Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

2020-03-23

Kedves Vásárlóink!


A koronavírussal kapcsolatban kialakult helyzetre tekintettel szolgálatásainkkal kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önöket: határozatlan ideig megszüntetjük a személyes átvételi pontunkat.

Az újranyitásról tájékoztatjuk Önöket.

A már kiértesített ügyfeleknek a csomagokat amennyiben lehetséges, átadjuk.
Kérjük, ha ezzel kapcsolatban kérdésük van, keressék ügyfélszolgálatunkat.

Online bankkártyás fizetés a még nagyobb biztonságért!

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy webáruházunkban továbbra is választhatják az online bankkártyás fizetést, így futár partnereink érintkezés nélkül, még nagyobb biztonságban ki tudják szállítani megrendelt csomagjaikat.

Futár partnereinkkel folyamatosan kapcsolatban állunk, a jelenlegi információk szerint nincs olyan korlátozás, mely a belföldi csomagok kézbesítésében akadályt jelentene, így a házhoz szállítás továbbra is zavartalanul működik.

A futárszolgálatok dolgozói fokozottan, az előírásoknak megfelelően fertőtlenítenek.

Logisztikai partnereink weboldalán bővebben tájékozódhatnak erről.

GLS: https://gls-group.eu/HU/hu/hirek

GLS futárszolgálattal történő rendelés esetén, vásárlóinknak 2020. március 23-tól elérhető, az érintés nélküli kézbesítés az Önök biztonsága érdekében.

Ebben az esetben a címzett nem helyez el aláírást az aláírást rögzítő technikai eszközben (szkennerben), helyette a futár rögzíti az átvevő nevét, az aláírás rovatban pedig a szolgáltatás kódja (CLD) kerül megjelenítésre. Az ily módon történt átadást ellenkező bizonyításig úgy kell tekinteni, hogy a címzett/egyéb jogosult átvevő ezzel elismeri a csomag sérülésmentes átvételét, így a csomag átvételével kapcsolatban a későbbiekben – különösen az aláírás hiányára hivatkozva - sem a címzett, sem a feladó kárigényt nem támaszt.

Bővebben a szolgáltatásról ide kattintva olvashat.

Foxpost:

  • A FOXPOST csomagautomaták továbbra is elérhetők a megszokott nyitvatartási időben, az automatáknak helyet biztosító bevásárlóközpontok nem esnek nyitvatartási korlátozás alá
  • A FOXPOST automatából történő csomagátvétel – mint eddig is – más emberrel történő érintkezés nélkül lehetséges
  • Ügyfeleink és munkatársaink biztonsága érdekében egy sor intézkedést meghoztunk (automaták, teherautók rendszeres fertőtlenítése, munkatársak egymással történő érintkezésének minimalizálása, stb.)

Sprinter: http://www.sprinter.hu/csomagatadas-szabalyai/

Az esetleges kellemetlenségekért ezúton is elnézést kérünk!

További cikkek

A muffin és a mogyoróvaj vegán szerelemgyermeke!

Tudjuk, hogy Te is imádod a muffint, hiszen azért vagy most itt. Na, és a mogyoróvajat, a csokiforgácsokat és a roppannós dióféléket az omlós tészta mellé? Mindjárt gondoltam, hogy ezek is jöhetnek. És mindezt csupán 25 perc alatt a legalapvetőbb hozzávalók segítségével vegán módra készítheted el a saját konyhádban. Nézd meg a videót, és hagyd, hogy ezek a BOSH-fiúk vezessenek a tökéletes muffin megalkotásában.

Tovább
Mennyei csokis banánkenyér a BOSH-fiúktól!

Ha összedobnál valami ínycsiklandó süteményt, de nem ismersz jó vegán recepteket, akkor a legjobb helyre tévedtél! Az angol Bosh-fiúk receptjei ugyanis legalább annyira egyszerűek, mint amennyire nagyszerűek. Könnyen beszerezhető alapanyagokra, egy kis kavargatásra és csupán fél órára van szükséged ahhoz, hogy ezzel az omlós csokis-banános-mogyorókrémes csodával elkápráztasd szeretetteid, na meg persze a saját ízlelőbimbóidat is.

Tovább
A "Könyv utca" ajánlója: Meghaltam, hogy önmagamra találjak

Anita Moorjani onnan tért vissza, ahonnan általában nincs visszatérés. Túlélte a saját halálát. Ez olyan hír, amire sokan csak legyintenek, á, ilyen nincs is. Viszont sok embernek reményt adnak az ilyen megtapasztalások, megnyugvást, hogy a halál ugyan az életnek a vége, de ugyanakkor a kezdete is lehet valaminek. 

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem