Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Játékszabályzat - Bioenergetic extra játék

2022-05-25

Játékszabályzat:
A nyereményjáték szervezője a Bioenergetic Kiadó Kft. mely teljes körűen felelős a játék jogszerű lebonyolításáért.

 1. A nyereményjáték időtartama
  A nyereményjáték 2022. május 18. 12:00-tól 2022. június 01. 12:00-ig tart.
 2. Résztvevők
  A nyereményjátékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező, 16 évét betöltött Internet- felhasználó, cselekvőképes, természetes személy.

  A sorsolásban azon játékosok vesznek részt, akik 2022. május 18. 12:00 és 2022. június 01. 12:00 között a Bioenergetic Google Űrlapján (https://forms.gle/JrsJyUhY9SHapVFB8) válaszol minden feltett kérdésre és megadja azon e-mail címét, amivel regisztrált a Bioenergetic Kiadó honlapján.

Minden játékos csak egy garantált nyereményre jogosult, így azokat, akik azonos e-mail címmel vagy bizonyíthatóan több más, de hozzájuk tartozó e-mail címmel többször is kitöltik a kérdőívet, és minden kitöltésnél más garantált nyereményt választanak, kizárjuk a játékból, vagyis elveszítik a garantált nyeremény és a sorsolásban való részvétel lehetőségét.
Garantált nyeremény csak a Bioenergetic Kiadó Kft. által megadott három e-könyv egyike lehet.
 
A játékban való részvétel a játék jelen játékszabályzatában rögzítettek, illetve az adatkezelési nyilatkozatban (https://bioenergetic.hu/oldal/adatvedelmi-nyilatkozat) leírtak automatikus elfogadását jelenti.

Nyereményjátékban nem vehetnek részt a Bioenergetic Kiadó Kft. valamint további, a nyereményjáték-szervezésében vagy lebonyolításában közreműködő cégek, az említettek munkatársai és azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685.§ (b) bekezdése).

 1. Nyeremények
  A kitöltők – kivéve a 2. pontban említettek – a kitöltésért egy garantált e-book-ot nyernek a kérdőívben leírtak szerint, amit legkésőbb a sorsolás napján jóváírunk a profilukban.

A kitöltők között kisorsolásra kerül három nyertes, akik fejenként egy darab nyomtatott könyvet választhatnak a megadott listából: https://bioenergetic.hu/konyvlista/nyeremenykonyvek

 1. Nyertesek kiválasztása és sorsolása
  A sorsolásra 2022. június 01-én 14 órakor kerül sor elektronikus sorsolóprogram segítségével.
 1. Nyertesek értesítése
  A nyerteseket email-en keresztül értesítjük a sorsolást követően.
 1. Adófizetés és egyéb költségek
  A nyertest a nyereménnyel kapcsolatosan nem terheli személyi jövedelemadó fizetési kötelezettség.
 1. Nyeremények átvétele
  A garantált nyeremény átvétele elektronikus úton történik: a kiválasztott e-könyvet a kitöltő Bioenergetic Kiadó honlapján lévő profiljában írjuk jóvá. A nyomtatott könyves nyereményt futárszolgálat segítségével küldjük ki a nyertesek által megadott szállítási címre.
 1. Adatkezelési tájékoztató

A játékkal kapcsolatosan egyéb kérdésekben a jogi út kizárva. A szervező a fenntartja magának a jogot jelen játékszabályzat módosítására, kiegészítésére vagy a játék megszüntetésére.

Ezt a játékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

 

 

További cikkek

A ThetaHealing elősegíti a gyógyulást

Vianna Stibal alkotta meg a Theta Healing módszert, aminek segítségével agyunk a théta-agyhullámaira hangolódhat, és ezáltal megszabadulhatunk a korlátozó hiedelmeinktől, amelyek révén testi-lelki gyógyulást tapasztalhatunk.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem