Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Kedvenc síparadicsomunk

2022-11-21

 

Az idei év meglepetése a modern, tízszemélyes kabinos felvonó

A Galsterberg síterep kicsi, kellemes és igen sokoldalú, távol a Schladming-Dachstein üdülőrégió nyüzsgésétől. A hangulatos lejtők, az új, tízüléses gondola, a Galstiland és a szánkópálya által nyújtott élmények mellett a túrázás szerelmesei is megtalálják itt a számaításukat.


Fotó: Herbert Raffalt


Az új, ultramodern, tízszemélyes kabinos felvonó
kényelmes kabinokkal, rövid menetidővel és a Schladming-Dachstein régióra nyíló tökéletes kilátással nyűgöz le. Mindössze hat és fél perc alatt szállítja a vendégeket a csúcsállomásra, ahol már csatolhatnak is.

A Galstiland sípályáin olyan attrakciók várják a kicsiket, mint a vaddisznóvadászat a Kis-Gallia parkban, a 85 méter hosszú varázsszőnyeg és a fából készült zenés csúszdapálya.

Különleges fénypontot jelentenek a mókás futamok – a vicces figurák mellett a gyerekek fürge ugrásokkal kelhetnek át a hófödte akadályokon.Fotó: Josh Absenger

Kicsik vagy nagyok, nappal vagy éjszaka – az öt kilométer hosszú természetes szánkópályán a hegyről a völgybe kanyarogva igazi adrenalinlöketet élhetnek át a kalandvágyó vállalkozók. Az est beálltával a szánkópálya színes világítással varázsolja el az idelátogatókat.

A sokoldalú Galsterbergen a túrasízőket is szívesen látják. A két feljutási lehetőség közvetlenül a völgyállomásról indul, és az erdőn vagy a pályán keresztül, kijelölt ösvényeken vezet a Vorderkar ülőlift közel 2000 méter tengerszint feletti magasságban fekvő hegyi állomásához.

TIPP: A túrázás szerelmesei a Galsterberg mesés túraútvonalán gyönyörködhetnek a téli tájban.


Fotó: Josh Absenger


Ki ne ismerné azt a felemelő érzést, amikor a síszezon első napján kiszállunk a felvonóból, és léceinket egy kattintással felcsatolva az első kanyarok lendületével csodás íveket húzunk a tökéletesen lesimított pályán! Nem más ez, mint a „síelés szimfóniája” – a legszebb dallam a Planai és a Hochwurzen síelőinek fülében. A legmodernebb liftek és a különböző nehézségű, széles pályák csodás sívakációt garantálnak a Planai lejtőin. 

A Schladming-Dachstein üdülőrégióra nyíló lélegzetelállító kilátás mellett a téli sportok szerelmesei helyi finomságokat fogyaszthatnak a Planai ínyenceinek rusztikus hüttéiben.

A Hopsi Winterkinderland barátságos lejtői az ifabb vendégek vágyait váltják valóra: síléceiken a Möhrchenweg mentén vagy egyenesen a Croco Trophyhoz csusszanhatnak.

 

Fotó: Christoph Huber

A gyors tempójú síelők meredek kanyarokkal, hófödte buckákon vágnak át a funslope és a fun cross pályára. A Planai zenés pályája kellemes dallamokkal teszi még hangulatosabbá a síelést.

A Hochwurzen igazi mesterművel várja a síelőket és a snowboardozókat – mégpedig éjjel-nappal!

A hét kilométer hosszú, kivilágított szánkópálya kicsiknek és nagyoknak egyaránt felejt- hetetlen élményt nyújt.

TIPP: Már most gondoskodjon kedvezményes síbérletéről! Online elővásárlás esetén a síelés szerelmesei en- gedményes áron (Online Frühbucher-Bonus) vásárolhatják meg jegyeiket.

További információ: www.planai.at

További cikkek

Human Regenerator kezelés a Bioenergetic Életmódközpontban!

A Bioenergetic Életmódközpont 2023.01.16-án nyílik a 1132 Budapest, Csanády u. 23. alatt.
Energetizáld és töltsd fel a szervezetedet a Humán Regenerátor Jet készülékkel, ami egyedülálló terápiás eszköz ezen a téren. A készülék a hideg légköri plazma technológiájával működik. A Human Regenerator JET sikere a fejlett technológia mellett a német minőségnek, precizitásnak és a tökéletes időzítésnek is köszönhető. mivel az egészség, a wellness és a regeneráció életünk egyik legfontosabb értékévé vált.
Olyan eszköz, amely biztosan, fájdalommentesen, mellékhatások nélkül pótolja a szervezet elvesztett energiáját.

Tovább
Ősi történetek Indiából, amelyek az 50 legfontosabb jógapózt inspirálták

Lótuszülés, faállás, kutyapóz. A világon sokaknak ezen szavak hallatán szinte reflexből mozdul a teste és egy pillanat alatt képesek képesek felvenni a megnevezett jógapózt. De vajon azt is tudják, hogy ezen ászanák mögött milyen mitológiai történet rejlik? Ha a te válaszod nem és sikerült felcsigázni, akkor ez a könyv a neked való választás!

Tovább
Téli feltöltődés a Bioenergetic Kiadóval

Az elmúlt hónapokban gyakorolt, közéleti események iránya helyett a saját életemre és jövőmre való fókuszálás stratégiája beválni látszik, sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok, több energiám van olyan dolgokat csinálni, amik előre visznek az életben. Igaz, ennek mellékhatása, hogy mikor saját döntés alapján beleolvasgatva a hírekbe, vagy ilyen-olyan csatornákból mégis beszüremkedik az életembe a külvilág, sokkal drámaibb és megterhelőbb figyelni, hogy mennyire hülye a nagy átlag, és mennyire hülye döntéseket hoznak úgy általában az emberek.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem