Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Anthony Robbins Londonban 2019 április 11-14

2019-02-28

Ébreszd fel végtelen erőforrásaidat, engedd szabadon a belső erőd Anthony Robbinsszal! 

EGY SORSFORDÍTÓ ESEMÉNY, AMIRŐL “A-LISTÁS” HÍRESSÉGEK ÁRADOZNAK, ÚGY MINT OPRAH, USHER, HUGH JACKMAN, GERARD BUTLER, KANYE WEST…

“Lássuk be, olyan időket élünk, amikor a legtöbben inkább csökkentik az elvárásaikat. Megannyi bizonytalanság vesz körül: amikor az amerikaiak 63%-a már úgy hiszi, az ő és gyermekeik életminősége sokkal alacsonyabb, mint volt. A változás időszakát éljük - ahol növekednünk kell, és nem csak túlélni. 

Nem számít, milyen sikeres vagy, van egy szakadék ahol most vagy, és ahol lenni akarsz. Ha nagyszerűen halad a karriered, többnyire nem jut időd a gyerekeidre. Ha nagyszerű a kapcsolatod a gyerekeiddel, a tested egy nulla, vagy az intim kapcsolatod nincs ott, ahol szeretnéd. 

Lassan 40 éve szenvedélyesen keresem a választ a kérdésekre, “mi formálja az emberi viselkedést? Hogyan tudunk magunkban és másokban hosszan tartó változást előidézni?” Végeztem vizsgálatokat, miközben 50 millió emberrel is kapcsolatba kerültem, 100 országból - kifejlesztettem néhány alapvető eszközt és stratégiát, hogy kiaknázzuk a képességeinket és mérhetően gyorsítsunk a tempón, amivel már el tudjuk érni az igazi céljainkat és vágyainkat. 

 

Közben persze arra is rájöttem, hogy az egészségünk nélkül semmink sincs. A testi egészségünk fontossága vitathatatlan, így ennek a hétvégének a végén meg fogod tanulni, amit több, mint 3 évtized kutatása tanított nekem - az Egészséges Élet Alapelveit: A Tiszta Energia Hatalmát. 

Ezen a rendezvényen feloldod és elszabadítod a belső erődet, amivel át tudsz törni bármilyen korlátot, és létre tudod hozni azt az életet, amire vágysz és érdemelsz. Valóban izgatott és kiváltságos vagyok, hogy megoszthatom veled a legjobbat, amit a személyes fejlődésről és növekedésről tanultam. Az élet rendkívülien jutalmazza azokat, akik kivételes módon adnak. Tegyünk egy közös fogadalmat, hogy egy új szintű intenzitással és szenvedéllyel veszünk részt az életünkben, ami messze túlmutat mindenen, amit eddig tettünk. A játékos, kirívó és szenvedélyes energiaszintünkkel képesek vagyunk ezt a szemináriumot egy sorsfordító eseménnyé varázsolni, amit sosem felejtesz el!

Remélem velem tartasz 3 és fél napra, ami örökre megváltoztatja az életedet, ahogy átléped a saját nagyságod kereszteződéseit. 

Kezdjük el a következő szintre vinni az életünket! 

Élj szenvedéllyel!” 

-Tony Robbins-

Tony Robbinsról: 

Vállalkozó, best seller író, emberbarát, a világ vezető életmód és üzleti stratégája

Elismert szaktekintélye a vezetés pszichológiájának, tárgyalásnak és szervezeti átalakulásnak. Több mint 38 éve a világ vezetőinek tanácsadójaként szolgál. 

Öt nemzetközi bestseller írója, köztük a New York Times bestsellere, Money: Master the Game címmel. Mr. Robbins több mint 500 millió embert inspirált a hang-, video- és önfejlesztő programjain keresztül. Létrehozta minden idők első számú személyes és szakmai fejlesztési programját, és több, mint 4 millió ember vett már részt élő szemináriumain. 

Tony Robbins 2019-ban a londoni Engedd Szabadon A Belső Erőd (UPW)-n lesz látható.

A rendezvényről a részleteket itt megtalálod: http://www.engeddszabadon.hu/

KEDVEZMÉNYES ÁR A BIOENERGETIC KIADÓ OLVASÓINAK!

A jegyvásárlásnél írd be a kuponkódhoz, hogy BIOENERGETIC és március 15-ig a Golden jegyet 799 GBP-ért, vagy 300.000 Ft-ért megveheted ajándék Anthony Robbins könyvcsomaggal. 

 

További cikkek

Fashion designerből vénuszi nagykövet és beavató papnő: Anaiya Sophia

Hogyan lesz Björk, Madonna, Prodigy és az All Saints megasztárok ruhatervezőjéből a Rózsa vonal beavató papnője, elismert író, a nőiesség és a szakralitás témájának vezető kutatója, tanár, 6 könyv szerzője, többszáz workshop és konferencia előadója? A Sacred Body Awakening - A Test Szentségének Felébresztése Workshop megalkotója, Anaiya Sophia hamarosan Magyarországra érkezik.

Tovább
A placebo Te magad légy!

Egy szép nyári napon megkerestek a Bioenergetic kiadótól, hogy szeretnének megajándékozni Dr. Joe Dispenza legújabb könyvével, ami a Placebo Te Magad Légy! címet viseli, mivel észrevették, hogy gyakran ajánlom a weboldalamon a munkásságát. Mondanom sem kell nagyon megörültem ennek a megtisztelő gesztusnak, hiszen én magam is nagy rajongója vagyok Joe Dispensa életművének. 

Tovább
A kineziológiai alapjai

Az öt elemet átalakulási fázisnak is nevezhetjük. A kínai orvoslásban: Tűz, Föld, Fém, Víz és Fa. Az elemek kört alkotnak, amelyben támogatják egymást, mindegyik elem a következőt látja el energiával. A kínai orvoslás ezt erősítő ciklusnak nevezi.

Tovább
100 nap a jobb egészségért, a jó szexért és a hosszú életért

Mi a legdrágább kincsed a világon? Talán azt hiszed, hogy a házad, a kocsid vagy az ékszereid? Vagy talán a gyönyörű bélyeggyűjteményed, a ritka pénzérméid vagy a befektetéseid? Ha ezek közül akár egy is megvan – vagy akár mind ezek közül –, akkor ez javíthat az életszínvonaladon. De nevezhető-e bármelyik is a legdrágább kincsednek?

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem