Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Human Regenerator kezelés a Bioenergetic Életmódközpontban!

2023-01-11

A Bioenergetic Életmódközpont 2023.01.16-án nyílik a 1132 Budapest, Csanády u. 23. alatt.
Energetizáld és töltsd fel a szervezetedet a Humán Regenerátor Jet készülékkel, ami egyedülálló terápiás eszköz ezen a téren. A készülék a hideg légköri plazma technológiájával működik. A Human Regenerator Jet sikere a fejlett technológia mellett a német minőségnek, precizitásnak és a tökéletes időzítésnek is köszönhető. mivel az egészség, a wellness és a regeneráció életünk egyik legfontosabb értékévé vált.
Olyan eszköz, amely biztosan, fájdalommentesen, mellékhatások nélkül pótolja a szervezet elvesztett energiáját.

De miért csökken az energiánk?

A káros környezeti tényezők, egészségtelen élelmiszerek, stressz, sugárzások, gyulladások, fertőzések, betegségek által kiváltott oxidatív stressz szabadgyököket termel, amik károsítják a sejteket, a DNS-t. A szabadgyökök instabil vegyületek, mert hiányzik egy elektronjuk, ezért agresszíven kapcsolódnak más sejtekhez vagy a DNS-hez, hogy megszerezzék a hiányzó elektronjaikat. Ez a testünkben állandóan zajló folyamat oxidációhoz, öregedéshez, betegségekhez és életenergiánk csökkenéséhez vezet.

A kezelés folyamán kellemes elektrosztatikus mező veszi körül a pácienst, anionok és elektronok áramolnak a testben és a test körül. Semlegesíti a legtöbb szabad gyököt, melynek eredménye az oxidatív stressz jelentős csökkenése a szervezetben. A HRJ kezelés során nő a sejtek energiaellátottsága, ami támogatja a szervezet regenerációját és ellensúlyozza az öregedési folyamatokat.

A HUMAN REGENARATOR JET FŐBB HATÁSAI

Poszt-Covid

A Human Regenerator beindítja és támogatja a szervezet öngyógyító folyamatait, erősíti az immunrendszert, felgyorsítja a gyógyulást, megakadályozhatja a szövődmények kialakulását.

Mozgásszervi betegségek

A keringés javításával regenerálja a gyulladt ízületi felszíneket és a szinoviális folyadékot. A keringés javításával, erőteljes gyulladáscsökkentő hatásával kezeli a mozgásszervi eredetű betegségeket, enyhíti az azokkal járó fájdalmakat (ízületi kopásos betegségek – artrózis – csontritkulás – oszteoporózis). Hatása gyors, pár kezelés is érezhető változást eredményezhet.

Állóképesség és koncentráció

A test véráramának serkentésével növeli a vér viszkozitását, mely pozitív hatással van a koncentrációra és a teljesítményre. A készülék másodpercek töredéke alatt milliónyi impulzust ad ki, hogy javítsa a test keringését azáltal, hogy kinyitja a kis ereket. A mikrocirkuláció erőteljes javítása komoly alapot nyújt a teljesítmény növeléséhez. Jelentősen növekszik a nyirok áramlása is, ami a vénás keringés javulásával jár. Ez a hatás gyors oxigéncserét biztosít, amely minden élő szervezet alapja. A HRJ optimalizálja a vér viszkozitását, így a vérlemezkék tapadása jelentősen csökken. Növeli a sejtmembrán áteresztőképességét, így az információ gyorsabban továbbítódik az oxigéndús közegben.

Immunrendszer

A HRJ kezelés sejtszinten stimulálja az immunrendszert, ami egészséges, energiában gazdag közérzethez vezethet.

Sérülésekre gyakorolt hatás

Serkenti a kötőszövetek és izmok, a lábak és a csontok regenerálódását, ezáltal lehetőséget nyújt a sportolóknak a mielőbbi visszatérésre. A regenerációs idő lerövidítése napjaink egyik legnagyobb elvárása. Komoly hatással van az életminőség javítására.

Szorongás, stressz, kiégés (burn-out)

Csökkenti a stresszt, a szorongást, a pánikot és a depressziót.

Öregedésgátló hatás (anti-aging)

Az eszköz növeli a szövetek kollagén termelését, erősíti a bőr kötőszöveteinek szerkezetét. A készülék rendszeres használata megakadályozhatja a bőr természetes és fiziológiai vízvesztését, amely az öregedés természetes következménye. Ne feledje, hogy minden nap sok folyadékot kell fogyasztania, ha méregteleníteni akar. Kérjük, a kezelés után is igyon sok folyadékot a kívánt hatás elérése érdekében.

Kiegyensúlyozott, egészséges, mély alvás (Krónikus inszomnia)

Alvás közben egyszerűbbé és mélyebbé teszi a légzést. Mindezek eredménye a pihentető, energiatudatos ébredés, amely után a nap aktívan indulhat. Ez azonban nem meglepő, mivel a jó vérellátás jó alapot nyújt erre. Komoly segítséget nyújthat az allergiában.

Az idegsejtek regenerálódása

Csökkenti a műtét utáni regeneráció idejét, segítheti a sérült idegsejtek regenerálódását. Az idegek gyógyulása általában lassú folyamat. Általában naponta 1 mm regenerálható. A sérült ideg 10 cm-es felújítása körülbelül 100 napot vesz igénybe. A nagyobb idegek regenerálódásához általában több év szükséges. Sérülések vagy műtét után az eszköz jelentősen lerövidítheti a gyógyulás idejét.

A test bioenergetikai folyamatai

Optimalizálja a szervezet anyagcseréjét, pozitív, stimuláló hatása van a sejtosztódásra. Ez nagyon fontos, mert ha a folyamat lassú, a régi elemek bomlása meghosszabbodik, azonban a gyors folyamat nem ad elegendő időt a sejtek progressziójához. A hosszú és sikeres kutatások által kifejlesztett technológia biztosítja az optimalizált hatás elősegítését az anyagcsere kiválasztásában.

- Akut és krónikus fájdalmakat csillapít
- Teljesítményfokozás versenysportolóknak (legal dopping)
- A mentális, kognitív és fizikai teljesítmény javítására is jó


JAVASLATOK, LEHETSÉGES ELLENJAVALLATOK

A Human Regenerator Jet biztosítja az egész test holisztikus kezelését. Mellékhatások vagy egyéb panaszok a mai napig nem ismertek.

A kezelést követően mindenképp ajánlott minimum 0,5 l tiszta víz elfogyasztása!

 Szívritmusszabályzóval, inzulin/fájdalomszivattyúval, elektromos hallókészülékkel vagy más testhez csatlakoztatott elektromos készülékkel rendelkező személyek a Human Regenerator Jet készüléket nem használhatják.

 Várandós kismamák és 10 év alatti gyermekek a Human Regenerator Jet készüléket nem használhatják.


ÁRAK

1 alkalom

           20 000 Ft

 

 

Bérletek

 

10 alkalom

         180 000 Ft

20 alkalom

         320 000 Ft

Az első alkalomra 50% kedvezmény!


Jelentkezés: 06 30 491 3451 / humanregenerator@bioenergetic.hu

További információ a honlapon: https://www.humanregeneratorbudapest.hu/

További cikkek

NYÁRI AERIAL JÓGA TÁBOR A PILISBEN (2023.06.09-11.)
21 nagysikerű jógatáborunk után elhoztuk Neked ezt a különleges hétvégét, ahol most a légjógáé, azaz Aerial jógáé lesz a főszerep.
Tapasztald meg velünk Magyarország szívcsakrájában, a Pilisben a lebegés, jóga, meditáció és relaxáló hangfürdő adta szabadságot!
Tovább
HA BEÜT A VALÓSÁG – MINDEN ÉRZÉS TÉGED SZOLGÁL, DE NEM MINDEGY, HOGYAN KEZELED ŐKET

Sokszor megkérdezik tőlem, mi alapján választok könyvet, miért éppen ebbe vagy abba kezdek bele, miért éppen ezt vagy azt a regényt, verses kötetet emelem le a saját vagy a boltok polcairól. A válaszom mindig csak annyi, hogy egyszerűen érzem, hogy melyik könyv hív, szólít meg engem. Dr. Russ Harris - Ha beüt a valóság című (ön)segítő könyve derült égből villámcsapásként érkezett meg hozzám. Egyik nagy elsajátítani valóm ebben az életben - vagy legalábbis ebben az életszakaszomban -, hogy megtanuljak a jelenben lenni. Nagyon sokszor révedek el a múltban és veszek el a jövőben, miközben - ahogy a könyvben is szerepel - elmegy mellettem az élet. 

Tovább
Technikák és gyakorlatok, hogy szinte mindenre emlékezhess

Ki ne szeretne jobb memóriád? Szinte kizárt, hogy erre a kérdésre bárki nemmel válaszoljon, ezért most jó hírem van: a Bioenergetic Kiadó elhozott egy szuper könyvet Turbózd fel a memóriádat! címmel, amelyben több mint 50 olyan feladatot találunk, ami segít a memóriánkat fejleszteni.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem