Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

A Kultúrpara könyvajánlója: Mélytisztítás

2020-04-16

Balogh Béla: A tudatalatti tízparancsolata
Mindenki szeretne egészséges, boldog, gazdag, szép és fiatal  lenni, nem? Ezek mellé jó lenne ideális társ, kedves, értelmes, szófogadó gyerek, jó anyós, szép karrier, nagy utazás is. Hogyne. Csakhogy ezeket nem dobálják az ember után, nem árt az egyénnek is tenni érte. Méltóvá válni rájuk. Hogyan? Erről szól a kötet. 

A Bioenergetic Kiadó újabb önsegítő művet tett le az érdeklődő olvasók elé, Balogh Béla A tudatalatti tízparancsolata című könyvét. Mindenki szeretne egészséges, boldog, kiegyensúlyozott lenni, szép családhoz hazamenni, értelmes, normális gyerekek mellé leülni a vacsoraasztalhoz, jóban lenni anyóssal, megfelelő ívű karriert befutni, szabadidejében szétnézni a világban, és mindenki folytathatná kedve szerint a felsorolást, ami neki a nyugodt, kiegyensúlyozott életet jelenti, és amire még vágyik, mielőtt teste eltűnne a világból.

66381944_2403940963026462_8909395835729477632_o.jpg

A szerző, Balogh Béla


Balogh Béla úgy ítéli meg, hogy mindezt nem dobálják az ember után, ki kell azt érdemelni. Aki képtelen saját sorsát kézben tartani, annak nem jár a minőségi társ, de nagy utazás vagy kedves, értelemes gyerek sem. Világunkat ezernyi tiltás, bevésődés, beidegződés járja át, amely tudatalattinkra hat - az pedig, nincs mese, a rossz beidegződés is beidegződés, teszi, ami bele van kódolva különféle ártalmas beszólások, gondolatok által. 

A jó hír, hogy ezeket az agyban felül lehet írni. A gondolatnak óriási ereje van, ezért nagyon fontos a a sok jó gondolatot és jó szándékot mintegy mantraként beépíteni. Agymosás? Átprogramozás? Mindegy, miként hívod a folyamatot, csak csináld, de legalább próbáld ki. Jelenleg olyan társadalomban élünk, ahol ezek a célok nem vagy nem maradéktalanul valósulnak meg. Hol lehet a hiba? Mit nem csinálunk jól?

A lényeg, hogy ne másokat okoljunk kudarcainkért, mert bizony az első mindig saját létünk felülvizsgálata kell, hogy legyen. Nem a hold állása, nem az iparilag feldolgozott étel, a finomított liszt vagy cukor a hibás - azok csak tünetek, termékek, amelyeket ésszel és korlátozott mértékben érdemes fogasztani, és nem is a környezetünkben lévő emberek stresszelése a hibás, mert mindenből ki lehet lépni, csak hajlandók vagyunk-e vajon megfizetni ennek a kilépésnek az árát, annyi a kérdés.

A nem tudatos gondolkodás folyamatosan hat ránk. A nevelés, a társadalmi környezet, a média és a reklámok szépen beépültek oda, le a mélybe, és amikor tudatosan cselekszünk, sokszor nem is figyelünk arra fel, hogy bizony ezek itt-ott úgy felülírják tudatos elhatározásainkat, mint a sicc. Nos, ezen segíthetnek a könyvhöz tartozó, a kiadó oldaláról letölthető meditációk. Kódot kap hozzá a könyvben az olvasó, amely alapján a rendszer két alkalommal engedélyezi a letöltést, amit el lehet menteni saját gépünkre (gondolom én). Valamikor CD melléklet is járt a könyvhöz, de a technológia elavulása miatt már a letöltés maradt csak. Hat hónapig napi kétszer meghallgatva - a szerző, és pár hozzászóló megítélése szerint - pozitív változásokat képes generálni az egyén életében.


Emellett a könyv elolvasása is haszonnal jár. Sok olyan bölcsességre, evidenciára hívja fel a figyelmet, ráadásul néha fordított gondolkodásban, mint ahogy a hétköznapi ember gondolná, hogy érdemes kézbevenni és elolvasni a művet is. Itt van példaként mindjárt az ideális társ csak saját felelősségre kitétel. Mindenki vágyik kedves, aranyos, értelmes társra, nem? De mi van, ha te nem kedves, aranyos, értelmes társ vagy? Innentől csak illúzióid lehetnek, de a valósághoz semmi közöd. Nem jár neked az ideális társ, hiszen magad sem az vagy. És ha lelkileg éretlenül találkoznál vele, hiába neked rendeltetett az a személy, el fogod cseszni az egészet. Ilyen egyszerű ez.

"Világomban minden rendben van."

Forrás:

További cikkek

Technikák és gyakorlatok, hogy szinte mindenre emlékezhess

Ki ne szeretne jobb memóriád? Szinte kizárt, hogy erre a kérdésre bárki nemmel válaszoljon, ezért most jó hírem van: a Bioenergetic Kiadó elhozott egy szuper könyvet Turbózd fel a memóriádat! címmel, amelyben több mint 50 olyan feladatot találunk, ami segít a memóriánkat fejleszteni.

Tovább
Amikor a hernyó úgy gondolta, számára vége a világnak, pillangóvá változott

Elveszítettem a férfit, akibe szerelmes voltam. Életem legszebb és legviharosabb időszakát töltöttem vele.  Nem tudom pontosan, hogy hol és mi siklott félre kettőnk között. 

Szerelmünk elvesztése akkora fájdalommal jár, hogy megkérdőjelezzük az életet és nehezen találunk okot még arra is, hogy kikászálódjunk az ágyból. Mégis muszáj erőt vennünk magunkon, meg kell tennünk az első lépést, hogy visszataláljunk az életbe. De mégis hogyan? Erre a kérdésre ad választ és segítséget Amy Chan könyve, a Gyorstalpaló szakítás után, mely a nemrégiben jelent meg a Bioenergetic Kiadó gondozásában.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem