Nincs engedélyezve a javascript.
Evésről, ivásról és az életről

Evésről, ivásról és az életről

Főzzünk érzékeink örömére: 89 recept különleges alkalmakra

Rüdiger Dahlke orvos, terapeuta és Dorothea Neumayr konyhafőnök az érzékek, az élvezetek és az egészséges konyhaművészet birodalmába kalauzol el minket.
Megjelenés:
2008.
Oldalszám:
188
Kötésmód:
keménytáblás, cérnafűzött
ISBN:
9789639652583
Kiadói kód:
133625
Készleten, szállítás:
1-2 munkanap
Eredeti ár:
4 400 Ft
Akciós ár:
1 320 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Leírás
Rüdiger Dahlke orvos, terapeuta és Dorothea Neumayr konyhafőnök az érzékek, az élvezetek és az egészséges konyhaművészet birodalmába kalauzol el minket. A könyv alcíme: Főzzünk érzékeink örömére: 89 recept különleges alkalmakra. Varázslatos receptjeikkel minden kétséget kizáróan bemutatják, hogy az igényes, értékes alapanyagokból, nagy szeretettel elkészített étel testnek és léleknek egyaránt javára válik. Saját tapasztalataikat olvasóikkal megosztva vallják: könnyen összeegyeztethető, hogy az egészséges ételek ízletesek, szépek és megfelelő minőségűek legyenek.

Egy kis ízelítő izgalmas gasztronómiai "útikalauzunkból":
- Jó gondolatokat és ötleteket ébresztő ételek
- Stresszhelyzetben fogyasztandó ételek
- Jó hangulatot keltő ételek
- Szerelmet ébresztő ételek
- Ételek, melyeket fogyasztva élvezettel fogyhatunk le
- A boldog időskort támogató ételek