Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Anthony Robbins Londonban 2019 április 11-14

2019-02-28

Ébreszd fel végtelen erőforrásaidat, engedd szabadon a belső erőd Anthony Robbinsszal! 

EGY SORSFORDÍTÓ ESEMÉNY, AMIRŐL “A-LISTÁS” HÍRESSÉGEK ÁRADOZNAK, ÚGY MINT OPRAH, USHER, HUGH JACKMAN, GERARD BUTLER, KANYE WEST…

“Lássuk be, olyan időket élünk, amikor a legtöbben inkább csökkentik az elvárásaikat. Megannyi bizonytalanság vesz körül: amikor az amerikaiak 63%-a már úgy hiszi, az ő és gyermekeik életminősége sokkal alacsonyabb, mint volt. A változás időszakát éljük - ahol növekednünk kell, és nem csak túlélni. 

Nem számít, milyen sikeres vagy, van egy szakadék ahol most vagy, és ahol lenni akarsz. Ha nagyszerűen halad a karriered, többnyire nem jut időd a gyerekeidre. Ha nagyszerű a kapcsolatod a gyerekeiddel, a tested egy nulla, vagy az intim kapcsolatod nincs ott, ahol szeretnéd. 

Lassan 40 éve szenvedélyesen keresem a választ a kérdésekre, “mi formálja az emberi viselkedést? Hogyan tudunk magunkban és másokban hosszan tartó változást előidézni?” Végeztem vizsgálatokat, miközben 50 millió emberrel is kapcsolatba kerültem, 100 országból - kifejlesztettem néhány alapvető eszközt és stratégiát, hogy kiaknázzuk a képességeinket és mérhetően gyorsítsunk a tempón, amivel már el tudjuk érni az igazi céljainkat és vágyainkat. 

 

Közben persze arra is rájöttem, hogy az egészségünk nélkül semmink sincs. A testi egészségünk fontossága vitathatatlan, így ennek a hétvégének a végén meg fogod tanulni, amit több, mint 3 évtized kutatása tanított nekem - az Egészséges Élet Alapelveit: A Tiszta Energia Hatalmát. 

Ezen a rendezvényen feloldod és elszabadítod a belső erődet, amivel át tudsz törni bármilyen korlátot, és létre tudod hozni azt az életet, amire vágysz és érdemelsz. Valóban izgatott és kiváltságos vagyok, hogy megoszthatom veled a legjobbat, amit a személyes fejlődésről és növekedésről tanultam. Az élet rendkívülien jutalmazza azokat, akik kivételes módon adnak. Tegyünk egy közös fogadalmat, hogy egy új szintű intenzitással és szenvedéllyel veszünk részt az életünkben, ami messze túlmutat mindenen, amit eddig tettünk. A játékos, kirívó és szenvedélyes energiaszintünkkel képesek vagyunk ezt a szemináriumot egy sorsfordító eseménnyé varázsolni, amit sosem felejtesz el!

Remélem velem tartasz 3 és fél napra, ami örökre megváltoztatja az életedet, ahogy átléped a saját nagyságod kereszteződéseit. 

Kezdjük el a következő szintre vinni az életünket! 

Élj szenvedéllyel!” 

-Tony Robbins-

Tony Robbinsról: 

Vállalkozó, best seller író, emberbarát, a világ vezető életmód és üzleti stratégája

Elismert szaktekintélye a vezetés pszichológiájának, tárgyalásnak és szervezeti átalakulásnak. Több mint 38 éve a világ vezetőinek tanácsadójaként szolgál. 

Öt nemzetközi bestseller írója, köztük a New York Times bestsellere, Money: Master the Game címmel. Mr. Robbins több mint 500 millió embert inspirált a hang-, video- és önfejlesztő programjain keresztül. Létrehozta minden idők első számú személyes és szakmai fejlesztési programját, és több, mint 4 millió ember vett már részt élő szemináriumain. 

Tony Robbins 2019-ban a londoni Engedd Szabadon A Belső Erőd (UPW)-n lesz látható.

A rendezvényről a részleteket itt megtalálod: http://www.engeddszabadon.hu/

KEDVEZMÉNYES ÁR A BIOENERGETIC KIADÓ OLVASÓINAK!

A jegyvásárlásnél írd be a kuponkódhoz, hogy BIOENERGETIC és március 15-ig a Golden jegyet 799 GBP-ért, vagy 300.000 Ft-ért megveheted ajándék Anthony Robbins könyvcsomaggal. 

 

További cikkek

Felhatalmazás és kudarc

Bizonyos élettapasztalat birtokában már minden könyvből önmagunkat olvassuk ki. 

Sok évvel ezelőtt, egy nagy karrierváltás küszöbén egy barátom figyelmembe ajánlott valakit, aki egy neves kommunikációs ügynökség tulajdonosa volt. Éppen az ügynökségek felé tájékozódtam a média világából.

Mivel ekkor még nem rendelkeztem semmilyen gyakorlattal a PR-szakmában, de bő egy évtizedes munkatapasztalattal nem akartam kezdőként indulni még egy új területen sem, így vettem egy nagy levegőt és blöfföltem.

Felhívtam.

„-Jó napot, András, azért hívom, hogy megbeszéljünk egy találkozót.

-Jó napot, Judit, azt hiszem, nem ismerjük még egymást. Miért kellene találkoznunk?

-Mert talán még nem tudja, de Önnek rám van szüksége. Mivel a következő években együtt fogunk dolgozni, ideje megbeszélnünk ennek részleteit.”

András annyira meglepődött, hogy azonnal ráállt a találkozóra.

Aznap kávéztunk, és másnap már nála dolgoztam szenior tanácsadóként és - ma már elárulhatom - a korábbi fizetésem kétszereséért.

 

Tovább
Bárcsak 20 évesen tudtam volna mindezt!

“Be kell vallanom valamit - az összes fejezetnek adhattam volna azt a címet, hogy “Adj esélyt magadnak!”

 

Az idézet remekül kifejezi a könyv mondanivalóját! Az emberek sokszor önmaguk ellenségei, és önmaguk építenek falakat maguk köré. A falak megakadályozzák azt, hogy kiteljesedhessenek, és esélyt adjanak valami sokkal jobbnak.

Tovább
Piliscsaba gondnoki állás

Piliscsabai természetgyógyász oktatóközpontunkba kertészkedéshez, karbantartáshoz értő gondnokot keresünk teljes állásba, akár ottlakással is. Aktív nyugdíjasok jelentkezését is várjuk. Jelentkezését és fényképes önéletrajzát a gschneider@bioenergetic.hu címen várjuk.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem