Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Misztikus indiai utazás!

2019-02-06

14 napos misztikus körutazás Dél-Indiába a templomok, szentélyek, jógaközpontok és ashramok földjére zarándokúttal, ősi szertartásokkal, beavatásokkal, szent helyekkel, karma tisztító gyakorlatokkal, kényelmes szállodákkal, egy igazi csapattal, a körút végén pedig 3 napos pihenéssel egy resortban az Indiai-óceán partján.

Mindezt egy helyi Swami (Mester) vezetésével

All in One:

Repülőjegy, teljes ellátás, étkezések között ásványvíz és friss gyümölcsök, templomok, meditációk, szertartások, zarándok út, tisztító gyakorlatok, transzferek, belépők, idegenvezetők, és élő beszélgetések, személyes tanácsok és tanítások a Swamitól.

A feltüntetett árak a költő pénzen kívül minden költséget tartalmaznak.
Nincsenek rejtett kiadások.
Az úthoz semmilyen idegen nyelv ismerete nem szükséges.

KÉSZÜLJ ÉLETED NAGY UTAZÁSÁRA! NE MARADJ LE, TARTS VELÜNK TE IS ÁPRILISBAN!

 

 

 Különleges út

Helyi Swami kíséretével közelebbről is megismerkedünk Dél-India Tamil Nadu régiójának rejtett kincseivel, akár négyszemközt is beszélgethetünk a Swamival, komoly belső munkán és tisztuláson megyünk végig, melyek végül feltöltenek minket erővel és energiával. Olyan helyekre viszünk, ahol a csapaton kívül szinte nem is lesz turista, megtapasztalhatod az igazi Indiát, megfűszerezve a Tamilok kedvességével és szeretetével.

Beszélgetések, áldások

Beszélgetünk a helyi lakosokkal, megismerkedünk hagyományaikkal, szokásaikkal, mindennapi életükkel. Testközelből tapasztaljuk meg a különleges helyek még különlegesebb energiáit, a varázslatot és a misztikumot egyszerre. Dél-Indiába tett látogatásunk olyan áldásban is részesít minket, amely egy életre megváltoztathat bennünket. Az élet legváratlanabb pillanataiban kapjuk a legnagyobb áldásokat, onnan, ahonnan a legkevésbé számítunk rá.

Pihenés

A testet, lelket, szellemet megérintő, felejthetetlen körút végén pedig 3 napos pihenés egy resortban az Indiai-óceán partján. Itt lesz időnk elmélyíteni magunkban a megtapasztalt és megélt történéseket, élményeket, és az ezekből nyert energiákat meg tudjuk majd osztani otthon a szeretteinkkel, barátainkkal és munkatársainkkal is. A lágy óceáni szellő simogatása búcsúztat majd bennünket a csodálatos élményektől.

Mindenkinek ajánljuk, aki szereti Indiát, aki még nem volt Indiában, vagy aki volt már, csak nem velünk, aki szereti megismerni mások kultúráját, aki szereti a spiritualitást, aki szeret utazni, akit hajt a tettvágy, aki szeretné jobban megismerni önmagát, vagy egyszerűen csak szeretne velünk tartani!

Nézd meg a programot itt: https://misztikusindia.hu/

A Misztikus India Utazáshoz korlátozott számban és ideig van lehetőséged csatlakozni. Jelentkezz 2019. március 4-ig! Ne maradj le életed nagy lehetőségéről!

Alapár: MOST 30% kedvezménnyel 755.000 Ft helyett csak 529.000 Ft/fő + reptéri illetékek: 170.000 Ft/fő, összesen: 699.000 Ft/fő. Külön fizetendő: az indiai vízum: 85 USD (ingyenes ügyintézés!) + 23.000 Ft útlemondási és BBP (Baleset, Betegség, Poggyász) biztosítás.

Az utazáshoz indiai vízumra van szükség melynek feltétele a hazaérkezéstől számított hat hónapnál hosszabb érvényességű útlevél. A feltüntetett árakat 330 HUF / 1 EUR árfolyamig garantáljuk.

 

Akik már ott voltak:

“Mindennel elégedett voltam, nagyon jól éreztem magamat, fantasztikus programok voltak fantasztikus emberekkel. Az ellátás, az ételek, a napközbeni gyümölcsök és snackkek, minden megfelelő volt számomra. Köszönöm!”—Kalyó Ildikó

“Sok élmény, sok tanulás önmagamról. Nagy élmény volt ez a belső utazás! A szervezés tökéletes volt, az étkezések finomak voltak. Köszönet érte minden szervezőnek!”— Rotmar-Foki Éva

“Olyan átfogó képet kaptunk, amiről álmodni sem mertem volna. A pálmalevelek megérintése szinte csoda volt számomra” — Pogonyi Tibor

 

További cikkek

Piliscsaba gondnoki állás

Piliscsabai természetgyógyász oktatóközpontunkba kertészkedéshez, karbantartáshoz értő gondnokot keresünk teljes állásba, akár ottlakással is. Aktív nyugdíjasok jelentkezését is várjuk. Jelentkezését és fényképes önéletrajzát a gschneider@bioenergetic.hu címen várjuk.

Tovább
Te mire használod a tűzpiros Ferraridat?

Legutóbb a Joy Magazin írt Lantos Mihályról, a Villámolvasás, a Tanulj meg tanulni, és a nemrég megjelent Tanítsd meg tanulni c. sikerkönyveink szerzőjéről. Olvasd el a cikket, ha Te is jobban ki szeretnéd használni a tűzpiros Ferrarid erejét, amit úgy hívunk, hogy elme.

Tovább
Egy jobb élet művészete

52 út a boldogsághoz, 52 hét az évben! Amúgy olvasás után, és hogy hagytam az egészet ülepedni egy hétig, el is döntöttem, hogy jövőre minden héten elolvasok egy fejezetet a könyvből, és adok magamnak egy hetet, hogy átérezzem pontosan, mi az amit jobban csinálhatok.

Kovács Dóra írása az "Egy jobb élet művészete" c. könyvünkről.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem