Nincs engedélyezve a javascript.

BIOENERGETIC KIADÓ

A Bioenergetic Kiadó 1989 óta töretlenül jelen van a könyvkiadók között, és az ezoterikus könyvek egyik első és úttörő magyar kiadójaként vált ismertté. Sikertörténete Balogh Béla A végső valóság című könyvével kezdődött, aki azóta is szorosan együttműködik a kiadóval, baráti viszonyt ápolva a munkatársakkal.

Kiadónk küldetése, hogy az olvasók elé tárja azokat a spirituális könyveket magyar és külföldi szerzőktől, amelyek a testi-lelki egyensúly megteremtéséhez vezető úton irányt mutatnak. Olyan nagy tanítók könyveit tudhatjuk a magunkénak többek között, mint dr. Wayne W. Dyer, Ruediger Dahlke, Bert Hellinger, Peter Orban, Betty Edwards vagy Anthony Robbins.

Az egészséges életmód legszélesebb irodalmát kínáljuk: a nyers és vegán életmód kialakításában számtalan könyvünk nyújt segítséget, a testet és a lelket egységként kezelő mozgásfajtákról is bőven találunk hasznos írásokat. Nagy hangsúlyt fektetünk kiadványainkban az öngyógyításra, ezért számtalan önsegítő, meditációs, önismereti és a párkapcsolatokat új szemszögbe helyező könyvet adunk ki. A testi és lelki harmóniát, a pozitív gondolkodás és a tudatos teremtés gyógyító erejét a könyveinkben leírt tanácsok és útmutatások alapján bárki megtapasztalhatja.

Olvasóink több, mint 500 könyvcímből választhatnak a Bioenergetic Kiadónál, asztrológia, egészségmegőrzés, életmód, energetika, filozófia, pszichológia, gyógyítás, jóga, mágia, misztika, meditáció, NLP – a hatékony kommunikáció tudománya –, párkapcsolatok, táplálkozás, kártyajóslás, tarot területén. Cégünk több mint 120 féle, művészi kivitelű Tarot kártya magyarországi forgalmazója is egyben.

Nem csak könyvekkel várjuk azonban az olvasókat, mivel a Bioenergetic Kiadó Oliver Shanti zenéjének európai forgalmazója is. A világszerte ismert zenész a kelta, az indián, és a keleti hagyományokból válogat, relaxációs, hangulatteremtő, inspirációs és különböző világzenei csemegék arzenálját vonultatja fel.

Megújuló honlapunkkal, magazinunkkal a lehető legszínesebb módon, széleskörű témaválasztással még több hasznos információt és olvasnivalót kívánunk a nagyközönség elé tárni. Munkánkkal szeretnénk hozzásegíteni az olvasókat, hogy a saját útjukon haladva fedezzék fel legbelsőbb erőiket és teljesedjenek ki, töltsék meg boldog pillanatokkal az életüket.