Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Amy Chan: Kapcsolatba menekülsz szakítás után? Erre figyelj!

2022-12-01

Ha úgy döntesz, hogy szakítás vagy válás után újra randizni kezdesz, erre figyelj.

Sok ügyfelem nem szán elegendő időt a szakítás utáni gyógyulásra és hajlamos fejest ugrani egy új kapcsolatba valaki olyannal, aki a szöges ellentéte az exnek.

Találnak maguknak valakit, akiben megvan mindaz, amit az előző kapcsolatukból hiányoltak.

Amy Chan
Forrás: https://renewbreakupbootcamp.com/

Például ott van az egyik ügyfelem, Peter (a nevét megváltoztattam a magánélete védelmében), aki egy stabil és felelősségteljes nővel élt házasságban. Két évtized után viszont kihunyt a láng. Miután a gyerekek kirepültek, unalmasnak találta a házasságát. A válásuk után olyasvalakivel kezdett kapcsolatba, aki gondatlan, vad és kiszámíthatatlan volt.

Egy másik ügyfelem, Melanie egy függővel való kaotikus kapcsolatból lépett ki. A szakítás után valaki olyannal kezdett randizni, akit nem igazán méltányolt. Passzív volt és soha nem állította kihívások elé. Melanie viszont biztonságban érezte magát mellette, mert a férfi a tenyerén hordta.

Az egyik szélsőségből a másikba menekülve egy olyan elnyomott oldalunkat keltjük éltre, amely mindaddig szunnyadt. Peter élettel telinek érezte magát, Melanie pedig élvezte a biztonságot.

Mindkét eset példa az egyik szélsőségből a másikba menekülésre. Végül mindkét kapcsolat véget ért.

A megalkuvás örök társ…


Az első néhány hónapban pezsdítő érzés lehet egy új kapcsolat. Intenzív, mert annyira újszerű élmény a korábbi kapcsolathoz képest. De…

Egy idő után elkezdenek megjelenni a kompromisszumok. Az új kapcsolatba menekülés sokszor egy hiányra adott válasz. Ahelyett, hogy kíváncsisággal közelítenénk a „hiányzó darabkához” és belülről gyógyítanánk azt, kívülről töltjük meg az űrt.

Ezzel csak tovább cipeled magaddal a lelki csomagodat.

Légy tudatában, hogy amikor szélsőségekbe bocsátkozol, ez általában egy védekezési mechanizmus. Persze nem minden szakítás utáni új kapcsolat menekülés. A lényeg, hogy ne másvalakit használj fel arra, hogy elkerüld a fájdalommal való megküzdést.

Kíváncsi vagy, hogyan lehet túljutni a szakításon? Gyógyulj ki a fájdalomból! Kerülj ki megerősödve!

Forrás: https://renewbreakupbootcamp.com/2022/10/12/why-rebound-relationships-fail/

Fordító: Seres Noémi


Ovass bele Amy Chan könyvébe is:

További cikkek

Human Regenerator kezelés a Bioenergetic Életmódközpontban!

A Bioenergetic Életmódközpont 2023.01.16-án nyílik a 1132 Budapest, Csanády u. 23. alatt.
Energetizáld és töltsd fel a szervezetedet a Humán Regenerátor Jet készülékkel, ami egyedülálló terápiás eszköz ezen a téren. A készülék a hideg légköri plazma technológiájával működik. A Human Regenerator JET sikere a fejlett technológia mellett a német minőségnek, precizitásnak és a tökéletes időzítésnek is köszönhető. mivel az egészség, a wellness és a regeneráció életünk egyik legfontosabb értékévé vált.
Olyan eszköz, amely biztosan, fájdalommentesen, mellékhatások nélkül pótolja a szervezet elvesztett energiáját.

Tovább
Ősi történetek Indiából, amelyek az 50 legfontosabb jógapózt inspirálták

Lótuszülés, faállás, kutyapóz. A világon sokaknak ezen szavak hallatán szinte reflexből mozdul a teste és egy pillanat alatt képesek képesek felvenni a megnevezett jógapózt. De vajon azt is tudják, hogy ezen ászanák mögött milyen mitológiai történet rejlik? Ha a te válaszod nem és sikerült felcsigázni, akkor ez a könyv a neked való választás!

Tovább
Téli feltöltődés a Bioenergetic Kiadóval

Az elmúlt hónapokban gyakorolt, közéleti események iránya helyett a saját életemre és jövőmre való fókuszálás stratégiája beválni látszik, sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok, több energiám van olyan dolgokat csinálni, amik előre visznek az életben. Igaz, ennek mellékhatása, hogy mikor saját döntés alapján beleolvasgatva a hírekbe, vagy ilyen-olyan csatornákból mégis beszüremkedik az életembe a külvilág, sokkal drámaibb és megterhelőbb figyelni, hogy mennyire hülye a nagy átlag, és mennyire hülye döntéseket hoznak úgy általában az emberek.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem