Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Kedvenc síparadicsomunk

2022-11-21

 

Az idei év meglepetése a modern, tízszemélyes kabinos felvonó

A Galsterberg síterep kicsi, kellemes és igen sokoldalú, távol a Schladming-Dachstein üdülőrégió nyüzsgésétől. A hangulatos lejtők, az új, tízüléses gondola, a Galstiland és a szánkópálya által nyújtott élmények mellett a túrázás szerelmesei is megtalálják itt a számaításukat.


Fotó: Herbert Raffalt


Az új, ultramodern, tízszemélyes kabinos felvonó
kényelmes kabinokkal, rövid menetidővel és a Schladming-Dachstein régióra nyíló tökéletes kilátással nyűgöz le. Mindössze hat és fél perc alatt szállítja a vendégeket a csúcsállomásra, ahol már csatolhatnak is.

A Galstiland sípályáin olyan attrakciók várják a kicsiket, mint a vaddisznóvadászat a Kis-Gallia parkban, a 85 méter hosszú varázsszőnyeg és a fából készült zenés csúszdapálya.

Különleges fénypontot jelentenek a mókás futamok – a vicces figurák mellett a gyerekek fürge ugrásokkal kelhetnek át a hófödte akadályokon.Fotó: Josh Absenger

Kicsik vagy nagyok, nappal vagy éjszaka – az öt kilométer hosszú természetes szánkópályán a hegyről a völgybe kanyarogva igazi adrenalinlöketet élhetnek át a kalandvágyó vállalkozók. Az est beálltával a szánkópálya színes világítással varázsolja el az idelátogatókat.

A sokoldalú Galsterbergen a túrasízőket is szívesen látják. A két feljutási lehetőség közvetlenül a völgyállomásról indul, és az erdőn vagy a pályán keresztül, kijelölt ösvényeken vezet a Vorderkar ülőlift közel 2000 méter tengerszint feletti magasságban fekvő hegyi állomásához.

TIPP: A túrázás szerelmesei a Galsterberg mesés túraútvonalán gyönyörködhetnek a téli tájban.


Fotó: Josh Absenger


Ki ne ismerné azt a felemelő érzést, amikor a síszezon első napján kiszállunk a felvonóból, és léceinket egy kattintással felcsatolva az első kanyarok lendületével csodás íveket húzunk a tökéletesen lesimított pályán! Nem más ez, mint a „síelés szimfóniája” – a legszebb dallam a Planai és a Hochwurzen síelőinek fülében. A legmodernebb liftek és a különböző nehézségű, széles pályák csodás sívakációt garantálnak a Planai lejtőin. 

A Schladming-Dachstein üdülőrégióra nyíló lélegzetelállító kilátás mellett a téli sportok szerelmesei helyi finomságokat fogyaszthatnak a Planai ínyenceinek rusztikus hüttéiben.

A Hopsi Winterkinderland barátságos lejtői az ifabb vendégek vágyait váltják valóra: síléceiken a Möhrchenweg mentén vagy egyenesen a Croco Trophyhoz csusszanhatnak.

 

Fotó: Christoph Huber

A gyors tempójú síelők meredek kanyarokkal, hófödte buckákon vágnak át a funslope és a fun cross pályára. A Planai zenés pályája kellemes dallamokkal teszi még hangulatosabbá a síelést.

A Hochwurzen igazi mesterművel várja a síelőket és a snowboardozókat – mégpedig éjjel-nappal!

A hét kilométer hosszú, kivilágított szánkópálya kicsiknek és nagyoknak egyaránt felejt- hetetlen élményt nyújt.

TIPP: Már most gondoskodjon kedvezményes síbérletéről! Online elővásárlás esetén a síelés szerelmesei en- gedményes áron (Online Frühbucher-Bonus) vásárolhatják meg jegyeiket.

További információ: www.planai.at

További cikkek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem