Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Kedvenc síparadicsomunk

2022-11-21

 

Az idei év meglepetése a modern, tízszemélyes kabinos felvonó

A Galsterberg síterep kicsi, kellemes és igen sokoldalú, távol a Schladming-Dachstein üdülőrégió nyüzsgésétől. A hangulatos lejtők, az új, tízüléses gondola, a Galstiland és a szánkópálya által nyújtott élmények mellett a túrázás szerelmesei is megtalálják itt a számaításukat.


Fotó: Herbert Raffalt


Az új, ultramodern, tízszemélyes kabinos felvonó
kényelmes kabinokkal, rövid menetidővel és a Schladming-Dachstein régióra nyíló tökéletes kilátással nyűgöz le. Mindössze hat és fél perc alatt szállítja a vendégeket a csúcsállomásra, ahol már csatolhatnak is.

A Galstiland sípályáin olyan attrakciók várják a kicsiket, mint a vaddisznóvadászat a Kis-Gallia parkban, a 85 méter hosszú varázsszőnyeg és a fából készült zenés csúszdapálya.

Különleges fénypontot jelentenek a mókás futamok – a vicces figurák mellett a gyerekek fürge ugrásokkal kelhetnek át a hófödte akadályokon.Fotó: Josh Absenger

Kicsik vagy nagyok, nappal vagy éjszaka – az öt kilométer hosszú természetes szánkópályán a hegyről a völgybe kanyarogva igazi adrenalinlöketet élhetnek át a kalandvágyó vállalkozók. Az est beálltával a szánkópálya színes világítással varázsolja el az idelátogatókat.

A sokoldalú Galsterbergen a túrasízőket is szívesen látják. A két feljutási lehetőség közvetlenül a völgyállomásról indul, és az erdőn vagy a pályán keresztül, kijelölt ösvényeken vezet a Vorderkar ülőlift közel 2000 méter tengerszint feletti magasságban fekvő hegyi állomásához.

TIPP: A túrázás szerelmesei a Galsterberg mesés túraútvonalán gyönyörködhetnek a téli tájban.


Fotó: Josh Absenger


Ki ne ismerné azt a felemelő érzést, amikor a síszezon első napján kiszállunk a felvonóból, és léceinket egy kattintással felcsatolva az első kanyarok lendületével csodás íveket húzunk a tökéletesen lesimított pályán! Nem más ez, mint a „síelés szimfóniája” – a legszebb dallam a Planai és a Hochwurzen síelőinek fülében. A legmodernebb liftek és a különböző nehézségű, széles pályák csodás sívakációt garantálnak a Planai lejtőin. 

A Schladming-Dachstein üdülőrégióra nyíló lélegzetelállító kilátás mellett a téli sportok szerelmesei helyi finomságokat fogyaszthatnak a Planai ínyenceinek rusztikus hüttéiben.

A Hopsi Winterkinderland barátságos lejtői az ifabb vendégek vágyait váltják valóra: síléceiken a Möhrchenweg mentén vagy egyenesen a Croco Trophyhoz csusszanhatnak.

 

Fotó: Christoph Huber

A gyors tempójú síelők meredek kanyarokkal, hófödte buckákon vágnak át a funslope és a fun cross pályára. A Planai zenés pályája kellemes dallamokkal teszi még hangulatosabbá a síelést.

A Hochwurzen igazi mesterművel várja a síelőket és a snowboardozókat – mégpedig éjjel-nappal!

A hét kilométer hosszú, kivilágított szánkópálya kicsiknek és nagyoknak egyaránt felejt- hetetlen élményt nyújt.

TIPP: Már most gondoskodjon kedvezményes síbérletéről! Online elővásárlás esetén a síelés szerelmesei en- gedményes áron (Online Frühbucher-Bonus) vásárolhatják meg jegyeiket.

További információ: www.planai.at

További cikkek

Technikák és gyakorlatok, hogy szinte mindenre emlékezhess

Ki ne szeretne jobb memóriád? Szinte kizárt, hogy erre a kérdésre bárki nemmel válaszoljon, ezért most jó hírem van: a Bioenergetic Kiadó elhozott egy szuper könyvet Turbózd fel a memóriádat! címmel, amelyben több mint 50 olyan feladatot találunk, ami segít a memóriánkat fejleszteni.

Tovább
Amikor a hernyó úgy gondolta, számára vége a világnak, pillangóvá változott

Elveszítettem a férfit, akibe szerelmes voltam. Életem legszebb és legviharosabb időszakát töltöttem vele.  Nem tudom pontosan, hogy hol és mi siklott félre kettőnk között. 

Szerelmünk elvesztése akkora fájdalommal jár, hogy megkérdőjelezzük az életet és nehezen találunk okot még arra is, hogy kikászálódjunk az ágyból. Mégis muszáj erőt vennünk magunkon, meg kell tennünk az első lépést, hogy visszataláljunk az életbe. De mégis hogyan? Erre a kérdésre ad választ és segítséget Amy Chan könyve, a Gyorstalpaló szakítás után, mely a nemrégiben jelent meg a Bioenergetic Kiadó gondozásában.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem