Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Lénárt Gitta nyers étel hétvégéje

2013-04-22

Lénárt Gitta nyers ételes hétvégi programja Piliscsabán, a Cosmos Panzióban, vadregényes és egészséges környezetben.

2013 Április 26. péntek estétől 28. vasárnap ebédig vár mindenkit szeretettel az élő ételek első számú magyarországi szakértője, Lénárt Gitta!

A hétvégén mindent megtudhattok a nyers ételek elkészítéséről és az életmódról, amellyel az életminőség jelentős javulása, gyógyulás és karcsúsodás várható. Lénárt Gitta nyers ételes hétvégi programján Piliscsabán, a Cosmos Ökopanzióban, vadregényes és egészséges környezetben vehettek részt.

Időpont: 2013.04.26-28.

Részvételi összeg: 25 000 Ft/fő, amely magában foglalja a szállást, és a teljes ellátást (napi 3xi étkezés).

Jelentkezés: Szeretettel várjuk a jelentkezéseket a 394 2682 vagy a 06/30-6512341 telefonszámon.

További cikkek

Elképesztően finom, elképesztően vegán!

Imádsz főzni? A vegán ételek szerelmese vagy? Szeretnél növényi alapanyagokból csodás ételeket készíteni? Akkor a legjobb helyen jársz, ugyanis a BOSH! fiúk minden kétséget kizáróan Téged is levesznek a lábadról!

Tovább
Ming Chew: Szabadulj meg a fájdalomtól örökre javítás

Kedves Olvasók! 

 

Sajnálatos módon néhány hiba került bele Ming Chew Szabadulj meg a fájdalomtól című könyvébe. A javításokat a cikkben megtaláljátok. Sajnáljuk ezt a kellemetlenséget és nagyon jó olvasást, fejlődést kívánunk Mindenkinek! 

Üdvözlettel: Bioenergetic Csapata

Tovább
7 könyv a tavaszi megújuláshoz!

Tavasszal megújul a világ körülöttünk, s ez remek alkalom arra, hogy belül, lélekben is megújuljunk. Új energiákkal vethetjük bele magunkat új dolgokba, tevékenységekbe. Készítettünk Nektek egy kis összeállítást, hogy minden téren el tudjátok indítani a változást, legyen szó párkapcsolatról, mozgásról, vagy diétáról. Itt az ideje, hogy kiszabaduljatok otthonról és a gyönyörű napsütésben belekezdjetek egy új könyv olvasásába.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem