Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Azték naptár, Trecena (13 nap) Ce Acatl – Egy Nád gyakorlat

2018-05-24

Gyakorlat a szellemi és tudati érzékelésünk teljességének, erőinek visszaállítására.

Csukd be a szemed, vegyél egy mély lélegzetet és lélegezd ki az összes nehéz energiát.
Vegyél még egy lélegzetet és mikor kilélegzel, hangolódj rá az univerzum energiáira, a mozgására, változásaira és a mértékeire.

A gyakorlatot egy sor légzéssel fogjuk kezdeni, amelyek a 13-as szám energiájához kapcsolódnak. Orron át fogunk belélegezni, szájon át ki, és minden belégzéskor és kilégzéskor is 13-ig számolunk. (Egy belégzés és egy kilégzés együtt egy 'mozdulat'.)

Most tehát tizenháromszor 13 belégzés és 13 kilégzés (azaz 13 mozdulat)

Az ujjaddal fogsz megnyomni bizonyos pontokat miközben, képzeld el, hogy az ujjad egy nádvessző. Nyomd olyan erősen, mintha náddal nyomnád ezeket a pontokat.

1 - Tedd az ujjadat a jobb szemöldököd és a hajvonal közé és nyomd erősen. Akkor is ha fájdalmas, nyomjad egyre erősebben. Eközben utasítsd a belső látásod, hogy megnyíljon, hogy lássál tisztán, hogy lucid (éber és teremtő) legyél álmodban, hogy lássál megoldást az életed összes problémájára. Nyomd minél erősebben ezt a területet és nyisd meg a belső látásodat a nád erejével, az Acatllel.

2 - Most a fülcimpádat nyomd minél erősebben két ujjal, hogy megnyíljon a belső hallásod, hogy meghalljad a saját Ostoteotlodat, a lelked belső hangját. Nyomd erősen, hogy az álmokban meghalld a tollas-jaguárt és hogy halld a lélek hangját.

3 - Most az arccsontodat nyomd majd minél erősebben, és erősebben azért, hogy a Fekete Tezcatlipocadat átalakítsd, hogy az árnyaidat fénnyé tudd változtatni, az ellenségedet baráttá, a gyengeségeidet pedig erővé, hatalommá. Nyomd erősen, minél erősebben.

4 -  Az egyik ajkad vedd két ujjad közé és nyomd nagyon erősen, hogy visszaadd az erőt a szavaidnak azért, hogy visszanyerd a szavaid szentséges hatalmát, nyomd erősen.

Most tedd össze a két kezed és mondd hangosan: OMETEOTL
Ezzel a szóval utasítjuk az energiákat, hogy csatlakozzanak úgy, ahogyan itt gyakoroltuk.
OMETEOTL, hogy mindenkinek megnyíljon a belső látása, meghallja a belsője hangját, az ellenségeit baráttá, gyengeségeit erővé változtassa és a szavai szentséges hatalmát visszanyerje az Acatllal. - OMETEOTL. Mindenki eléri a saját erejének lehető legnagyszerűbb lehetőségeit az Acatl 13 napjának az erejével – OMETEOTL.

Most négyet számolva gyere vissza ebbe a valóságba 1, 2, 3, 4

     

Köszönettel a forrásnak: www.Sergiomagana.com

További információ és gyakorlatok a tolték kultúráról, nagualizmusról és az Azték naptárról:   www.lucid-world-alom-vilag.hu          

Facebook/ YouTube:  Lucid – World Álom – Világ

email:              toltek.regist.beyond@gmail.com

További cikkek

A béke mi vagyunk - Christina üzenete

„A béke nem egy hirtelen létrejövő állapot, ami egyszerűen csak bekövetkezik. A béke az egy döntés – minden egyes ember döntése, amely minden országra kiterjed.” - Christina von Dreien

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem