Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Mit üzen a csakrakártya a 2017-es évre?

2017-01-12

2017 a számmisztika szerint egyes év, elég egy számjegyig összeadni a számokat, tehát 2+0+1+7=10. Első hó 11-én, valamint 11. 11-én is különleges nap lesz idén, ezért egy különleges kártyacsomaggal jósoltunk – Tori Hartmann csakrakártyáival.

Mi a csoda az angyalkapu? 

Az angyalkapu vagy dimenziókapu számmisztikai száma 11:11 – tehát ha ma 11:11 perckor kicsit befelé figyelsz, kérsz, hálát adsz vagy a céljaidra koncentrálsz, akkor az univerzum erői is segítségedre sietnek. Próbáld csak ki! (Ha lemaradtál róla, sem történt semmi – akinek erre szüksége van, az épp idejében értesül róla!) 

Miért három lapot húztam? 

  • Kértem egy lapot az elmúlt esztendőre.
  • Kértem egy lapot, amit az angyalok üzennek.
  • Kértem egy lapot az új, a 2017-es évre.

Egy-egy csakrához – testünk 7 energetikai központjából az egyikhez – is kötődnek ezek a kártyák, amelyeket színekkel is jelöl a kártyacsomag. Ez a kártya szélén a vörös, a narancs és a citromsárga szín. (A test alsó három csakrájának a színe, a gyökércsakra, a szexcsakra és az erőcsakra színei – ráadásul pont emelkedő erőben vannak, ami igen erős jelzés arra, hogy erőnk növekszik, felfelé jön az áradó energiákat jelképező Kundalini kígyó, hogy erejével védelmezzen bennüket.) 

Tori Hartmann - A csakrák bölcsessége


Lelki társ – a kártya, amely segít lezárni a múlt esztendőt 

A kártyán lévő alaknak nyitva van a harmadik szeme, sőt a tenyere közepén is van egy érzékelő szem, de két, a hétköznapi dolgokra nyitott szeme csukva van. Ez a kártyalap azt mutatja, hogy csak a lényegest kell, szabad és lehet észrevenni az elmúlt időszakból. Akinek melletted kellett maradni, itt maradt – akinek el kellett mennie, elment. 

A múlt évben kiderült, hogy mik a vágyaid – most már csak menned kell abba az irányba! A gyökércsakra lapja azt üzeni, most már minden sokkal jobb, mint ahogy gondolnád! 

Azt is vedd figyelembe, hogy kiket hagytál magad mögött ebben az évben és kik csatlakoztak melléd. Esetleg előbukkantak-e szereplők a múlt ködéből, akik segíteni léptek melléd. 

01 – 11:11 – az angyalok üzenete a kettes csakrát tölti energiával – Állhatatosság

Azt üzeni ez a kártya, hogy minden törekvésedben, amiért megtettél mindent, előrelépések várhatók. Buddhista mesterek mindig ejtenek egy apró hibát a csodaszép alkotásaikon, mandaláikon, mert tökéletest csak Isten alkothat. Az állhatatosságban is figyelembe kell venned, hogy a felsőbb erők belenyúlnak a sorsodba, de gyengéd tanításaik nem ellened, éppen érted vannak. Ne háborogj, hanem fogadd el azt, amit nyújt, mert jobbra fordul minden. Amire nincs már szükséged, azt ott hagytad a múltadban. 


2017 lapja – a Bőség! 

Milyen érdekes – pár nappal ezelőtt a cigánykártyából épp ugyanez a lap bújt elő a 2017-es esztendőre!
Most újra ugyanez az energia jelentkezik. Ha valaki a véletlenekben hisz, tudja be annak. Mi inkább azt mondjuk, hogy ennek az erőcsakrához kapcsolódó lapnak, bizony, tényleg ereje van! Az arany a választás hatalmát jelképezi. Vannak bölcs döntések és vannak, amik nem azok, de tudd, hogy az állhatatosság erejével áldozatokat kell hoznod azért, hogy a bőséget elérd. A lap azt is jelenti, hogy mindig van más választásod is. 

Meditáció, amit mondj el, olvass fel hangosan, ha kedvezőek a körülmények – jó, ha 11:11 perckor teszed: 

TEDD: Fogj a bal kezedbe egy pénzérmét, a jobb kezedet pedig tenyérrel felfelé tedd a homlokod közepére úgy, ahogy az egyes kártyán látod. Hunyd le a szemed és képzeld el, hogy rajtad van a csodaszép köpönyeg, ami a döntéseidet jelképezi.

MONDD: Ha ez megvan, nyisd ki a szemed és mondd: A pénz a kezemben azokká a dolgokká válik, amik a javamat szolgálják. A köpönyeg a hátamról a földre hullik, ha már nincs szükségem külső támogatásra, képes vagyok megtenni mindent, amit kell. Ahogy a levegőt beszívom, megkérem az angyalokat, hogy jöjjenek el hozzám, és ahogy kifújom, már látom is magam előtt a legfontosabb személyeket, feladatokat erre az esztendőre. Hálát adok mindazért, amit iránymutatásként kaptam. 

Forrás: Harmonet

Majd oszd meg a cikket azokkal, akiknek tiszta szívedből jót kívánsz, hogy mindez az erő megsokszorozódva teljesülhessen

Nézz bele a könyvbe: 

További cikkek

A SIKERES TANULÁS TANULHATÓ!

Kreativitást! Örömöt a tanulásba! - tanítja Lantos Mihály a hozzá érkező diákoknak. Előbb adjunk módszert a gyerekeknek, hogy sikerrel vehessék az akadályokat, tanítsuk meg őket tanulni - utána lehetnek csak elvárásaink!  Hogyan lehetne jó tanuló, ha utálja az iskolát? Pedig zseninek születünk... Interjú Lantos Mihállyal, a Lépéselőny-módszer és a villámolvasás oktatójával.

Tovább
A betegség szimbolikájának szakértője Magyarországon!

Vajon mit gondol a szakember a homeopátia és az orvostudomány kapcsolatáról? Mi a helyzet e téren Németországban? Orvos, pszichoterapeuta, természetgyógyász és író. A német szakember az ezotéria és az alternatív gyógyászat szakértője, de az egészséges táplálkozás, a meditáció és a böjt is a szakterületei közé tartozik. Dr. Ruediger Dahlke 2017. május 27- én és 28-án tart előadásokat Budapesten. Ennek kapcsán készítettünk interjút vele.  

  

Tovább
50 százalék visszajár!

Vásárolj 2017. április 6-9-ig és vásárlásod értékének 50%-át digitális Bioenergetic kupon formájában visszaadjuk! 


MEGHOSSZABBÍTOTTUK! Akciónk 2017. április 10. éjfélig érvényes!

Tovább
A világ legboldogabb embere

Az idegtudósok a valaha vizsgált legboldogabb embernek tartják azt a francia genetikust, aki több évtizede a Himalájában él buddhista szerzetesként.
A szenzoros vizsgálatok szerint hosszú meditációs múltja agyát teljesen átalakította.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem