Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

A kutya 13 napja és az ősök gyógyítása Sergio Ocelocoyotl segítségével

2020-02-27

A kutya a társunk és vezetőnk a Mictlanba, a halottak földjére vezető  úton. Az új helyek megismerésének, új barátságok kötésének kalandját, örömét jelképezi, valamint a kalandok utáni hazatérést is.
Az azték naptárban február 24-én, 18.43-kor kezdődik a Ce Itzcuintli (1 kutya) trecena (13 napig tartó Naphullám energia időszak).
Ezt a 13 napot Tezcatlipoca és az északi irány uralja. Nagyon jó  energia arra, hogy összetalálkozzunk olyanokkal, akik őszinte  barátainkká válhatnak, illetve találkozzunk közülük azokkal, akiket már  ismerünk.
A kutya által uralt 13 nap a legkedvezőbb az ősök  gyógyítására. Az ősök gyógyítása azért is rendkívül fontos, mert a  hagyomány szerint, ha egy már meghalt emberre nem emlékszik senki, akkor  könnyen megragadhat az alvilágban.
Amikor a gyakorlatban hívjuk a sok  kutyát, akkor ezeket az ősöket, őseink ezreit hívjuk, és részesítjük  őket az eső tisztító hatásában. Ezzel segítünk nekik, hogy ráébredjenek,  hogy a Mictlanban, a Halottak Földjén vannak, és ha ezt felismerik,  tovább tudnak mozdulni onnan. Ezt csak mi, az élő leszármazottak tudjuk  megtenni.
Minden nap gyújts meg egy fehér gyertyát egy pár percre, és kérd a feminin, tápláló tüzet, Chantico-t és az őseidet, hogy  segítsenek abban, amit az adott napra itt látsz.
1. kutya - Kezdd el a gyakorlatot.
2. majom - Észak felé fordulva kérd, hogy megnyilvánuljon benned egy művészi képesség, amit szeretnél.
3. malinalli -  Bocsáss meg egy családtagodnak, akire neheztelsz.
4. nád - Kérd a vérvonalad erejét egy probléma megoldására.
5. jaguár -  Kérd a jaguár erejét, hogy ősi mintázatokat tegyen egészségesebbé a vérvonaladban.
6. sas - Elalvás előtt kérd az őseid útmutatását az álmodban.
7. nyakláncos sas - Kérd, hogy a vérvonalad nehéz energiái feloldódjanak.
8. mozdulat - Nagyon jó nap arra, hogy új dolgokba kezdj.
9. igazság pengéje - Legyél tudatában a szavaid erejének! Észak felé fordulva áldd meg az őseidet.
10. eső - Kérd az Eső szellemét a belső vized és a véred egészségesebbé tételére.
11. virág -  Nagyszerű nap arra, hogy kedvesség és szépség manifesztálódását kérd az életedben.
12. krokodil - Kérj bőséget az egész családod számára.
13. szél - Kérd az északi szelet, hogy hozza el az őseid útmutatását és bölcsességét.
A nahualizmusban az alvilágok és a mennyek együttes hatása teremti meg a az életünket. Így az alvilágban megragadt energiáknak, ősöknek, mindig érdemes utat mutatni a mennyek felé :) 
Segítségül nézzétek meg sikerszerzőnk, Sergio Magaña Ocelocoyotl videóit is, a képen pedig a trecenához tartozó gyakorlat leírását találjátok:   
Ha mélyebben érdekel a téma, Sergio könyveibe itt tudsz belelapozni: A képen  találjátok a trecenához tartozó gyakorlat leírását,
           

További cikkek

Technikák és gyakorlatok, hogy szinte mindenre emlékezhess

Ki ne szeretne jobb memóriád? Szinte kizárt, hogy erre a kérdésre bárki nemmel válaszoljon, ezért most jó hírem van: a Bioenergetic Kiadó elhozott egy szuper könyvet Turbózd fel a memóriádat! címmel, amelyben több mint 50 olyan feladatot találunk, ami segít a memóriánkat fejleszteni.

Tovább
Amikor a hernyó úgy gondolta, számára vége a világnak, pillangóvá változott

Elveszítettem a férfit, akibe szerelmes voltam. Életem legszebb és legviharosabb időszakát töltöttem vele.  Nem tudom pontosan, hogy hol és mi siklott félre kettőnk között. 

Szerelmünk elvesztése akkora fájdalommal jár, hogy megkérdőjelezzük az életet és nehezen találunk okot még arra is, hogy kikászálódjunk az ágyból. Mégis muszáj erőt vennünk magunkon, meg kell tennünk az első lépést, hogy visszataláljunk az életbe. De mégis hogyan? Erre a kérdésre ad választ és segítséget Amy Chan könyve, a Gyorstalpaló szakítás után, mely a nemrégiben jelent meg a Bioenergetic Kiadó gondozásában.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem