Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Eljött a változások ideje!

2021-07-20

Ez a könyv nagyszerű lehetőségeket kínál arra, hogy gyorsabban, könnyebben és kevesebb stresszel jusson el az egyén a vágyott élethez. A szerző azt szeretné, hogy nyerj, ezért olyan tapasztalatokat, bölcsességeket oszt meg veled ahhoz, hogy képes légy saját életed irányítására. Ritkán írok ilyet önsegítő könyvről, hogy bárhol is ütöttem fel a Dean Graziosi Szokások leendő milliomosoknak c. művét, mindenütt hasznos, saját képemre formálható tanácsokat olvastam. Pedig ha valakitől, tőlem nagyon messze áll, hogy elsődleges célom legyen a meggazdagodás. 

 

Ahogy a bevezetőben is írtam, nem kell feltétlenül csak és kizárólag üzleti, meggazdagodási vetületből szemlélni a művet, és akár lemondani az olvasásáról, mert alkalmazott vagy valahol, közszolga, kőműves, bolti eladó, tanár: neked is remekül beváló tanácsokkal szolgál(hat) életminőséged javítására. Olyan módszerekről és tudnivalókról lehet olvasni benne, amely bármely, saját életét minél eredményesebb, minél kevesebb stresszel irányíthatóvá tudja tenni.

Dean Graziosi leggyakrabban csak apró változtatásokat javasol az egyén szokásaiban: te válogasd meg azokat a céljaidnak megfelelően, mert az erkölcsösen megszerzett és elegendőnek ítélt javak igenis boldogítanak. Ehhez nem kellenek újévi fogadalmak, vagy holnaptól teljesen új rutinok szerint cselekedni, mert nincs olyan csodaszer, amely holnaptól pénzt fog termelni a számládra, amíg te koktélt szürcsölgetsz, de olyan van, hogy alapos áttekintés után fél fokot tekersz az életed kormánykerekén, hogy innentől akkor így, és nézzük meg, helyesen gondoltam-e, eredményesebb, hatékonyabb-e az új, de mégsem rettenetesen drasztikus lépés? 
 
A szerző, Dean Graziosi a kisfiával 
(A kép Dean Graziosi üzleti Facebook oldaláról származik.)

Ehhez a cél meghatározása nagyon fontos. Ne csak azt tudd, hogy mit nem akarsz csinálni az életedben, hanem arra helyezz hangsúlyt, hogy mi az, amit viszont akarsz? Kell egy saját, biztos alapokon álló miértednek lenni, hogy ezekre a kérdésekre választ adhass:

- Miért akarod a következő szintre emelni a jövedelmed?
- Miért tervezed, hogy saját céget indítasz be?
- Miért akarsz magasabb pozíciót a munkahelyeden?
- Miért akarsz lefogyni?

A kérdéseket a végtelenségig lehet folytatni.

Nem akarok csak még egy reklámügynök lenni, tartja a szerző, többet szeretne ennél adni az olvasóinak, akik mankót és segítséget keresve vesznek kézbe önsegítő könyveket. Fel akarja nyitni az emberek szemét, hogy módszereivel új ízt adhassanak az életüknek. (Nemes cél, tiszteletre méltó törekvés.) Tévhiteket próbál eloszlatni, pl. abszolút káros iránynak véli a dolgozz a gyengeségeiden. Frászt! - csak a lecsóba az író, ha nem érdekel a történelem, mi a fenének is kellene foglalkoznod vele? Ha van egy jo sztorid, kit érdekel, hogy gyatra a helyesírásod? Azért fizetik a szerkesztőket, hogy odafigyeljenek erre, meg a központozásra is. 

Egyszerű szavakkal, közérthetően megfogalmazott gyakorlati tapasztalatokkal operálva segíti a szerző az egyént a siker és a saját magába vetett hit elégedettségére: rámutat idő, tervezés, motiváció, cél, kitartás, erősségek, önbizalom, ötletek, stb. fontosságára, és azokra az apró, de lényeges változtatásokra, amelyek jó irányba vihetik el az embereket.

Szerintem nagyon hasznos kiadvány tétovázó, sorsukban magukat elveszve érző embereknek - és nemcsak kényszervállalkozóknak, üzletembereknek. Próbáld ki! Az első nagylelkű lépés mások (de akár önmagad) felé sokkal nagyobb hatású lehet, mint azt laikusként bárki gondolhatná. Visszahat rád, energiával és lehetőségekkel hálálja meg a bizalmat. Tudom, hogy így van, mert magam is gyakorlom. Vedd kézbe a könyvet és profitálj belőle! Még csak milliomosnak sem muszáj lenned miatta... csak ha te is szeretnéd, úgy mellékesen. Az más, nem?

Még valami: ne akard egyszerre lenyelni a kötet tartalmát! Érdemes az ágyad mellett tartani és apránként, mindig csak egy-egy címet áttanulmányozni és saját képedre formálni. Igaz, hogy az üzleti élet hatékonyságáról és erkölcsösségéről tárgyal, de megítélésem szerint tökéletesen alkalmazható vonalakról ejt szót, amelyek a magánélet területein is használható, működtethető ismérveket tartalmaz. Csak figyelmesen olvasd és hagyj időt magadnak az olvasottak megemésztéséhez. Rajta: írd felül berögzött szokásaidat!

 
Forrás:

További cikkek

JÁTÉK, AMIN MINDENKI NYER!
Iratkozz fel hírlevelünkre 2022. augusztus 31-ig, így nem csak időben értesülhetsz legújabb kiadványainkról és akcióinkról, de most értékes nyereményre is szeret tehetsz!
Tovább
Ősi tudás és kreativitás

Két könyvet ajánlok figyelmetekbe a Bioenergetic kiadótól. Jo Bowlby Az élet kézikönyve című munkájában ősi tanításokat oszt meg az olvasókkal, míg Tina Seeling A kreativitás iskolája című könyvében arról értekezik hogyan juthat bárki kiváló ötletekhez, és hogyan valósíthatja meg azokat. Mind a két munka rengeteg érdekességet tartalmaz, olyan bölcsességeket amelyeket bárki képes lehet hasznosítani mindennapjaiban.

Tovább
Ha fáj, az nem szerelem - 366 aranyszabály az élethez

Amikor belelapoztam a műbe, az volt az első gondolatom: öcsém, ezt a könyvet nekem írták! Az összes megfontolandó tanács benső meggyőződéseimet, hosszú évtizedeken keresztül összekapart tapasztalataimat önti betűkbe. Ha fáj, az nem szerelem - ez a címe a Bioenergetic Kiadó gondozásában megjelent könyvnek, amelynek Chuck Spezzano a szerzője. 366 jó tanács, útmutató önmagunkhoz, hogyan lendüljünk át kríziseinken a szeretet, szerelem témájában.

Tovább
A TARTÓS FOGYÁS TITKA – EGY MERŐBEN ÚJ MEGKÖZELÍTÉSBEN

Tegye fel az a kezét, aki életében legalább egyszer diétázott már! Mindenki? És kinek sikerült közülünk hosszútávon megtartania a súlyát? Gyanítom, csak keveseknek… Az elmúlt hetekben a lehető legkülönlegesebb könyvet volt alkalmam elolvasni a tartós fogyásról Marianne Williamson tollából: Tanítások a súlycsökkentéshez – 21 spirituális lecke súlyproblémáid végleges megoldásához (Bioenergetic Kiadó, 2022). A szerző javaslata szerint ahelyett, hogy szigorú étrendet és intenzív edzéstervet iktatunk be a mindennapjainkba, a megoldást valahol egészen máshol kell keresnünk!

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem