Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Kvantumgyógyításra mindenki képes – Te is!

2022-02-08

Ez a címe annak a könyvnek, amely egy különleges, gyógyításra alkalmas módszert mutat be érthetően: ez a kvantumgyógyítás. Ahhoz, hogy megértsd, tudnod kell mi az a kvantumenergia, hogyan működik és te magad miként tudod használni! Jóformán egyetlen kis könyvben egy komplett tanfolyam anyaga található meg.

Kvantumgyógyításra mindenki képes – Te is!

Mi az a kvantumenergia?

A fizika állása szerint a tömeg, az anyag és az energia alapegysége a kvantum, ami az atomnál 100 milliószor kisebb. A részecske és az energia között pedig nincs lényegi különbség, vagyis a kvantum láthatatlan rezgésből áll. Rezgése pedig mindennek van. A világegyetemben elektromágneses rezgésekből állnak a hegyek, a völgyek, az emberek, az állatok, a használati tárgyak, minden.

Amennyiben rezgésünk harmonikus: egészségesek, boldogok, sikeresek és elégedettek vagyunk. Hogyha ez a harmónia külső vagy belső hatás miatt felborul, megtörik, az testi és lelki betegségeket, illetve különféle elakadásokat okozhat.

A kvantumgyógyítás segítségével helyreállíthatóak a harmonikus rezgések. A test tudja, miként gyógyítsa magát, nekünk azt kell megtanulni, hogyan irányítsuk a bennünk lévő öngyógyító energiát.

Sokaknak újdonságként hat a kvantumgyógyítás, pedig valójában már régi módszer, csupán az utóbbi időben vált népszerűvé. A hawaii hunában gyökerezik a kvantumgyógyítás. A kahunák (sámánok – „kahi”), „mágikus érintés” néven ismerték és gyakorolták. A kezükkel összekötöttek két pontot: a beteg és egy egészséges területet. Erről bővebben a könyvben olvashatsz!

Kvantumgyógyításra mindenki képes – Te is!

A Bioenergetic kiadó jóvoltából megjelent, Kvantumgyógyításra mindenki képes – Te is! könyv rövid, tömör, hihetetlenül érthető és szórakoztató. Az elején érthetően elmagyarázza, mi az a kvantumgyógyítás, majd részekre szedve bemutatja, hogy életünk mely területén, miként tudjuk alkalmazni.

Ugyanis ez a legjobb: nemcsak gyógyításra használhatjuk, hanem számos egyéb probléma esetén, mivel a kvantumenergia életünk minden területén hat és működik. Kezelhetjük vele a félelmeinket, a gyerekkori sérüléseinket, az anyagi és kapcsolati problémáinkat egyaránt. Egyetlen módszer, ami kezünkbe adja a kulcsot az egészséghez, a bőséghez, a boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolathoz, illetve élethez.

Az külön öröm a könyvben, hogy tele van gyakorlati útmutatókkal. Több meditációs illetve gyógyítási módszer található benne, ami által könnyen elsajátítható a kvantumgyógyítás, méghozzá tényleg bárki számára.

Közben pedig a szerző, Siranus Sven von Staden, a quantum energy módszer megalkotója gyakran megosztja a sajátja és páciense tapasztalatait, beszámolóit, ami segíti a megértést és a gyakorlást.

Forrás: https://arkadia.hu/kvantumgyogyitasra-mindenki-kepes-te-is/

 

Olvass bele a könyvbe:

Siranus Sven von Staden - Kvantumgyógyításra mindenki képes – Te is!

További cikkek

Őszinte párkapcsolatokban – és nem csak egyben

A megcsalások, válások, szakítások, párkapcsolati szenvedés világából igenis van kiút. Nem egyszerű, és nem is való mindenkinek, de létezik. Elhoztuk a könyvet, ami elmagyarázza! – A „Nyitott szívvel több kapcsolatban – Etikus poliamoria elméletben és gyakorlatban” című könyv magyar megjelenéséről Karolát, a SzabadNem egyik ügyeletes poliamor aktivistáját kérdezi Luca, a másik ügyeletes. Figyelem, a cikk nyomokban szexualitást tartalmazhat!

Tovább
Az agykutató agyvérzése, és amit kezdett vele

Az agyvérzést kapott agykutató, aki saját módszere alapján kijött abból a biomasszából, amibe a sztrókja zárta. Hogyan? És milyen tanulságokkal szolgálhat ez az akár egészséges embereknek is?
Ezekre a kérdésekre nyújt választ a kötet.

 

Tovább
JÁTÉK, AMIN MINDENKI NYER!
Iratkozz fel hírlevelünkre 2022. augusztus 31-ig, így nem csak időben értesülhetsz legújabb kiadványainkról és akcióinkról, de most értékes nyereményre is szeret tehetsz!
Tovább
Ősi tudás és kreativitás

Két könyvet ajánlok figyelmetekbe a Bioenergetic kiadótól. Jo Bowlby Az élet kézikönyve című munkájában ősi tanításokat oszt meg az olvasókkal, míg Tina Seeling A kreativitás iskolája című könyvében arról értekezik hogyan juthat bárki kiváló ötletekhez, és hogyan valósíthatja meg azokat. Mind a két munka rengeteg érdekességet tartalmaz, olyan bölcsességeket amelyeket bárki képes lehet hasznosítani mindennapjaiban.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem