Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Human Regenerator kezelés a Bioenergetic Életmódközpontban!

2023-01-11

A Bioenergetic Életmódközpont 2023.01.16-án nyílik a 1132 Budapest, Csanády u. 23. alatt.
Energetizáld és töltsd fel a szervezetedet a Humán Regenerátor Jet készülékkel, ami egyedülálló terápiás eszköz ezen a téren. A készülék a hideg légköri plazma technológiájával működik. A Human Regenerator JET sikere a fejlett technológia mellett a német minőségnek, precizitásnak és a tökéletes időzítésnek is köszönhető. mivel az egészség, a wellness és a regeneráció életünk egyik legfontosabb értékévé vált.
Olyan eszköz, amely biztosan, fájdalommentesen, mellékhatások nélkül pótolja a szervezet elvesztett energiáját.

De miért csökken az energiánk?

A káros környezeti tényezők, egészségtelen élelmiszerek, stressz, sugárzások, gyulladások, fertőzések, betegségek által kiváltott oxidatív stressz szabadgyököket termel, amik károsítják a sejteket, a DNS-t. A szabadgyökök instabil vegyületek, mert hiányzik egy elektronjuk, ezért agresszíven kapcsolódnak más sejtekhez vagy a DNS-hez, hogy megszerezzék a hiányzó elektronjaikat. Ez a testünkben állandóan zajló folyamat oxidációhoz, öregedéshez, betegségekhez és életenergiánk csökkenéséhez vezet.

A kezelés folyamán kellemes elektrosztatikus mező veszi körül a pácienst, anionok és elektronok áramolnak a testben és a test körül. Semlegesíti a legtöbb szabad gyököt, melynek eredménye az oxidatív stressz jelentős csökkenése a szervezetben. A HRJ kezelés során nő a sejtek energiaellátottsága, ami támogatja a szervezet regenerációját és ellensúlyozza az öregedési folyamatokat.

A HUMAN REGENARATOR JET FŐBB HATÁSAI

Poszt-Covid

A Human Regenerator beindítja és támogatja a szervezet öngyógyító folyamatait, erősíti az immunrendszert, felgyorsítja a gyógyulást, megakadályozhatja a szövődmények kialakulását.

Mozgásszervi betegségek

A keringés javításával regenerálja a gyulladt ízületi felszíneket és a szinoviális folyadékot. A keringés javításával, erőteljes gyulladáscsökkentő hatásával kezeli a mozgásszervi eredetű betegségeket, enyhíti az azokkal járó fájdalmakat (ízületi kopásos betegségek – artrózis – csontritkulás – oszteoporózis). Hatása gyors, pár kezelés is érezhető változást eredményezhet.

Állóképesség és koncentráció

A test véráramának serkentésével növeli a vér viszkozitását, mely pozitív hatással van a koncentrációra és a teljesítményre. A készülék másodpercek töredéke alatt milliónyi impulzust ad ki, hogy javítsa a test keringését azáltal, hogy kinyitja a kis ereket. A mikrocirkuláció erőteljes javítása komoly alapot nyújt a teljesítmény növeléséhez. Jelentősen növekszik a nyirok áramlása is, ami a vénás keringés javulásával jár. Ez a hatás gyors oxigéncserét biztosít, amely minden élő szervezet alapja. A HRJ optimalizálja a vér viszkozitását, így a vérlemezkék tapadása jelentősen csökken. Növeli a sejtmembrán áteresztőképességét, így az információ gyorsabban továbbítódik az oxigéndús közegben.

Immunrendszer

A HRJ kezelés sejtszinten stimulálja az immunrendszert, ami egészséges, energiában gazdag közérzethez vezethet.

Sérülésekre gyakorolt hatás

Serkenti a kötőszövetek és izmok, a lábak és a csontok regenerálódását, ezáltal lehetőséget nyújt a sportolóknak a mielőbbi visszatérésre. A regenerációs idő lerövidítése napjaink egyik legnagyobb elvárása. Komoly hatással van az életminőség javítására.

Szorongás, stressz, kiégés (burn-out)

Csökkenti a stresszt, a szorongást, a pánikot és a depressziót.

Öregedésgátló hatás (anti-aging)

Az eszköz növeli a szövetek kollagén termelését, erősíti a bőr kötőszöveteinek szerkezetét. A készülék rendszeres használata megakadályozhatja a bőr természetes és fiziológiai vízvesztését, amely az öregedés természetes következménye. Ne feledje, hogy minden nap sok folyadékot kell fogyasztania, ha méregteleníteni akar. Kérjük, a kezelés után is igyon sok folyadékot a kívánt hatás elérése érdekében.

Kiegyensúlyozott, egészséges, mély alvás (Krónikus inszomnia)

Alvás közben egyszerűbbé és mélyebbé teszi a légzést. Mindezek eredménye a pihentető, energiatudatos ébredés, amely után a nap aktívan indulhat. Ez azonban nem meglepő, mivel a jó vérellátás jó alapot nyújt erre. Komoly segítséget nyújthat az allergiában.

Az idegsejtek regenerálódása

Csökkenti a műtét utáni regeneráció idejét, segítheti a sérült idegsejtek regenerálódását. Az idegek gyógyulása általában lassú folyamat. Általában naponta 1 mm regenerálható. A sérült ideg 10 cm-es felújítása körülbelül 100 napot vesz igénybe. A nagyobb idegek regenerálódásához általában több év szükséges. Sérülések vagy műtét után az eszköz jelentősen lerövidítheti a gyógyulás idejét.

A test bioenergetikai folyamatai

Optimalizálja a szervezet anyagcseréjét, pozitív, stimuláló hatása van a sejtosztódásra. Ez nagyon fontos, mert ha a folyamat lassú, a régi elemek bomlása meghosszabbodik, azonban a gyors folyamat nem ad elegendő időt a sejtek progressziójához. A hosszú és sikeres kutatások által kifejlesztett technológia biztosítja az optimalizált hatás elősegítését az anyagcsere kiválasztásában.

Akut és krónikus fájdalmakat csillapít
Teljesítményfokozás versenysportolóknak (legal dopping)
A mentális, kognitív és fizikai teljesítmény javítására is jó.


JAVASLATOK, LEHETSÉGES ELLENJAVALLATOK

A Human Regenerator Jet biztosítja az egész test holisztikus kezelését. Mellékhatások vagy egyéb panaszok a mai napig nem ismertek.

A kezelést követően mindenképp ajánlott minimum 0,5 l tiszta víz elfogyasztása!

 Szívritmusszabályzóval, inzulin/fájdalomszivattyúval, elektromos hallókészülékkel vagy más testhez csatlakoztatott elektromos készülékkel rendelkező személyek a Human Regenerator Jet készüléket nem használhatják.

 Várandós kismamák és 10 év alatti gyermekek a Human Regenerator Jet készüléket nem használhatják.


Árak:

1 alkalom

           20 000 Ft

 

 

Bérletek

 

10 alkalom

         180 000 Ft

20 alkalom

         320 000 Ft

Az első alkalomra 50% kedvezmény!


Jelentkezés:

Jelentkezni telefonon keresztül van lehetőség: 06 30 491 3451

További cikkek

Ősi történetek Indiából, amelyek az 50 legfontosabb jógapózt inspirálták

Lótuszülés, faállás, kutyapóz. A világon sokaknak ezen szavak hallatán szinte reflexből mozdul a teste és egy pillanat alatt képesek képesek felvenni a megnevezett jógapózt. De vajon azt is tudják, hogy ezen ászanák mögött milyen mitológiai történet rejlik? Ha a te válaszod nem és sikerült felcsigázni, akkor ez a könyv a neked való választás!

Tovább
Téli feltöltődés a Bioenergetic Kiadóval

Az elmúlt hónapokban gyakorolt, közéleti események iránya helyett a saját életemre és jövőmre való fókuszálás stratégiája beválni látszik, sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok, több energiám van olyan dolgokat csinálni, amik előre visznek az életben. Igaz, ennek mellékhatása, hogy mikor saját döntés alapján beleolvasgatva a hírekbe, vagy ilyen-olyan csatornákból mégis beszüremkedik az életembe a külvilág, sokkal drámaibb és megterhelőbb figyelni, hogy mennyire hülye a nagy átlag, és mennyire hülye döntéseket hoznak úgy általában az emberek.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem