Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség

Spirituális könyvajánló: Varázskönyv

2020-08-19

A könyv a szerelem és romantika, otthon, család, barátok, karrier és életmód, jólét és bőség, védelem és spirituális egészség, illetve az utazás és kaland témakörökben segít boszorkányos praktikáival elérni a legjobb eredményeket.

Általában elég a gyakorlatokhoz egy-két gyertya, néhány fonal vagy szalag, virág vagy féldrágakő. Ilyen szempontból nem bonyolultak.
 

És emellett egy nagyon elegáns kiadású könyvet tarthatunk a kezünkben. A keményfedél, a színes lapok, az illusztrációk nagyban emelik a kötet fényét. Főleg, hogy fel is használhatóak, pl. a kínai sárkány képe vagy a napraforgóé a varázslatokban.

 
Sarah Bartlett a Middlesex Egyetemen kapott művészeti képzést, majd asztrológusi pályára lépett, és pszichológiai asztrológiai diplomát szerzett Liz Greene, amely keresztezi az asztrológia, a mitológia és a humanista és transzperszonális pszichológia szakterületét.

Viszont ez a könyve a boszorkány praktikákról szól, kifejezetten a csomózási technikákról. Ám nem tudom, a szerzőnek van-e wicca vagy boszorkányképesítése. Mert az a nagy problémám, hogy kétféle ember van: akinek semmi tehetsége a másvilági dolgok megidézéséhez és van akinek nagyon is van (ezt pl. a kínai asztrológia nagyon jól meg tudja mondani). Ha olyan játszadozik ezzel, akinek semmi érzése hozzá, az nyugodtan teheti, valószínüleg nem történik semmi.

Ezzel ellentétben, ha olyan ember idézget ilyen varázsmondókákat meg kötéseket akinek van hozzá érzéke (viszont nincs kiképezve) az akár nagy gondot is csinálhat magának. Én pl. évekkel ezelőtt egyetlenegyszer próbálkoztam egy wicca „szertartással” egy könyvből és valami olyan negativ energiát hívtam be öntudatlanul, amit aztán nagyon nehéz volt kitessékelni (és min. a Winchester-testvérek tudása kellett hozzá :) ). Szóval azóta tartok az ilyenektől... Bár az én kézügyességemmel nincs nagy esély arra, hogy bármilyen csomó sikerüljön. :D Bár a kötet végén külön illusztrált csomózási útmutató is várja a gyakorlatlanabbakat! 
 
Ellenben az a néhány vizualizációs gyakorlat pl. a volt szerelmek elengedésére meg a spirituális gyógyításra az semmi gondot nem okoz, nyugodtan lehet gyakorolni azokat, csak irányított meditációknak nevezhetők.

Ezenkívül az elején az analógiás táblázat és az egyes varázslatoknál a mitológiai ill. történelmi háttér ismertetése nagyon érdekessé és hasznossá teszi ezt a kis kötetet.
 
Forrás:
 
 
A könyvbe itt tudsz beleolvasni:
 

További cikkek

Technikák és gyakorlatok, hogy szinte mindenre emlékezhess

Ki ne szeretne jobb memóriád? Szinte kizárt, hogy erre a kérdésre bárki nemmel válaszoljon, ezért most jó hírem van: a Bioenergetic Kiadó elhozott egy szuper könyvet Turbózd fel a memóriádat! címmel, amelyben több mint 50 olyan feladatot találunk, ami segít a memóriánkat fejleszteni.

Tovább
Amikor a hernyó úgy gondolta, számára vége a világnak, pillangóvá változott

Elveszítettem a férfit, akibe szerelmes voltam. Életem legszebb és legviharosabb időszakát töltöttem vele.  Nem tudom pontosan, hogy hol és mi siklott félre kettőnk között. 

Szerelmünk elvesztése akkora fájdalommal jár, hogy megkérdőjelezzük az életet és nehezen találunk okot még arra is, hogy kikászálódjunk az ágyból. Mégis muszáj erőt vennünk magunkon, meg kell tennünk az első lépést, hogy visszataláljunk az életbe. De mégis hogyan? Erre a kérdésre ad választ és segítséget Amy Chan könyve, a Gyorstalpaló szakítás után, mely a nemrégiben jelent meg a Bioenergetic Kiadó gondozásában.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem