Nincs engedélyezve a javascript.

Érzéki tantra masszázs, lingam masszázs

Azt hiszed, már mindent tudsz a szexről? Tapasztalataid szerint már nem tud neked senki semmi újat mutatni, mondani? Ha a válasz igen, akkor szerintünk még nem élted át a lingam masszázs örömét.

A tantra masszázst sokan távolinak és misztikusnak gondolják, cseppet sem sejtve, hogy mit tartogat számunkra. Ez a világ olyan örömöket rejt, amelyek meghittebbé teszik a párkapcsolatokat, oldják a belső feszültséget. A masszázs során különös hangsúlyt fektetnek a lingam és a jóni tiszteletére, a lélek simogatására a testen keresztül.

Az eddigi szexuális ismereteinken jócskán túlmutató tantrikus gyönyör tudománya nem olyan titokzatos, mint hinnénk. Távolinak és misztikusnak érezzük a tantra világát, pedig olyan örömöket rejt számunkra, ami a szürke mindennapjainkba színt visz, oldja a belső feszültségünket és meghittebbé teszi párkapcsolatunkat, mint azt valaha is sejtettük volna.

Mitől különleges a tantra masszázs?

Mitől különleges a tantra masszázs?

 

A tantra masszázs egy olyan léleksimogatás, ahol lehetőségünk van teljes egészében átadni magunkat abefogadásnak. A masszázs része a test felkészítése, a férfi lingam vagy a női jóni masszázs esetében is. Az érzéki tantra érintések által segít tisztelni magunkat, elfogadni testünket, levetkőzni gátlásainkat és szégyenérzetünket.

A masszázs különlegessége abban rejlik, hogy a tantra felébreszti a szexuális energiákat, megtanítja tisztelni és szeretni a női és a férfi testet. A masszázst zenével, illattal és hangulatos fényekkel tehetjük még különlegesebbé, varázslatosabbá. A folyamat során nem a testi vágyak kielégítése, hanem a test felfedezése a cél.

Nem kell hosszas tanulmányokat folytatnunk ahhoz, hogy a legbensőségesebb élményekben részesítsük egymást. A férfiak számára manapság talán még nagyobb ajándék a lingam masszázs nyújtotta meghittség, mint az idők során eddig bármikor. Mikor eszköznek érzik magukat legtöbbször csak, nem pedig társnak, egy erotikus tantrikus masszázs az egyik legjobb módja annak, hogy tisztelegjünk férfi mivoltuk előtt.

Kinek és mikor ajánljuk a tantra masszázst?

 

A tantra masszázs célja, hogy a párkapcsolatban élők felfedezzék önmaguk és egymás testét. A férfiaknak talán még nagyobb szükségük van a lingam masszázs által nyújtott érzékiségre, hiszen előfordul, hogy csak a nőiesség dicséretére fektetünk hangsúlyt a mindennapokban.

A lingam jelentése magába foglalja a férfi nemi szerveket anatómiai, energetikai és spirituális értelemben egyaránt. A tantra masszázs segítségével a nő biztosíthatja a férfit arról, hogy ő az egyetlen számára. Ehhez szükség van a férfiak szexuális tudatosságára is, amelynek első lépésre, hogy elfogadják önmagukat.

A masszázs során szerzett tapasztalatok felhasználhatók szeretkezés közben is, még érzékibbé, játékosabbá varázsolva azt. A lingam masszázs tekintetében nincs jelentősége annak, hogy a férfi fiatal vagy idős, potens vagy impotens, szexuálisan tapasztalt vagy tapasztalatlan. A masszázs egyetlen feltétele, hogy készen álljon belépni erre az ismeretlen területre.

masszazs-1.jpg

Mert nem csak a nőiség dicsérete a fontos egy párkapcsolatban, hanem az is, hogy a férfi mellettünk igazi férfinek érezhesse magát. A lingam masszázs segítségével biztosíthatod a társadat arról, hogy számodra ő az egyetlen, aki létezik és akit szeretettel veszel körül. Ritka alkalmat adsz neki ezzel arra, hogy ne kelljen bizonygatnia rátermettségét, bátorságát, nem kell elejtenie egy mamutot sem kivételesen. Csupán átadni magát a te gyengéd érintéseidnek és hagyni, hogy magával ragadják a szexuális energiák.

A jóni- és lingam-masszázs csodálatos lehetőséget kínál a pároknak arra, hogy előítéletek és elvárások nélkül újra felfedezzék önmagukat és egymást. Az eközben szerzett tapasztalatokat és felismeréseket ezután játékosan fel lehet használni szeretkezés közben is. A párok nagyon sokat megtanulnak önmagukról is, miután mindketten lehetőséget kapnak, hogy a másik igényeitől és elvárásaitól függetlenül fedezzék fel és ismerjék meg önmagukat.

A lingam szó történelmileg magában foglalja a tiszteletet, a megbecsülést, az értékelést és a szeretetteljes odafordulást, tehát ezt a szót használva könnyebb lesz magunkban is felfedezni ezt a tiszteletet. Más energiákat ébresztünk, és más tudatállapotot hívunk elő vele.

A lingam-masszázs szent és gyógyító folyamat, még akkor is, ha természetesen a szexualitás területéhez tartozik. Megnyilvánul benne a lingam szeretete és tisztelete, még ha ez eleinte szokatlannak és idegennek tűnik is. Gyengédséggel és szeretetteljes elfogadással nagyon sokféle módon érintjük meg és tiszteljük a lingamot. A férfi ennek során gyakran újra felfedezi a férfiasságát.

A férfi szexualitás erejének felfedezése és elfogadása független a potenciától és az erekciótól. Nincs jelentősége, hogy a lingam-masszázs fogadója fiatal vagy idős, potens vagy impotens, szexuálisan tapasztalt vagy tapasztalatlan. Csak az számít, hogy készen álljon belépni a szexualitásnak erre az ismeretlen területére, és tudatosan érezzen. A szexuális tudatosság első lépése önmagunk elfogadása, tehát a hajlandóság, hogy olyannak fogadjuk el magunkat, amilyenek vagyunk. A szó legszorosabb értelmében felfedező utazás, amelynek során félretolhatjuk az általánosan elfogadott elképzeléseket és az eddig szerzett tapasztalatokat, mert teljesen új módon élhetjük meg önmagunkat.

Könyvek a tantra masszázsról

A témakörben számos szerzőnek született kiemelkedő műve. Az egyik ilyen Nicole Bailey Tantrikus Szuperszex című könyve. A szerző bemutat 52 olyan pozitúrát, amelyek mindegyikében olyan különlegességek található, amelyek segítenek a partnerrel eggyé olvadva magasabb szintre emelni a szexuális együttlétet.  A Tantrikus Szuperszex bensőséges masszázstechnikákat, erotikus légzési módszereket, meditációkat és ősi tantrikus rituálékat mutat be. 

Lingam masszázs című könyv szerzőpárosa Michaela Riedler és Jürgen Becker, akik gyakorlati kézikönyvüket azoknak a férfiaknak és nőknek ajánlják, akik meg akarják tanulni ezt a masszázstechnikát. A lingam masszázs célja, hogy egy teljesen új módon éljük meg a szexualitást. A könyv első részében olvashatunk a férfi szexualitásról, majd elsajátíthatjuk lépésről lépésre a lingam masszázs technikáját.

tantrikus_szex-2.jpg

Nicole Bailey: Tantrikus szuperszex

Megélted már partnereddel eggyé olvadva a simogatásból, ringatásból, cirógatásból és meditatív légzésből eredő erőteljes extázist? Ismered a titkát, miképp irányíthatod szexuális energiáidat és élvezheted partnereddel nem csak a testi, de az elmélyült lelki kapcsolatot is?

A kötetben bemutatott 52 pozitúra mindegyikében találhatók olyan különlegességek, amelyek segítségével magasabb szintre emelheted erotikus tapasztalataidat. Mindezek révén a szeretkezés fokozatosan új dimenziókat ölt, és gyönyörűséges felfedező utazássá válik, egész tested pedig egyetlen bizsergő erogén zónává alakul át.

Tekints be a tantrikus szex bölcsességébe, a bensőséges masszázstechnikák, erotikus légzési módszerek, meditációk és ősi tantrikus rituálék segítségével! A Tantrikus Szuperszex a szexuális érzékelés határait nem csupán testedben, hanem elmédben és szellemedben is kitágítja.

A könyvhöz tartozó letölthető videó művészi kivitelben mutatja be a Káma-szútra ismert pozícióit.

 

lingam.jpg

 Michaela Riedler-Jürgen Becker: Lingam masszázs

A lingam szanszkrit szó, amely magában foglalja a férfi nemi szerveket – nemcsak anatómiai, hanem energetikai és spirituális értelemben is. A lingam-masszázs tantrikus és taoista tanokon, valamint a modern szexuális kutatások eredményein alapul. A szó legszorosabb értelmében felfedező utazás, amelynek során félretolhatjuk általánosan elfogadott elképzeléseinket és az eddig szerzett tapasztalatokat, s teljesen új módon élhetjük meg szexualitásunkat. A szexuális tudatosság első lépése önmagunk elfogadása olyannak, amilyenek vagyunk.

A Jóni-masszázs nagy sikere után a szerzők gyakorlati kézikönyvüket azoknak a férfiaknak és nőknek írták, akik lépésről lépésre meg akarják tanulni ezt a masszázstechnikát. A férfiak szexualitásának anatómiai, lelki és energetikai aspektusait bemutató bevezetőt követően a lingam-masszázs részletes leírását, hatékony gyakorlatok bemutatását és őszinte élménybeszámolókat olvashatunk.

Érző lények vagyunk. Valamennyien boldogok szeretnénk lenni. Valamennyien a boldogságot és a boldogság forrását keressük. Ez tesz bennünket annyira emberivé, és ez köt össze a többi emberrel. A lingam-masszázs egy lépés ebbe az irányba.