Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Szállítási tudnivalók

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

Kedves Vásárlóink!


A koronavírussal kapcsolatban kialakult helyzetre tekintettel szolgálatásainkkal kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önöket: határozatlan ideig megszüntetjük a személyes átvételi pontunkat.

Az újranyitásról tájékoztatjuk Önöket.

A már kiértesített ügyfeleknek a csomagokat amennyiben lehetséges, átadjuk.
Kérjük, ha ezzel kapcsolatban kérdésük van, keressék ügyfélszolgálatunkat.

Online bankkártyás fizetés a még nagyobb biztonságért!

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy webáruházunkban továbbra is választhatják az online bankkártyás fizetést, így futár partnereink érintkezés nélkül, még nagyobb biztonságban ki tudják szállítani megrendelt csomagjaikat.

Futár partnereinkkel folyamatosan kapcsolatban állunk, a jelenlegi információk szerint nincs olyan korlátozás, mely a belföldi csomagok kézbesítésében akadályt jelentene, így a házhoz szállítás továbbra is zavartalanul működik.

A futárszolgálatok dolgozói fokozottan, az előírásoknak megfelelően fertőtlenítenek.

Logisztikai partnereink weboldalán bővebben tájékozódhatnak erről.

GLS: https://gls-group.eu/HU/hu/hirek

GLS futárszolgálattal történő rendelés esetén, vásárlóinknak 2020. március 23-tól elérhető, az érintés nélküli kézbesítés az Önök biztonsága érdekében.

Ebben az esetben a címzett nem helyez el aláírást az aláírást rögzítő technikai eszközben (szkennerben), helyette a futár rögzíti az átvevő nevét, az aláírás rovatban pedig a szolgáltatás kódja (CLD) kerül megjelenítésre. Az ily módon történt átadást ellenkező bizonyításig úgy kell tekinteni, hogy a címzett/egyéb jogosult átvevő ezzel elismeri a csomag sérülésmentes átvételét, így a csomag átvételével kapcsolatban a későbbiekben – különösen az aláírás hiányára hivatkozva - sem a címzett, sem a feladó kárigényt nem támaszt.

Bővebben a szolgáltatásról ide kattintva olvashat.

 

Az esetleges kellemetlenségekért ezúton is elnézést kérünk!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 6 990 FT FELETTI, AKCIÓS SZÁLLÍTÁSI DÍJ 6 990 FT ALATTI VÁSÁRLÁSOK ESETÉN!

Minden regisztrált felhasználónk számára INGYENESEN biztosítjuk a belföldi házhozszállítást és a GLS csomagpontokon történő átvételt 6 990 Ft feletti vásárlások esetén, továbbá akciós áron biztosítjuk a szállítást alatta.

Ha Ön már regisztrált, akkor kérjük lépjen be és vásároljon, ha pedig még nem, akkor az első vásárlása során is regisztrálhat.

A házhozszállítás díja a fizetendő kosárértéktől függően:

6 990 Ft feletti rendelési összegeknél: INGYENES

0 – 6 990 Ft rendelési összegig 990-1290 (bruttó)

  1. Belföldi házhozszállítással: regisztrált vásárlóinknak kedvezményesen, 990 Ft (bruttó) áron biztosítjuk a szállítást, 1290 Ft (bruttó) helyett. Ha élni szeretne a szállítási díj-kedvezménnyel, kérjük regisztráljon a weboldalon.
  2. GLS csomagponton történő átvételnél: regisztrált vásárlóinknak kedvezményesen, 990 Ft (bruttó) áron biztosítjuk a szállítást 1290 Ft (bruttó) helyett. Ha élni szeretne a szállítási díj-kedvezménnyel, kérjük regisztráljon a weboldalon. (JELENLEG NINCS LEHETŐSÉG SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE.)

 

A nem regisztrált vásárlóink számára a kedvezményes kiszállítási ár nem elérhető, így a kiszállítás ára 1290 Ft (bruttó).

 


 

Az Ön kényelme érdekében többféle szállítási és átvételi módon veheti át megrendeléseit:

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Szállító partnerünk a GLS Futárszolgálat. Futárszolgálat igénybevétele esetén a szállítás háztól házig történik, gyors, pontos, kényelmes. A csomag feladásáról, érkezésről e-mail és sms értesítést is küld a szolgáltató. A kínált szolgáltatás zökkenőmentes biztosításához szállítási cím pontos megadását kérjük valamint értesítésekhez e-mail cím és mobiltelefonszám megadását.

A csomag feladásakor, a szolgáltató rendszeréből e-mail előértesítést küld a csomag érkezésének várható időpontjáról, csomagszámmal, utánvét összegével, weboldal elérhetőséggel, jelszóval ahol akár a kiszállítás időpontja is módosítható.

A kézbesítés napjának reggelén újabb értesítést küld a szolgáltató a csomag várható kézbesítésének 3 órás időintervallum meghatározásával, valamint a futár elérhetőségével. Amennyiben szükséges, a futárral is lehet egyeztetni a kiszállításra vonatkozóan, ezen túl az ügyfélszolgálat is elérhető, továbbá egy webcímen a csomag aktuális státusza is követhető. Mobilszám megadása esetén sms értesítést is küld a szolgáltató.

A címzettek részére fenntartott GLS vevőszolgálat elérhetősége: hétfőtől- péntekig 7:00-20:00 óráig. Telefon: 36-1-802-0265 (normál tarifával hívható belföldi szám).
Új telefonszám 2020. május 18-án reggel 7 órától: 06-29-88-67-00

A munkanapokon 14:00 óráig leadott és kifizetett rendelések, illetve leadott utánvétes rendelések belföldre a következő munkanapon kiszállításra kerülnek. Munkaszüneti napon leadott rendelések és kifizetett rendelések belföldre az első munkanapon kerülnek feladásra. Munkaszüneti napokon nincs kiszállítás. Például egy pénteken 14:00 óráig leadott rendelés még aznap feladásra kerül és belföldre a következő munkanapon, azaz hétfőn kerül kiszállításra. Egy hétvégén leadott rendelés, (amenyiben nincs további munkaszüneti nap) hétfőn kerül feldolgozásra, feladásra és belföldre kedden kerül kiszállításra.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

A Bioenergetic.hu-n megrendelt könyvcsomagjait lehetősége van személyesen átvenni az alábbi helyszíneken. Ennek ára bruttó 190 Ft, azonban regisztrált felhasználóink számára INGYENESEN biztosítjuk a személyes átvételi lehetőséget. 

Book24.hu Iroda

1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. 2. épület 3. emelet (bejárat a Furulya u. felől)
Nyitvatartás:
Hétfő: 12:00-16:00, Kedd-Csütörtök: 10:00-16:00, Péntek: 10:00-12:00, hétvégén: zárva

Book24.hu Raktár

2045 Törökbálint, DEPO Raktrábázis VI. épület
Nyitvatartás:
Munkanapokon: 8:00-16:00

Bioenergetic Kiadó

1132 Budapest, Váci út 34. IV. em.2.
Nyitva tartás:
Hétfő-csütörtök: 8:30-16:30, péntek: 8:30-14:30

Álomgyár Könyvesbolt

1072 Budapest, Rákóczi út 42.
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 10:00-18:00, hétvégén: zárva 

CD Galaxis szaküzlet

1119 Budapest, Tétényi út 79.
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek 9:00 - 17:00 

 

A személyes csomagátvétel feltételei

A személyes átvételi pontra rendelt, de át nem vett csomagok a Szolgáltatónak többlet költséget okoznak. Vásárló tudomásul veszi, hogy a megrendelés átvételének elmaradása esetén ez a többlet költség Vásárlót terheli a lent részletezett módon.

Szolgáltató vállalja, hogy a Vásárló által megrendelt csomagot ingyenesen kiszállítja az átvételi pontra, majd maximum 10 munkanapig tárolja a Vásárló által megjelölt személyes átvételi ponton. Amennyiben az átvétel nem történik meg, akkor Szolgáltató a csomagot visszaszállítja és a költségei levonását követően visszautalja a Vásárló számára a fennmaradó összeget. Az összeg visszautalásának feltétele a Vásárló bankszámla számának, illetve vásárlása azonosítójának megküldése a Szolgáltató ügyfélszolgálati elérhetőségére Szolgáltató adategyeztetési kezdeményezése alapján.

A személyes átvételi pontokon át nem vett, a Book24 Zrt. raktárába visszaszállíttatott csomagok esetén a következő költségeket vonhatja le Szolgáltató:

Az eredeti szállítási költség, melynek ingyenessége az átvétel hiánya miatt megszűnik: bruttó 990 Ft

Visszaszállítás díja a raktárba: bruttó 990 Ft

Meghiúsult átvétel kapcsán felmerülő adminisztrációs költség: bruttó 920 Ft

Összesen bruttó 2900 Ft.

Amennyiben a csomag értéke nem haladja meg a fenti 2700 Ft-os bruttó értéket, akkor a teljes összeg Szolgáltatónál marad. Amennyiben nem fedezi a csomag kifizetett értéke a Szolgáltató költségét, abban az esetben Szolgáltató nem tart igényt a különbözetre. A csomag újbóli küldését kizárólag új megrendelés formájában áll módunkban ismételten elindítani, új megrendelés keretében.

 

GLS CSOMAGPONT

Magyarországon több mint 300 GLS CsomagPont üzemel, ahová a kézbesítés kérhető.

A GLS CsomagPontok többségében 10:00 és 20:00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll.

A házhozszállítás díja belföldre bruttó 990 Ft / csomag / cím, azonban regisztrált felhasználóink kedvezményesen, bruttó 890 Ft-os áron vehetik igénybe a szállítást.

Csomagpontra kért kézbesítés esetén bruttó 990,- Ft / csomag / cím, azonban regisztrált felhasználóink számára kedvezményes, bruttó 890 Ft / csomag / cím áron biztosítjuk a szolgáltatást.

GLS

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem