Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Elképesztően finom, elképesztően vegán!

2019-06-06

Imádsz főzni? A vegán ételek szerelmese vagy? Szeretnél növényi alapanyagokból csodás ételeket készíteni? Akkor a legjobb helyen jársz, ugyanis a BOSH! fiúk minden kétséget kizáróan Téged is levesznek a lábadról!

De kik is azok a híres BOSH! fiúk?

Az egykori észak-angliai iskolatársak, Henry Firth és Ian Theasby elsöprő sikerüket a BOSH! névvel létrehozott videócsatornájuknak köszönhetik, ahol nem kis dologra vállalkoztak: meg akarják mutatni a világnak, milyen egyszerűen készíthetünk növényi alapanyagokból csodálatos ételeket. A jelek szerint ez sikerült is nekik, hiszen bombaként robbantak be a gasztrovilágba, világszerte közel 2 millió követőjük lesi minden mozdulatukat.

Állíthatom, hogy aki egyszer ellátogat a honlapjukra, az rendszeresen vissza is tér, hiszen egyrészt öröm nézni, ahogy a hagyományos alapanyagokból csodát varázsolnak – kész művészet! –, másrészt pedig számunkra is élvezet ezeket a bámulatosan egyszerű, ám nagyszerű fogásokat elkészíteni – nem beszélve az elfogyasztásukról.

Videóik kétségkívül lenyűgözőek, de ne feledkezzünk meg az apróbetűs részről: megtekintésük éhséget és megállíthatatlan főzési vágyat okozhat!

Anglia legmenőbb szakácskönyve már Magyarországon is!

Ha nem ijedtünk meg tőle, hogy a konyhánk ezentúl mágnesként fog magához vonzani minket, akkor érdemes beszereznünk a BOSH! fiúk friss és ropogós, magyar nyelvű szakácskönyvét. Van itt a könnyen, gyorsan elkészíthető hétköznapi fogásoktól és édességektől kezdve, a partira gyűlt nagyobb társaságokat is elkápráztató fantáziadús ételkölteményeken át, az ínycsiklandozó koktélokig minden, mi szem-szájnak ingere. Próbáld ki Te is receptjeiket, és kápráztasd el szeretteidet mesés finomságokkal!

Íme egy elképesztően finom recept az elképesztő BOSH! fiúktól!

SZIVÁRVÁNYOS ZÖLDSÉGES PITE

Hozzávalók

320 g konyhakész vegán omlóstészta-lap
liszt, a szóráshoz
80 g passzírozott paradicsom
½-1 tk. chilipehely
30 g friss bazsalikom
1 ek. balzsamecet
3 db padlizsán
4 db nagyobb sárgarépa
3 db cukkini
2 ek. olívaolaj
só, fekete bors

180 °C-ra előmelegített sütő | tiszta, liszttel megszórt munkafelület | sodrófa (vagy tiszta, üres borospalack) | nagy tál, vízzel megtöltve | 20-22 cm-es pitesütő

 Nyissuk szét a tésztalapot a belisztezett munkafelületen, és nyújtsuk 5 mm vastagságúra. | Nyúljunk alá a sodrófával, és tegyük át a tortaformába. | Finoman nyomkodjuk bele ujjal a tésztát az alap szélén és oldalfalán is. | Késsel vágjuk le a kilógó, felesleges darabkákat. Kanalazzuk rá a passzírozott paradicsomot, és egy kanál hátoldalával kenjük szét a tésztán. | Szórjuk meg chilipehellyel. | Szedjük le a bazsalikomleveleket, és újabb rétegben tegyük az előbbire. | Jöhet a balzsamecetkrém, majd tegyük félre.

Vágjuk le a padlizsán, a cukkini és a sárgarépa végét, majd felezzük meg a padlizsánt. | Zöldséghámozóval vágjuk vékony csíkokra az összeset, majd áztassuk egy vízzel teli tálban 3 percig (így rugalmasabbak lesznek, es könnyebben formázhatók). | Vegyük ki és papírtörlőn szárítsuk meg a

zöldségcsíkokat. Vegyünk 1-1 csíkot mindegyik zöldségből, majd fogjuk össze őket: első a cukkini, aztán a répa, majd a padlizsán. | Tekerjük a három zöldségcsíkot spirál alakzatban rózsa formájúra. | Helyezzük a tészta közepére. | A rózsa közepétől kiindulva kezdjük szorosan tekerni a rózsa-alakzatot a szélek felé haladva, azonos sorrendben.

Amikor a zöldségek betöltik a tésztát, sózzuk, borsozzuk, majd locsoljuk meg az olajjal. | Tegyük a tálcát az előmelegített sütőbe, és süssük 40 percig. | Ellenőrizzük, és ha puhább zöldségeket szeretnénk, fedjük le alufóliával, és süssük további 15-20 percig. | Vegyük ki a formát a sütőből, és csúsztassuk ki belőle a tortát.

Tegyük az asztalra, így mindenki lefotózhatja remekművünket, majd óvatosan szeleteljük fel egy NAGYON éles késsel.

Ha még több receptre vagy kíváncsi, lapozz bele a BOSH! fiúk szakácskönyvébe:

 

További cikkek

Ming Chew: Szabadulj meg a fájdalomtól örökre javítás

Kedves Olvasók! 

 

Sajnálatos módon néhány hiba került bele Ming Chew Szabadulj meg a fájdalomtól című könyvébe. A javításokat a cikkben megtaláljátok. Sajnáljuk ezt a kellemetlenséget és nagyon jó olvasást, fejlődést kívánunk Mindenkinek! 

Üdvözlettel: Bioenergetic Csapata

Tovább
7 könyv a tavaszi megújuláshoz!

Tavasszal megújul a világ körülöttünk, s ez remek alkalom arra, hogy belül, lélekben is megújuljunk. Új energiákkal vethetjük bele magunkat új dolgokba, tevékenységekbe. Készítettünk Nektek egy kis összeállítást, hogy minden téren el tudjátok indítani a változást, legyen szó párkapcsolatról, mozgásról, vagy diétáról. Itt az ideje, hogy kiszabaduljatok otthonról és a gyönyörű napsütésben belekezdjetek egy új könyv olvasásába.

Tovább
Felhatalmazás és kudarc

Bizonyos élettapasztalat birtokában már minden könyvből önmagunkat olvassuk ki. 

Sok évvel ezelőtt, egy nagy karrierváltás küszöbén egy barátom figyelmembe ajánlott valakit, aki egy neves kommunikációs ügynökség tulajdonosa volt. Éppen az ügynökségek felé tájékozódtam a média világából.

Mivel ekkor még nem rendelkeztem semmilyen gyakorlattal a PR-szakmában, de bő egy évtizedes munkatapasztalattal nem akartam kezdőként indulni még egy új területen sem, így vettem egy nagy levegőt és blöfföltem.

Felhívtam.

 

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem