Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

2020-03-23

Kedves Vásárlóink!


A koronavírussal kapcsolatban kialakult helyzetre tekintettel szolgálatásainkkal kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önöket: határozatlan ideig megszüntetjük a személyes átvételi pontunkat.

Az újranyitásról tájékoztatjuk Önöket.

A már kiértesített ügyfeleknek a csomagokat amennyiben lehetséges, átadjuk.
Kérjük, ha ezzel kapcsolatban kérdésük van, keressék ügyfélszolgálatunkat.

Online bankkártyás fizetés a még nagyobb biztonságért!

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy webáruházunkban továbbra is választhatják az online bankkártyás fizetést, így futár partnereink érintkezés nélkül, még nagyobb biztonságban ki tudják szállítani megrendelt csomagjaikat.

Futár partnereinkkel folyamatosan kapcsolatban állunk, a jelenlegi információk szerint nincs olyan korlátozás, mely a belföldi csomagok kézbesítésében akadályt jelentene, így a házhoz szállítás továbbra is zavartalanul működik.

A futárszolgálatok dolgozói fokozottan, az előírásoknak megfelelően fertőtlenítenek.

Logisztikai partnereink weboldalán bővebben tájékozódhatnak erről.

GLS: https://gls-group.eu/HU/hu/hirek

GLS futárszolgálattal történő rendelés esetén, vásárlóinknak 2020. március 23-tól elérhető, az érintés nélküli kézbesítés az Önök biztonsága érdekében.

Ebben az esetben a címzett nem helyez el aláírást az aláírást rögzítő technikai eszközben (szkennerben), helyette a futár rögzíti az átvevő nevét, az aláírás rovatban pedig a szolgáltatás kódja (CLD) kerül megjelenítésre. Az ily módon történt átadást ellenkező bizonyításig úgy kell tekinteni, hogy a címzett/egyéb jogosult átvevő ezzel elismeri a csomag sérülésmentes átvételét, így a csomag átvételével kapcsolatban a későbbiekben – különösen az aláírás hiányára hivatkozva - sem a címzett, sem a feladó kárigényt nem támaszt.

Bővebben a szolgáltatásról ide kattintva olvashat.

Foxpost:

  • A FOXPOST csomagautomaták továbbra is elérhetők a megszokott nyitvatartási időben, az automatáknak helyet biztosító bevásárlóközpontok nem esnek nyitvatartási korlátozás alá
  • A FOXPOST automatából történő csomagátvétel – mint eddig is – más emberrel történő érintkezés nélkül lehetséges
  • Ügyfeleink és munkatársaink biztonsága érdekében egy sor intézkedést meghoztunk (automaták, teherautók rendszeres fertőtlenítése, munkatársak egymással történő érintkezésének minimalizálása, stb.)

Sprinter: http://www.sprinter.hu/csomagatadas-szabalyai/

Az esetleges kellemetlenségekért ezúton is elnézést kérünk!

További cikkek

Technikák és gyakorlatok, hogy szinte mindenre emlékezhess

Ki ne szeretne jobb memóriád? Szinte kizárt, hogy erre a kérdésre bárki nemmel válaszoljon, ezért most jó hírem van: a Bioenergetic Kiadó elhozott egy szuper könyvet Turbózd fel a memóriádat! címmel, amelyben több mint 50 olyan feladatot találunk, ami segít a memóriánkat fejleszteni.

Tovább
Amikor a hernyó úgy gondolta, számára vége a világnak, pillangóvá változott

Elveszítettem a férfit, akibe szerelmes voltam. Életem legszebb és legviharosabb időszakát töltöttem vele.  Nem tudom pontosan, hogy hol és mi siklott félre kettőnk között. 

Szerelmünk elvesztése akkora fájdalommal jár, hogy megkérdőjelezzük az életet és nehezen találunk okot még arra is, hogy kikászálódjunk az ágyból. Mégis muszáj erőt vennünk magunkon, meg kell tennünk az első lépést, hogy visszataláljunk az életbe. De mégis hogyan? Erre a kérdésre ad választ és segítséget Amy Chan könyve, a Gyorstalpaló szakítás után, mely a nemrégiben jelent meg a Bioenergetic Kiadó gondozásában.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem