Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Misztikus indiai utazás!

2018-09-07

Régi vágyad, hogy gyógyítsd magad, harmonizáld a csakráidat, légzőgyakorlatokat végezz szent helyeken, ahol ezek a gyakorlatok évezredekkel ezelőtt megszülettek? Szívesen elmennél olyan helyszínekre, megtapasztalnál olyan dolgokat, átélnél olyan élményeket, amelyeket eddig csak újságokból vagy filmekből láttál?

Kedves Barátunk!

Most itt a lehetőség rá, hogy mindezeket egyszerre átéld és megtapasztald! Tisztítsd meg a tested, lelked, szellemed, meditálj, mantrázz, gyógyulj velünk Indiában, töltődj fel erővel és energiával, majd végül pihenj meg az Indiai-óceán partján egy **** Beach Resortban!


Talán benned is felmerülnek most ezek a gondolatok:”Hű, nagyon jó lenne! De megérdemlem én ezt? Tényleg megengedhetek magamnak egy ilyen utazást?”

IGEN! Az élet rövid, az évek peregnek, és most van itt az idő, hogy kimondd magadnak végre: Igen! Én ezt most megérdemlem! Utazom a misztikus Indiába!

 

Egy kis ízelítő arról, hogy hova is készülünk:

All-in-One 17 napos misztikus utazás Dél-Indiába a templomok, szentélyek, jógaközpontok és ashramok földjére egy Swami (hindu mester) vezetésével.

Minden egyben a szállástól, az utazáson át az étkezésig; zarándokút kísérőkkel, belépők, meditációk, fesztiválok, tisztító gyakorlatok és szertartások, mangrove erdei hajóút, idegenvezetők, transzferek, étkezések között frissítő italok, gyümölcsök, továbbá személyes tanácsok, tanítások egy Swamitól. A testet, lelket, szellemet megérintő, tartalmas, felejthetelen körút végén 4 napos pihenés egy **** Beach Resortban Mahabalipuramban, az Indiai Óceán partján. Napozunk, strandolunk, hallgatjuk a hullámok hangját, és a lágy óceáni szellő simogatása búcsúztat majd bennünket a csodálatos Indiától.

 

Helyek csak korlátozott számban és ideig érhetők el, a lenti linkre kattintva biztosíthatod a helyedet és most 30% kedvezményben is részesülsz!

 

http://misztikusindia.hu/?pid=bnrg55

 

Jelentkezz szeptember 15-ig, amíg van hely!

 

Mi ott leszünk, Te is velünk jössz?

 

Szeretettel,

Bioenergetic.hu csapata

További cikkek

Te mire használod a tűzpiros Ferraridat?

Legutóbb a Joy Magazin írt Lantos Mihályról, a Villámolvasás, a Tanulj meg tanulni, és a nemrég megjelent Tanítsd meg tanulni c. sikerkönyveink szerzőjéről. Olvasd el a cikket, ha Te is jobban ki szeretnéd használni a tűzpiros Ferrarid erejét, amit úgy hívunk, hogy elme.

Tovább
Egy jobb élet művészete

52 út a boldogsághoz, 52 hét az évben! Amúgy olvasás után, és hogy hagytam az egészet ülepedni egy hétig, el is döntöttem, hogy jövőre minden héten elolvasok egy fejezetet a könyvből, és adok magamnak egy hetet, hogy átérezzem pontosan, mi az amit jobban csinálhatok.

Kovács Dóra írása az "Egy jobb élet művészete" c. könyvünkről.

Tovább
Misztikus indiai utazás!

Kedves Barátunk!

Biztosan te is gondoltál már arra, hogy szívesen gyógyítanád magadat, töltenéd a csakráidat, végeznél légzőgyakorlatokat és vennél részt beavatásokon, szertartásokon olyan helyeken, ahol ezek a gyakorlatok születtek évezredekkel ezelőtt? Igaz!? És arra gondoltál már, hogy szívesen elmennél olyan helyszínekre, megtapasztalnál olyan dolgokat, átélnél olyan élményeket, amelyeket eddig csak újságokból vagy filmekből láttál?

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem