Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

A te párod a te választásod? – így működik a vonzás törvénye a szerelemben a spirituális tanító szerint

2022-04-13

Elméletben mindenki tudja, mi tenné boldoggá egy kapcsolatban. Ha mégis folyton újra és újra kudarcba fulladnak a kapcsolataid, akkor érdemes elolvasni a spirituális tanító, párkapcsolati guru tanácsait!

Amikor minden kísérlet és próbálkozás dacára úgy tűnik, a kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolat csupán vágyálom, akkor szembesülsz a kérdéssel: hogyan vonzzak be és tartsak meg egy férfit, ami megfelel a vágyaimnak? David Deida, korunk egyik népszerű tanítója, párkapcsolati guruja a spirituális intimitás női oldalát vizsgálja. Legújabb könyvében, a Bioenergetic Kiadónál megjelent Drága szerelmem című kötetben arra keresi a választ, milyen belső ambivalenciák gátolhatnak meg a szerelmi boldogság megélésében. Hiszen a recept olyan egyszerűnek tűnik: a sok magányos férfi közül miért nem sikerül mégsem rátalálni a megfelelő társra?

szerelem spirituális tanító
Te át tudod magad adni a szerelemnek? (fotó: Shutterstock)

Biztonságra vágyunk – na de milyenre?

Szíved mélyén bizonyára vágysz arra, hogy ráérezzen valaki, milyen is vagy, hogy megismerjen, szeressen, meghallgasson, és át tudjon törni tartózkodásod, bizalmatlanságod falain. Persze minden férfinak megvannak a maga korlátai, így esetleg kétségeid lehetnek affelől, hogy kövesd-e, vagy te magad irányíts a kapcsolatban. A párkapcsolati szakértő szerint ez azonban csak racionális, felszínes megfontolás, az érzések és megélések mély szintjén nem eszerint működik a dolog. Véleménye szerint ha olyan férfi mellett vagy, akiben nem bízol, annak az az egyszerű oka, hogy szívesebben mész bele olyan kapcsolatba, ahol nem kell átadnod magad, és nem kell feltétlen bizalomban megnyílnod. Ez így kényelmesebb, biztonságosabb érzés.

 

Át tudod adni magad?

Mivel félsz elengedni a kontrollt – lelked egy része nem is bízik a szerelem iránymutatásában, – így olyan férfit választottál, aki nem kívánja meg tőled a teljes önátadást. Ha rá tudnád bízni magad a szerelem érzésére, akkor kizárólag olyan férfit keresnél, aki képes mélyebben megnyitni téged, mint amire te valaha is megtaníthatnád őt.

David Deida szerint kiválasztani egy férfit és mellette maradni olyan, mintha eldöntenéd, hogy felszállsz egy vonatra. Mindenképp arra fogsz menni, amerre ő, spirituális és szexuális értelemben is; ha ez nem tetszik, le kell szállnod a következő állomásnál. Nem terelheted el, hogy arra menjen, amerre te szeretnéd – mert ez egyenlő lenne azzal, hogy tudatod vele, nem bízol irányítói képességeiben.

Lelki, érzelmi érettség

Persze nincs szükséged érzéketlen férfira, igaz szívű és bátor férfit keresel, akinek kifejezheted minden érzésedet, meglátásodat és gondolatodat. Egy igazán jó ember örülni fog, mikor megmutatod neki érzéseidet, lelkedet. A nő, aki a párjától való érzelmi függőségben él, lemond a saját céljairól a társa kedvéért, még akkor is, ha nem bízik benne igazán. A nő, akit bizalmi félelmei irányítanak, nem tudja átadni magát a szerelemnek a maga teljességében. Ám az a nő, aki készen áll arra, hogy megvalósítsa a két ember közötti tökéletes odaadást, elég érett ahhoz, hogy tudja, milyen különleges boldogsággal jár, ha szívét megnyitva engedi kibontakozni a szerelem erejét. Így olyan férfit választ, aki jóval mélyebbre, jóval messzebbre tudja vezetni annál a pontnál, amiről ő valaha is úgy gondolta, hogy lehetséges.

Olvass bele a könyvbe:
 

További cikkek

A ThetaHealing elősegíti a gyógyulást

Vianna Stibal alkotta meg a Theta Healing módszert, aminek segítségével agyunk a théta-agyhullámaira hangolódhat, és ezáltal megszabadulhatunk a korlátozó hiedelmeinktől, amelyek révén testi-lelki gyógyulást tapasztalhatunk.

Tovább
Bob Roth: A belső csend ereje - A Transzcendentális Meditáció

A mai rohanó, információdús világunkban muszáj kicsit lelassulnunk, a saját kis világunkba belépnünk, megpihennünk, elmélkednünk, és töltekeznünk. Ehhez az egyik legjobb módszer a meditáció gyakorlása. Számtalan könyvet olvastam már, hogy hogyan lehet különböző technikákkal lecsendesíteni az elmét, de Bob Roth: A belső csend ereje - A Transzcendentális Meditáció című könyve már az első lapjaitól kezdve magával ragadott.  

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem