Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

A huminsavak és a liposzómás vitaminok

2020-11-23

Huminsavak:

A huminsavak csoportja alig kap annyi figyelmet, amennyit pozitív hatásai miatt megérdemelne. Érdemes mindenkinek alapszinten megismerkednie velük, hogy saját és környezete egészségét támogathassa velük.
A huminsavak természetes formában a talajokban, mint humusz, valamint a tőzegekben, a lignitekben és a leonarditban találhatóak meg. A humusz közismert jótékony hatásai is elsősorban a huminsavaknak köszönhető. Ezek a huminsavak azonban nem csak a növényeknek, hanem az emberek számára is igen értékes természetes hatóanyagokat biztosítanak.


A huminsavak jótékony hatásairól sok tanulmány született, felsorolás szerűen az alábbi hatásterületek kiemelkedőek:

  • immunerősítő
  • antivirális hatású (nem engedi a szöveteken megtapadni a vírusokat)
  • hatékonyan kivezeti a szervezetből a nehézfémeket és sokféle környezeti méreganyagot
  • májvédő hatású
  • erős antioxidáns
  • esszenciális ásványi anyagokat, mikro- és nyomelemeket pótol

A biológialilag aktív és értékes huminsavak szerves makromolekulák, amelyek a karbon-kori gazdag növényzet bomlásából, humifikálódásából keletkeztek. Az akkori szennyeződésektől mentes és burjánzó növényzetnek köszönhetően önmagukban tartalmaznak a huminsavak legalább 70-féle ásványi anyagot és nyomelemet, melyek a szervezetünk számára könnyen hasznosítható, szerves kötésben vannak jelen. Ez már csak azért is kivételesen értékes, mert manapság az ember a vegyes és változatos étrenddel sem képes maradéktalanul biztosítani a makro- és mikroelemek megfelelő pótlását, mivel a monokultúrás, vegyszeres mezőgazdálkodás már szinte teljesen kimerítette és sterilizálta a szántóföldeket.

Liposzómás vitaminok:

A huminsavak ásványi anyagokkal és nyomelemekkel töltik fel szervezetünket és segítik a megtisztulást, valamint a védekezést. Fogyasztásukat célszerű további vitaminokkal kiegészíteni, ezeknek a leghatékonyabb formája a liposzómás (mikroszkopikus kapszulákba) zárt vitaminok. A liposzomális technológiának az a lényege, hogy a különböző hatóanyagok egy természetazonos, hidrolizált foszfolipid burokba vannak csomagolva, aminek felülete és szerkezete igen hasonló a sejtjeinkéhez. Ezáltal könnyebben befogadják azokat, és a liposzómák tartalma közel 100%-ban bejut a sejtjeink belsejébe.
Lényegében emésztés nélkül, a vérkeringésen keresztül közvetlenül és sértetlenül jutnak célba. Nagyon hatékony pótlást biztosít így különösen az olyan vízoldékony vagy könnyen oxidálódó vitaminoknak, mint például a C-vitamin vagy a B-vitaminok. Az adagolás éppen ezért eltérő lehet a hagyományos tablettás társaiktól, hiszen jóval kevesebb mennyiség is azonos vagy jobb hatásfokkal hasznosul. Sok tablettás vagy por alapú készítmény hiába tartalmaz magas dózisban C-vitamint, azt a szervezet az emésztés során csak korlátozott mennyiségben képes felhasználni.

Ezek a készítmények mesterségesen, de a természet mintáját követve készülnek. Akik idegenkednek tőle, azokat szeretnénk megnyugtatni, hogy a szervezetünk is ezt a módszert alkalmazza. Például az anyatejben, ugyanilyen liposzómás gömböcskék biztosítják, hogy a csecsemő szervezete a lehető leghatékonyabban tudja hasznosítani az anyatejben lévő tápanyagokat.

A Hymato Products csapata

A Hymato Products Kft. már több, mint 10 éve foglalkozik a huminsavak kutatásával és ezzel kapcsolatos termékek fejlesztésével, gyártásával. Dr. Csicsor János ügyvezetőként és vegyészmérnöki minőségében is aktívan részt vesz a termékek tökéletesítésében. Magyarországon a huminsav kutatás mellett a liposzómás vitaminok fejlesztésével is elsők között foglalkozott. Több díjjal és elismerő minősítéssel is kitüntették a céget, illetve a termékeket az évek alatt, (pl: MÉKISZ minősítés, A Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlása), mégis a fogyasztók pozitív visszajelzései azok, amikre a legbüszkébbek és ami a folyamatos fejlődés igazi mozgatórugója.

A Hymato Products termékei tehát hosszú évek kutatásai, fejlesztései és tapasztalatai alapján biztonságos és hatékony segítséget nyújtanak mindenkinek, aki erősíteni szeretné immunrendszerét, növelné szellemi és fizikai vitalitását. Nézzen körül webáruházukban és kérdés esetén vegye fel velük a kapcsolatot, illetve csatlakozzon közösségükhöz Facebookon és Instagramon.

www.hymato.hu

info@hymato.hu

+36 70 615 7334 (9-15 óra között)

FB: Hymato Products

Instagram: hymato_products

További cikkek

A meditáció pozitív hatásai

A meditáció az egyik legősibb szellemi gyakorlat, mely a buddhista kultúrából terjedt el. Különféleképpen gyakorolhatjuk, azonban a cél közös: segítségével jobbá tehetjük életünket, javíthatjuk fizikai és mentális egészségünket.

 

A meditáció egy gyakorlat, de egyszerre egy kapu is egy világba, mely sok ember előtt örökre zárva marad. Ha igazán kitartóak és elhivatottak vagyunk, akkor élvezhetjük a meditáció jótékony hatásait, észrevehetjük fizikai és mentális egészségi állapotunk javulását.

Tovább
A csakrák szerepe és működése

Az energia a világegyetem minden egyes pontján megtalálható, átsző minden élettelent és élőt. Az emberi testben 7 olyan fő pontot és több mellékpontot találhatunk, ahol energia nyilvánul meg. Ezeket nevezzük csakráknak, melyek energiarendszert alkotva energiaörvényeket formálnak testünkben.Ahhoz, hogy elménk és testünk egészséges legyen, elengedhetetlen a csakrák kiegyensúlyozott működése. Ha nem megfelelő az energiaáramlás, az hatással lehet egészségünkre, valamint a csakrákhoz kapcsolódó életterületekre is.

Tovább
Az agy által teremtett anyagi valóság létezik!

Dawson Church nevével is ezirányú érdeklődésem során találkoztam először, hiszen neki köszönhetjük a Génjeink csodája - Az epigenetikai gyógyítás és szándékaink új biológiája című könyvet. Az idén megjelent „Az elmétől az anyagig – Az agy által teremtett anyagi valóság lebilincselő tudománya” még inkább közelebb hozta hozzám a tudást, hogy mit tehetek én, egyéni szinten, hogy ne csak a saját magam világát vonjam be Fénnyel, hanem az egész világot, és a bolygónk is gyógyulni tudjon a pozitív gondolkodás által.  

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem