Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

NYÁRI AERIAL JÓGA TÁBOR A PILISBEN (2023.06.09-11.)

2023-05-17

21 nagysikerű jógatáborunk után elhoztuk Neked ezt a különleges hétvégét, ahol most a légjógáé, azaz Aerial jógáé lesz a főszerep.
Tapasztald meg velünk Magyarország szívcsakrájában, a Pilisben a lebegés, jóga, meditáció és relaxáló hangfürdő adta szabadságot!
Egy ilyen hétvége és támogató környezet ideális ahhoz, hogy teljesen feltöltődj, kiszakadj a hétköznapokból, és a figyelmet csakis magadra irányítva, összekapcsolódj a belső erőforrásoddal, a Pilis kivételes energiáival megtámogatva.
Egy tökéletes hétvége szinte végig a szabadban jógával, kirándulással, meditációval, hangfürdővel és medencézési lehetőséggel megspékelve. Ki fogsz cserélődni!
Fantasztikus én-idő, ami csak RÓLAD SZÓL – a tested-lelked ápolásán keresztül személyiségedet is építi, tisztább rálátást ad magadra. ????‍♀️????

 
???? MIRE SZÁMÍTHATSZ? ????
Változatos aerial és nem aerial jógaórákkal, meditációval, hangfürdővel, kirándulással, ínycsiklandó vegán ételekkel, önismerettel, új élményekkel. Ez a FLOW - közösség. Ez vagyunk MI. Ez vagytok Ti. Csatlakozz hozzánk akár teljesen egyedül, kezdőként is (2-3 aerial jóga óra ajánlott előtte) - nem fogsz csalódni! ????

????‍♀️ A tábort vezeti:
Kabai Dorka aerial jóga, hatha jóga és HOT jóga oktató
???? A táborban közreműködik:
Kabainé Matics Gyöngyi, hangterapeuta
 
 
????A tábor díja:
Early bird márc. 26-ig: 79 700 Ft,
márc. 27-től: 87 900 Ft,
amely tartalmazza a szállást két éjszakára, 6 alkalom vegán étkezést, szükség szerint aerial jóga hammock használatát (selyemhinta), a jóga- és meditációs foglalkozásokat, valamint a hangtálas hangfürdőt.
 
???? JELENTKEZÉS:
emailben az info@flowyoga.hu email-címen.
Ha szeretnél kikapcsolódni, jógázni, töltődni egy fantasztikus helyszínen, támogató és hozzád hasonló emberek között, itt a helyed!

További cikkek

HA BEÜT A VALÓSÁG – MINDEN ÉRZÉS TÉGED SZOLGÁL, DE NEM MINDEGY, HOGYAN KEZELED ŐKET

Sokszor megkérdezik tőlem, mi alapján választok könyvet, miért éppen ebbe vagy abba kezdek bele, miért éppen ezt vagy azt a regényt, verses kötetet emelem le a saját vagy a boltok polcairól. A válaszom mindig csak annyi, hogy egyszerűen érzem, hogy melyik könyv hív, szólít meg engem. Dr. Russ Harris - Ha beüt a valóság című (ön)segítő könyve derült égből villámcsapásként érkezett meg hozzám. Egyik nagy elsajátítani valóm ebben az életben - vagy legalábbis ebben az életszakaszomban -, hogy megtanuljak a jelenben lenni. Nagyon sokszor révedek el a múltban és veszek el a jövőben, miközben - ahogy a könyvben is szerepel - elmegy mellettem az élet. 

Tovább
Technikák és gyakorlatok, hogy szinte mindenre emlékezhess

Ki ne szeretne jobb memóriád? Szinte kizárt, hogy erre a kérdésre bárki nemmel válaszoljon, ezért most jó hírem van: a Bioenergetic Kiadó elhozott egy szuper könyvet Turbózd fel a memóriádat! címmel, amelyben több mint 50 olyan feladatot találunk, ami segít a memóriánkat fejleszteni.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem