Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

A placebo Te magad légy!

2019-09-11

Egy szép nyári napon megkerestek a Bioenergetic kiadótól, hogy szeretnének megajándékozni Dr. Joe Dispenza legújabb könyvével, ami a Placebo Te Magad Légy! címet viseli, mivel észrevették, hogy gyakran ajánlom a weboldalamon a munkásságát. Mondanom sem kell nagyon megörültem ennek a megtisztelő gesztusnak, hiszen én magam is nagy rajongója vagyok Joe Dispensa életművének. 

Az általa tanultakat én is használom a saját életemben és segítem a megkapott tudással az engem megkeresőket. Csodálatos azt látni, hogy ha egy ember elindul az önismeret kalandos útján, akkor a szinkronicitásoknak köszönhetően mindig rátalál a megfelelő emberekre vagy könyvekre, amik a további fejlődését szolgálják. A Placebo Te magad légy! című könyv logikusan, gyakorlatiasan és tudományosan bemutatja a tudat alatti elme és a kvantumfizika működéseit, amik tulajdonképpen a placebónak nevezett jelenség okai mögött is állnak.
 

Parapszichológusként és racionális férfiemberként olyan kérdésekre keresem a válaszokat, amiket az akadémikus tudomány nem tud megmagyarázni. A hit nálam bizonyosság, ami tudásból, meggyőződésből és személyes megtapasztalásokból áll. Amiről Dr. Joe Dispensa ír, azt megtapasztaltam már személyesen én is több alkalommal, ezért tudom szívből ajánlani a könyvet. A megértés és a felismerés hatalmas erő a változáshoz. Az agyunk egy holografikus elven működő számítógép valójában, amit az elme automatikusan a tudat alattiban lévő programok alapján vezérel. A Recall Healingben ezt a működést automatikus robotpilóta agynak hívjuk. Az automatikus agyunk pedig a túlélésre van programozva. A legfontosabb programja, hogy pillanatról pillanatra életben tartsa a fizikai testet. 
 
A könyvben szó van a pozitív és a negatív placebo jelenségről. Például negatív placebo, ha valakinek egy orvos azt mondja, hogy negyedik stádiumú rosszindulatú tüdőrákja van, és 3 hónap múlva meg fog halni. A kliens pedig pontosan 3 hónap múlva beteljesíti a szomszéd ágyon fekvő tüdőrákos ember sorsát, akinek a leleteit véletlenül valaki az ő ágya végére tette. Az orvosi diagnózisközléssel gyakorlatilag ölni lehet.
 
 
Pozitív placebo például, mikor valaki egy bizonyos vallási indíttatású transzállapotba kerül, ahol megmaratja magát egy csörgőkígyóval és a méreg hatástalan a szervezetére. A tudományos kísérletek pedig nagyon egyszerű megfigyelésekről számolnak be a gyógyszer kísérletek kettős kontroll tesztjeinél, ahol az egyik csoport sima C vitamint kap és néha jobb eredmények születnek, mint azoknál, akik a tesztelés alatt álló gyógyszert vették be. A könyvben bemutatásra kerül még egy olyan eset is, ahol egy felcsernek kifogyott a morfiumkészlete és a súlyosan megsebesült katonáknak egyszerű sóoldatot adott be, miközben azt mondta, hogy morfiumot kapnak. A fájdalmuk pedig megszűnt vagy jelentősen csökkent.
 
Egy kísérletben idős férfiakat zártak össze egy ideig, ahol 25 évvel korábbi környezetet teremtettek a számukra. Régi újságokat olvastak és tv műsorokat néztek. Úgy érezték, mintha 25 évvel korábban élnének újra. Ehhez a fiziológiájuk is elkezdett alkalmazkodni. A testük lekövette a változásokat és az egészségük jelentősen javult. Szó szerint megfiatalodtak. A gondolataink és az érzéseink kihatnak az agyi neurokémiai folyamatokra. Az agyunk az érzelmi állapotainknak megfelelően folyamatosan alkalmazkodik a környezethez. Ez a neuroplaszticitás. A hiedelmek is kihatnak a személyiségünkre. Ha felülírjuk a hiedelmeinket, akkor a személyiségünk is megváltozik.  
 
 
A szokások családi mintákból és hagyományokból erednek. Ezért érdemes a családunk múltját és történeteit tanulmányozni, mert sokszor egy családtag mintái szerint éljük az életünket tudat alatt. A Recall Healingben ezt családi hűségrendszernek hívjuk. Képesek vagyunk a minták alapján olyan betegségeket is produkálni tudattalanul, mint amibe már belehalt valaki a felmenők közül.
Mikor az automatikus rendszer tudomást szerez a tudat alatti minta eredeti gazdájának az eltitkolt történetéről, akkor képes teljesen megszüntetni a program működését és a biológia szintjén megjelenő tüneteket is. Olyan mintha dédapa árnyékszemélyisége már nem lenne többé része az dédunoka személyiségének. A skizofrén többszemélyiségű embereknél figyelhető meg az a jelenség, ahol az egyik személyiség cukorbeteg és inzulinra szorul, egy másik pedig teljesen egészséges.
 
Egy új elfogadott információ hatására megváltozik a gondolkodás, ami befolyásolja a neuronok kapcsolódásait az agyban. Ha megváltozik a neuronok kapcsolódása az agyban, akkor az ember személyisége és egészségi állapota is megváltozik. Viszont nem csak az agy változik meg, hanem a gének szintjén is változások történnek. A könyvben azt is elmagyarázza az író, hogy mit jelent az epigenetika, és hogy az elme, hogyan képes változásokat létrehozni genetikai szinten. 
 
Az embert szuggesztiókkal lehet befolyásolni. Minden szuggesztió önszuggesztió. Semmi sem történik a fizikai testben anélkül, hogy előtte az agy nem adta rá a jóváhagyását. Ha érzelmileg képes vagyok azonosulni egy információval, akkor az automatikusan meg tud valósulni fizikai szinten. Az automatikus agyunkon keresztül a tudat alattiban lévő programok irányítják az életünket 95 százalékban.

A hipnózis kisgyermekkorunktól kezdve folyamatosan működik a tekintélyszemélyek, intézmények és a média által. Minden olyan dolog, amiről nem tudunk vagy amire nem vagyunk tudatosak sorsszerűen működteti az életünket. A hipnózisban bevitt szuggesztióra nem is emlékszünk, ha a hipnotizőr úgy rendelkezett. Egy előre megadott kiváltó parancsszóval, mint például 'sötétség' a megszuggerált ember azonnal mély álomba merül, egészen addig amíg egy másik programozott 'varázsszóval' a szuggesztiót feloldják.
 

Minél jobban használja valaki az analitikus elméjét, annál erősebb a védelmi rendszere, viszont annál kevésbé alkalmas hipnózisra. A meditációs technikák alapja, hogy megszüntetjük az 'agyalást', hogy mélyebb tudatállapotba kerülhessünk. Tehát ha szeretnénk változást az életünkben, akkor meg kell próbálni abbahagyni az analitikus kielemző gondolkodást, ameddig a céljainkra és a vágyainkra összpontosítunk. A könyvben az író gyakorlati úton elmagyarázza ezeket a működéseket is.
 
A kvantumuniverzumban minden lehetőség a jelenben létezik, hogy megváltoztathassuk a jövőt. A múlt eredménye a jelen. Jelen alakítja a múlt alapján a jövőt. Ha tanulunk a múlt hibáiból és képesek vagyunk egy másik jövőt vizualizálni magunknak érzelmileg átélve, mintha már ott lennénk, akkor bármit elérhetünk és megteremthetünk magunknak. A könyvben több sikertörténet és az akadémikus orvoslás által gyógyíthatatlannak mondott autoimmun betegségek, mint a Sclerosis Multiplex és a Hashimotoból való gyógyulás is bemutatásra kerül.
 

Nagyon fontos a betegségtudatot megszüntetni és lejönni az ördögi körökről. A pszichogenetikai transzgenerációs feltárásokkal végzett munka során is kihasználjuk az agyunk természetes öngyógyító mechanizmusát, amit az akadémikus orvoslás egyszerűen placebónak hív.
 
Babarik Péter
parapszichológus
Recall Healing szakértő

http://pszichogenetika.hu/placebo?fbclid=IwAR2-xkkI5us_B5qmTlv1Te5GbKkqt2JpowBKGGlfdTU8TWLklnpD3Go4WxU

További cikkek

A Könyv utca ajánlója: Itt nyomd!

Úgy harminc évvel ezelőtt valahonnan szert tettem egy reflexológia könyvre, ami nem nyomdai kiadás volt, hanem valamiféle házi magánkiadás, kapcsokkal van összetűzve, még ma is megvan. Akkoriban sokat forgattam, használtam, próbálgattam, később már csak időnként került elő.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem