Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Hogyan fogyjunk 104 kilót fogyókúra nélkül?

2013-03-26

Jon Gabriel tíz évvel ezelőtt még 187 kilót nyomott, ám azóta fordított életén és saját módszerével átvette az uralmat kilói fölött.

Jon Gabriel tíz évvel ezelőtt még 187 kilót nyomott, és túlsúlya az egészségét veszélyeztette. Az összes népszerű fogyókúrás módszert kipróbálta, és már-már kezdte feladni a reményt, amikor meglepő módon egy történelmi esemény hozta meg a fordulatot.

Jon Gabriel a legszörnyűbb terrortámadás napján, 2001. szeptember 11-én fontos üzleti találkozóra indult New Yorkba. Üzlettársa meggyőzte, hogy ne a szokásos géppel menjen, hanem egy olcsóbb járattal, mert így megtakaríthat 150 dollárt. A repülő, amely nélküle szállt fel, a United 93-as volt - ezt a gépet azért nem tudták nekivezetni célpontjuknak a terroristák, mert az utasok megpróbálták legyűrni őket, s végül a járat egy szántóföldön csapódott be. Gabriel égi jelnek vette, hogy túlélte a katasztrófát, és úgy döntött, ezt az ajándékot meg kell hálálnia.

Zsírkapcsoló - üzemen kívül

Elhatározta, mivel a csodadiéták nála nem váltak be, tudományos módon közelíti meg a fogyást. És végül rá is jött valamire, ami gyökeres fordulatot jelentette az életében. Gabriel azt állítja, szervezetünkben létezik egy zsírkapcsoló, amely az evolúció során alakult ki. Szerinte ezt a kapcsolót kell üres üzemmódba állítani ahhoz, hogy fogyni tudjunk, egyébként nincs esély arra, hogy olvadjanak a kilók.

Módszere pont fordítva működik, mint a többi fogyókúra. A hagyományos diéta elején ugyanis általában látványos eredményt lehet elérni, aztán ahogy telik az idő, egyre kisebb a súlycsökkenés. Sokaknak ekkor már elmegy a kedvük az egésztől, és jön a jojóhatás. Gabriel viszont az elején alig tapasztalt eredményt, később azonban egyre gyorsult a fogyás, a végén elérte a heti két-három kiló mínuszt is. Jon Gabriel három év alatt 104 kilót fogyott, és hat éve tartja az elért a súlyt. Bőre nem ereszkedett meg, striák sincsenek, ezért szépészeti műtétekre nem volt szükség.

Együnk nyerset és sprinteljünk

Bár nem ír elő étrendet, Gabriel azt tanácsolja, valahányszor eszünk, mindig legyen a tányéron valami nyers, továbbá táplálékunk tartalmazzon fehérjét és omega-3 zsírsavat. Ezzel stabil marad a vércukorszint, és szervezetünk minden fontos vitaminhoz, ásványi anyaghoz hozzájut. Fontos eleme módszerének a sprinteléssel váltogatott séta. Szerinte tudat alatt ez azokra az időkre emlékezteti testünket, amikor az ősembernek a vadállatok elől kellett menekülnie. Szervezetünk "érti" a figyelmeztetést, és karcsúsodunk.

Ajálott irodalom:

Gabriel-módszer (CD-melléklettel)

Forrás: Stop

További cikkek

A béke mi vagyunk - Christina üzenete

„A béke nem egy hirtelen létrejövő állapot, ami egyszerűen csak bekövetkezik. A béke az egy döntés – minden egyes ember döntése, amely minden országra kiterjed.” - Christina von Dreien

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem