Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Anatomy Trains - Az anatómiai vonalak rendszere

2022-12-12

Thomas Myers világszerte ismert bestseller könyvének 4., bővített kiadása magyar nyelven.


Mik azok az anatómiai vonalak?

A hagyományos anatómiai megközelítés az izmok két végének csontokon való megtapadására helyezi a hangsúlyt.

Az Anatomy Trains rendszere ezzel szemben figyelmünket a miofasciális erőátvitelre irányítja, és megmutatja, hogy az egyenletes terheléseloszlásnak egy adott sérüléstől vagy fájdalmas területtől távol eső felborulása milyen hatással lehet a panaszt okozó területre. A testtartási és mozgásminták felmérése és kezelése a miofasciális meridiánokon keresztül.

A könyv mindenki számára érthető módon fogalmazza meg a test egészére kiterjedő, funkcionális egységet alkotó folytonosságokat, melyek a fasciahálózaton belül kialakítják a miofascia nyomon követhető meridiánjait.

A két lábon járó, magas súlypontú és kis alátámasztási felületű emberi testben a stabilitás, a terhelés, a feszültség, a rögzítés, a rugalmasság és a tartáskompenzáció folyamatai mind ezeken a vonalakon keresztül oszlanak szét.

Ez a kiadás a meridiánok térképe alapján számos új és holisztikus kezelési stratégiát mutat be a manuális és mozgásterapeutáknak a testtartás és a mozgásfunkció helyreállítására és javítására. 

 

További cikkek

Human Regenerator kezelés a Bioenergetic Életmódközpontban!

A Bioenergetic Életmódközpont 2023.01.16-án nyílik a 1132 Budapest, Csanády u. 23. alatt.
Energetizáld és töltsd fel a szervezetedet a Humán Regenerátor Jet készülékkel, ami egyedülálló terápiás eszköz ezen a téren. A készülék a hideg légköri plazma technológiájával működik. A Human Regenerator JET sikere a fejlett technológia mellett a német minőségnek, precizitásnak és a tökéletes időzítésnek is köszönhető. mivel az egészség, a wellness és a regeneráció életünk egyik legfontosabb értékévé vált.
Olyan eszköz, amely biztosan, fájdalommentesen, mellékhatások nélkül pótolja a szervezet elvesztett energiáját.

Tovább
Ősi történetek Indiából, amelyek az 50 legfontosabb jógapózt inspirálták

Lótuszülés, faállás, kutyapóz. A világon sokaknak ezen szavak hallatán szinte reflexből mozdul a teste és egy pillanat alatt képesek képesek felvenni a megnevezett jógapózt. De vajon azt is tudják, hogy ezen ászanák mögött milyen mitológiai történet rejlik? Ha a te válaszod nem és sikerült felcsigázni, akkor ez a könyv a neked való választás!

Tovább
Téli feltöltődés a Bioenergetic Kiadóval

Az elmúlt hónapokban gyakorolt, közéleti események iránya helyett a saját életemre és jövőmre való fókuszálás stratégiája beválni látszik, sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok, több energiám van olyan dolgokat csinálni, amik előre visznek az életben. Igaz, ennek mellékhatása, hogy mikor saját döntés alapján beleolvasgatva a hírekbe, vagy ilyen-olyan csatornákból mégis beszüremkedik az életembe a külvilág, sokkal drámaibb és megterhelőbb figyelni, hogy mennyire hülye a nagy átlag, és mennyire hülye döntéseket hoznak úgy általában az emberek.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem