Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Képzelj el egy világot magadnak!

2013-01-21

Képzeld el és érezd, hogy amire vágysz, az máris a tiéd, minden porcikáddal éld át a szeretet a képzeletedben megjelent kép iránt.

Beteljesült kívánságok

Képzelj el egy világot magadnak! És most képzeld el, hogy mindez valóra is válhat! Teremtő erő áll a rendelkezésedre, csak meg kell tanulnod használni ahhoz, hogy minden kívánságod valóra váljon. Ez egyszerűbb, mint gondolnánk.

Életünk legnagyobb ajándéka a képzeletünk. Mindannyian képesek vagyunk elsajátítani a teremtés művészetét, melynek segítségével minden kívánságunkat valóra válthatjuk. A világ egyik legnagyobb spirituális tanítója dr. Wayne W. Dyer tanítása alapján átalakíthatjuk az önmagunkról alkotott, sokszor gátló elképzeléseinket, és beteljesíthetjük spirituális küldetésünket annak érdekében, hogy nap mint nap mi magunk is megéljük a teremtés csodáját.

Megdöbbentő lehet a felismerés: bizony épp a saját magunkról elhitt kép és képzeletünk korlátai jelentik a legfőbb akadályt. Álljunk meg egy pillanatra és nézzünk önmagunkba. Milyen vagyok én, ki vagyok én? Mit gondolok magamról? Egy nap hányszor minősítem magamat elítélő módon és repülök képzeletben a jövőbe, elmenekülve a jelen boldogtalan pillanatai elől? A jövőről való álmodozás és a „majd akkor boldog leszek, ha…” kezdetű mondatok helyett itt és most fogadjuk be képzeletünkbe azt, amit mindennél jobban szeretnénk. Hogyan tegyük ezt, mi a módja, hogy mozgásba hozzuk képzeletünk teremtő erejét?

Képzeld el és érezd, hogy amire vágysz, az máris a tiéd, minden porcikáddal éld át a szeretet a képzeletedben megjelent kép iránt. Használd ehhez a „Vagyok, Aki Vagyok!” kijelentést, mellyel hatalmas erőket szabadítasz fel magadban. Gondolj a három szóra: Vagyok, Aki Vagyok. Gondold végig, mi az, amit teremteni szeretnél, aztán vegyél egy papírlapot, és írd le pontosan, mit jelent ez a számodra! Bármi is a kívánságod, írd le, és gondolatban ezt kapcsold a Vagyok igéhez.

Csak hogy néhány példát említsek, ez lehet a tökéletes egészség, a bőség, egy adott állás, a boldog és szerető párkapcsolat vagy bármi más. Írd le részletesen! Például: A tökéletes egészség vagyok. A bőség vagyok. Az állás vagyok, amit keresek. Gyorsan hozzászoksz majd, hogy a képzeleted a vezetőd, s hogy amire vágysz, immár a valóságod. Az jövőre vonatkozó álmod a képzeletben innentől máris létező tény. A Vagyok a legfelsőbb önmagaddal azonos. Ne azt mondd, hogy leszek, vagy szeretnék lenni! Úgy tekints a nem létezőre, mintha máris létezne! Belső mantraként mondd el újra és újra: ez, vagy az vagyok. Ez képviseli mindazt, amit szeretnél az életedbe vonzani, a legnagyobb kívánságaidat, amelyek immár illeszkednek a létezésed Forrásához.

Dyer tanítása szerint, a képzeletünk határtalan teremtő erővel rendelkezik, már most benned van az a láthatatlan, felsőbb éned, amely elvezet a teremtés művészetének magasiskolájáig. A semmiből megteremteni magunknak a csodát, ezt kapjuk kézhez. Képzelőerőd szándékos és tudatos irányításával te is képes vagy elérni a teremtés mesterfokára.

További cikkek

NYÁRI AERIAL JÓGA TÁBOR A PILISBEN (2023.06.09-11.)
21 nagysikerű jógatáborunk után elhoztuk Neked ezt a különleges hétvégét, ahol most a légjógáé, azaz Aerial jógáé lesz a főszerep.
Tapasztald meg velünk Magyarország szívcsakrájában, a Pilisben a lebegés, jóga, meditáció és relaxáló hangfürdő adta szabadságot!
Tovább
HA BEÜT A VALÓSÁG – MINDEN ÉRZÉS TÉGED SZOLGÁL, DE NEM MINDEGY, HOGYAN KEZELED ŐKET

Sokszor megkérdezik tőlem, mi alapján választok könyvet, miért éppen ebbe vagy abba kezdek bele, miért éppen ezt vagy azt a regényt, verses kötetet emelem le a saját vagy a boltok polcairól. A válaszom mindig csak annyi, hogy egyszerűen érzem, hogy melyik könyv hív, szólít meg engem. Dr. Russ Harris - Ha beüt a valóság című (ön)segítő könyve derült égből villámcsapásként érkezett meg hozzám. Egyik nagy elsajátítani valóm ebben az életben - vagy legalábbis ebben az életszakaszomban -, hogy megtanuljak a jelenben lenni. Nagyon sokszor révedek el a múltban és veszek el a jövőben, miközben - ahogy a könyvben is szerepel - elmegy mellettem az élet. 

Tovább
Technikák és gyakorlatok, hogy szinte mindenre emlékezhess

Ki ne szeretne jobb memóriád? Szinte kizárt, hogy erre a kérdésre bárki nemmel válaszoljon, ezért most jó hírem van: a Bioenergetic Kiadó elhozott egy szuper könyvet Turbózd fel a memóriádat! címmel, amelyben több mint 50 olyan feladatot találunk, ami segít a memóriánkat fejleszteni.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem