségei kiölték belőled a küzdőszellemet. Ha feladod az álmaidat, egy pótolhatatlan darabot veszítesz el önmagadból. Térj vissza a vágyaidhoz, és próbáld meg megvalósítani őket! Ha nem is az egészet, legalább egy kis részüket váltsd valóra! Ne sajnáld erre az energiát, a pénzt, az időt, mert csak így lehet teljes az életed.

 2. A meg nem bocsátás maszkja
  Fájdalmat hordozol a lelkedben, bár kívülről úgy tűnik, minden rendben van. Kedves, vidám természeteddel szinte összeegyeztethetetlen, amit mélyen belül hordozol. A téged ért sérelem sokkal mélyebben sebzett meg, mint ahogy kifelé mutatod. Hiába bocsátottál már meg, semmi sem olyan, mint régen. Újra és újra eszedbe jut, befolyásolja mindennapi életedet még akkor is, ha ezt önmagad előtt is igyekszel titkolni. A lelkünkben keletkezett sebek nehezen gyógyulnak, és hegek maradnak utánuk. Igyekezz minél több jóval feltölteni életed, mert így a fájdalom is könnyebben múlik.

 3. A halogatás maszkja
  Bizonyos dolgokkal, problémákkal nem tudsz szembenézni, ezért próbálod elkerülni őket. Van olyan esemény a múltadban, amit máig nem dolgoztál fel, inkább úgy teszel, mintha nem történt volna meg. Nem azért, mert nemtörődöm vagy, hanem azért, mert félsz, hogy ezek az emlékek rengeteg sebet felszakítanak, és nemcsak neked, de másoknak is fájdalmat okoznak. A fel nem dolgozott problémák belülről marják a lelkedet. Engedd ki őket a dobozból, és hagyd, hogy a dolgok csak úgy történjenek. Hidd el, vihar után a legszebb a napsütés.

 4. A veszteség maszkja
  Újra és újra visszatérsz a múltba, átéled azokat a perceket, amikor még megvolt az, ami annyira hiányzik. Életed beárnyékolja, hogy nem tudod ezt elengedni. Minden embert ér veszteség az élete során, de téged különösen mélyen érint. A fájdalom, ami belülről marcangol, nyomot hagy a mindennapjaidon, és kevésbé látod meg az élet szépségeit. Nyisd ki a lelked ablakát, és engedj be egy kis napfényt! Meglátod, emlékeid is új színben ragyognak majd. Ne csak az arcod mosolyogjon, hanem a lelked is!

 5. Az önvád maszkja
  Úgy érzed, hogy minden, ami nem sikerül, ami rossz, a te hibád. Folyamatosan azon töprengsz, mit tettél akkor rosszul, és mit kellett volna másképp csinálni. Kedves, megértő, szeretetet sugárzó személyiség vagy. Barátaid, családod döntéseit nem kritizálod, ha hibát követnek el, derűsen kezeled, de ezt önmagaddal képtelen vagy megtenni. Az önvád elkeserít és beárnyékolja életed. A legnagyobb baj, hogy nem szereted eléggé önmagad! Lásd be végre, hogy is megérdemled a boldogságot, az örömöt, és ezért csak egy valaki tud tenni: TE. Bocsáss meg ugyanúgy saját magadnak, ahogy ezt másokkal teszed!

 6. Az elégedetlenség maszkja
  Úgy érzed, semmi sem úgy alakult az életedben, ahogy kellett volna. Erődön felül küzdesz és mindent megteszel, de sehogy sem éred el, amire vágysz. Nem vagy igazán boldog, mert ez az örökös hiányérzet beárnyékolja mindennapjaidat. Nézed körülötted a boldog arcokat, és nem érted, nekik miért sikerül. Próbálj meg ellazulni és pihenni kicsit, mert az örökös hajtás miatt nem látod meg az élet örömeit. Nem egyedül neked kell jobbá tenni a világot, már épp eleget tettél érte!

 7. Az önbizalomhiány maszkja
  Nem vagyok elég jó, elég szép, elég ügyes, elég okos… Ezt mantrázod nap mint nap, és ez kihat a lelkedre. Ha sokat bizonygatod valóbban így lesz, hiszen ha bizonytalanul állsz neki a feladatnak, valószínűleg nem is fog sikerülni. Kevesebbnek érzed magad a többieknél, bár ez a viselkedéseden nem látszik, hiszen ügyesen leplezed. Nézz bele a tükörbe, és vedd sorra jó tulajdonságaidat, sikereidet! Bármilyen apró dolognak is érzed ezt, egyszer csak rádöbbensz: értékes ember vagy, akit csak saját önbecsülésének hiánya korlátoz abban, hogy valóra váltsa álmait.

 8. Ez a túlvállalás maszkja
  A lelked sajog, és pihenésre, örömre vágyik. Túl sokat, szinte már lehetetlen dolgokat kényszerítesz magadra. Nem vagy képes leállni, mindig mindenkinek meg akarsz felelni… leginkább persze saját magadnak. Nem tudsz nemet mondani, nem ismersz lehetetlent. Folyamatosan pörögsz, és tevékenykedsz, miközben azzal a személlyel cseppet sem törődsz, aki ezt leginkább megérdemelné: önmagaddal. Az élet elsuhan melletted, miközben csak az látod, mit lehetne még tenni, kinek tudnál segíteni, min lehetne változtatni. Szánj egy kis időt a feltöltődésre, Lassíts, és nézz körül! Meglátod, a rohanó világ nemcsak csupa harc és küzdelem.

Forrás: zoldujsag.hu

Ajánlott olvasmány:

További cikkek

Böjtölj együtt Dr. Ruediger Dahlke-val!

Tudsz németül és fontos számodra az egészséged? Szeretnél Európa egyik leghíresebb holisztikus terapeutájával böjtölni és naponta konzultálni? Most páratlan lehetőséged nyílik, hogy részt vegyél

Dr. Ruediger DAHLKE háromhetes online Ideálsúly Challenge programján!

Tovább
A nád, az erő gyakorlata a 'Ce acatl' energia 13 napjára
Elkezdődött az 1 acatl, az 1 nád szoláris energia 13 napja.
A nád az erő, a vitalitás szimbóluma a tradícióban. A nád, a vezető, a tekintély nádpálcája, a harcos nyila, az emberi intelligencia Quetzalcóatlhoz kapcsolódik. A mennyekből jövő energia. A rugalmas és bölcs hatalom és vezetés.
A nád, az erő gyakorlata a Ce acatl (1 nád) energia 13 napjára:

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem